Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 апреля 2024 PRO

Марія

Керуючий рестораном, 28 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
20 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном

с 09.2023 по 03.2024 (6 месяцев)
ЛЮТА ПІЦА, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування персоналом: Відбір, навчання і керівництво персоналом ресторану, включаючи офіціантів, кухарів, барменів і помічників.Забезпечення якості: Контроль за якістю продуктів, сервісу та обслуговування клієнтів для забезпечення високого стандарту ресторану.Управління запасами: Моніторинг і замовлення необхідних продуктів та інвентарю, враховуючи витрати та обсяги продажів. Облік фінансів: Ведення обліку фінансових показників ресторану, включаючи витрати, прибуток та витрати на заробітну плату.Взаємодія з клієнтами: Забезпечення високого рівня обслуговування та вирішення будь-яких скарг або проблем клієнтів.Дотримання стандартів безпеки і санітарії: Впровадження та забезпечення виконання всіх вимог щодо безпеки харчових продуктів та умов праці.Управління подіями: Організація та ведення різноманітних подій у ресторані, таких як вечірки, святкування, корпоративні заходи тощо.Співпраця з постачальниками: Встановлення та підтримка партнерських відносин з постачальниками харчових продуктів та інвентарю.

Керуючий рестораном

с 08.2022 по 09.2023 (1 год 1 месяц)
Fresh&Go Цум, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення високого рівня обслуговування та забезпечення задоволеності клієнтів. Контроль за якістю обслуговування та стравами. Створення графіків роботи персоналу. Управління запасами та замовлення продуктів. Контроль бюджету ресторану та управління витратами. Складання звітів, ведення документації. Вивчення та впровадження нових тенденцій у галузі ресторанного бізнесу

Адміністратор

с 01.2022 по 08.2022 (7 месяцев)
пекарня Bakery, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та закриття закладу, ведення касової звітності, відкриття та закриття каси, розподіл завдань між працівниками, контроль виконання поставлених завдань, викладка вітрини, зустріч гостей, урахування всіх вподобань гостя, контроль якості обслуговування

Образование

ЧДБК

Маркетинг, Черкаси
Неоконченное высшее, с 2022 по 2025 (3 года)

ЧДБК

Маркетинг, Черкаси
Среднее специальное, с 2020 по 2022 (2 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS PowerPoint R-Keeper Інвентаризація Пунктуальність Комунікабельність Стресостійкість Управління магазином Управління рестораном Лідерство Управління командою Poster Уважність Неконфліктність Ведення документації

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Наполеглива та працелюбива дівчина, швидко навчаюсь новому та готова працювати на результат. Енергійна та стресостійка, виникаючі труднощі на шляху не стануть проблемою. Відповідально ставлюсь до поставлених задач та цілей. Багато працювала в великих колективах, тому для мене це не є проблемою. Люблю взаємодіяти з людьми та дарувати їм посмішку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: