Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Володимир

Актор, режисер, координатор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний координатор Київської області

с 04.2022 по 12.2022 (8 месяцев)
Партнерство «Кожній дитині", проєкт «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, Київська область (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

• Здійснення опрацювання та аналізу даних, наявних у справах дітей обласної військової адміністрації, переданих Нацсоцслужбою щодо стану і руху дітей з цільової групи в умовах воєнного стану.
• Проведення моніторингу потреб дітей з цільової групи, які перебувають у регіоні, за який в рамках Проєкту є відповідальний регіональний координатор.
• У співпраці із службою у справах дітей, центром соціальних служб обласної військової адміністрації формує відповідно до виявлених потреб замовлення для ЮНІСЕФ або інших організацій на товари, обладнання, навчальні приладдя, засоби гігієни тощо та розробляє і забезпечує організацію логістики доставки їх до адресатів.
• Аналіз наявності у регіоні організацій та ресурсів, у тому числі волонтерських, які можуть долучитися до забезпечення потреб дітей цільової групи, формування бази даних наявних ресурсів, а також спеціалістів органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, волонтерських ініціатив, які працюють із закладами, дітьми та сім’ями з цільової групи.
• Здійснення моніторингових візитів до закладів, місць проживання сімей з дітьми з цільової групи, обговорення з ними нагальних проблем, визначення потреб, сприяння врегулюванню конфліктних ситуацій самостійно або із залученням інших спеціалістів.
• Підготовка звітів, інформаційно-аналітичних матеріалів щодо реалізації Проєкту, зокрема аналізу (1 раз на два тижні) ситуації щодо безпеки та забезпечення потреб дітей цільової групи, подання звіту керівнику служби у справах дітей обласної військової адміністрації та керівнику Проєкту.
• Аналіз ризиків щодо виконання завдань Проєкту та надання пропозиції щодо їх усунення чи мінімізації.
• Участь у зустрічах команди Проєкту, партнерів щодо планування та реалізації Проєкту, участь та допомога в організаціі навчальних заходів Проєкту

Актор

с 09.2008 по наст. время (16 лет)
Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Образование

КНУКіМ

Режисер драматичного театру, Київ
Высшее, с 2012 по 2013 (1 год)

Спеціаліст

КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого

Актор драматичного театру та кіно, Київ
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)

Бакалавр

Дополнительное образование и сертификаты

"Безбар'єрна грамотність"

2022

"Безпека дітей в інтернеті"

2022

"Онлайн-інструменти протидії домашньому насильству"

2022

Знания и навыки

  • Водійські права кат. B

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — продвинутый

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: