Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024 PRO

Олександр

Керівник служби безпеки (охорони) підприємства, організації, установи, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст Управління внутрішньої безпеки органів і установ Міністерства юстиції України. 2. Головний спеціаліст Управління з питань запобігання та виявлення корупції. Це посади державної служби категорії " В". Я мав 5 ранг державного службовця

с 04.2017 по 12.2022 (5 лет 8 месяцев)
Міністерство юстиції України, Київ (Державні організації)

Старший оперуповноважений карного розшуку, начальник сектору та відділення карного розшуку, заступник начальника територіального Відділу міліції. Старший оперуповноважений в особливо важливих справах Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

с 08.2001 по 12.2015 (14 лет 4 месяца)
ГУ МВС України в м Києві та ГУ Національної поліції в м. Києві, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Образование

1.Одеський інститут внутрішніх справ. 2. Національна Академія внутрішніх справ

1.факультет-кримінальна міліція/спеціальність правоохоронна діяльність. Одеса.2. Магістратура - спеціальність правознавство., Київ
Высшее, с 2003 по 2004 (1 год)

Одеський інститут внутрішніх справ МВС України закінчив в 2001 році.Одеса. Національну Академію внутрішніх справ МВС України закінчив в 2004 році ( магістратура - правознавство). Київ.Взагалі я пропрацював в карному розшуку і Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю в м. Києві з серпня 2001 року по грудень 2015 рік. ( в міліції та поліції)

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Я є пенсіонером МВС України. Також маю статус Ветерана Національної поліції України. Звільнився у званні "підполковник поліції". За рішенням ВЛК я визнаний непридатним до військової служби.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: