Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 PRO

Олександра

Керуючий рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий рестораном швидкого харчування

с 03.2023 по 10.2023 (7 месяцев)
OKKO, Чернівці (Автобізнес та автосервіс)

Робота з постачальниками: замовлення, контроль, перевірка товару (строки, вага).
Контроль якості продукції, та термінів зберігання в теплових та холодильних вітринах.
Журнали, графіки, табелі, організація роботи персоналу.
Проведення співбесід, подання всіх документів, робота з відділом кадрів
1С бухгалтерія, звіти, списання, сортування, інвентаризації, нарахування заробітної плати.
Контроль якості страв, технологічних карт і роботи кухарів з ними.
Чистота, якість обслуговування, дотримання стандартів та норм.
Робота з командою та в команді)

Старший адміністратор

с 09.2020 по 08.2022 (1 год 11 месяцев)
Діверсо, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління, організація роботи ресторану.
Підбір, навчання персоналу, проведення співбесід.
Прийняття, організація, контроль видачі, обслуговування банкетів... орієнтація на кожного гостя.
Контроль всіх санітарних норм та робота з сервісними працівниками.
Складання та контроль графіків, табелів.
Робота з маркетологами: планування ведення рекламних сторінок в соц. мережах, вдосконалення та просування контенту, корегування та затвердження плану реклами свят і подій на наступний місяць, організація та проведення "food" зйомок.
Продуктивна комунікація з кухнею(складання сезонних та оновлення основного меню).
Вирішення конфліктних ситуацій.
Навчання та стажування адмін персоналу.

Офіс-менеджер

с 01.2013 по 03.2015 (2 года 2 месяца)
Еталон, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Підбір, навчання персоналу,
проведення співбесід.
"Холодний" та "гарячий" продзвон, консультування та прорахунок замовлень з клієнтами в офісі. Контроль залишків товару та планування поповнення.
Ведення табелів та видача ЗП.
Вирішення конфліктних ситуацій,
Розробка логістичних маршрутів, проведення організаційно-мотиваційних зборів, складання та контроль виконання планів продажів.

Старший бармен

с 10.2008 по 12.2013 (5 лет 2 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс "Praga", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та реалізація напоїв.
Ведення касових операцій.
Контроль залишків на складі.
Робота з постачальниками.
Розширення коктейльних карт, оновлення меню бару.
Проведення інвентаризацій.
Стажування барменів.
Проведення презентацій та навчання офіціантів для збільшення чеку та якості обслуговування. Планування та організація вечірок, проведення барних шоу.

Офіціант

с 08.2008 по 11.2008 (3 месяца)
Готельно-ресторанний комплекс "Прага", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

УжНу

Фізичний, Ужгород
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

Фізична та біо-медична електроніка

Знания и навыки

Бажання вчитися і розвиватися Продуктивна робота з кухнею, технологічними картами Вміння порекомендувати та переконати Підбір, навчання, організація роботи персоналу Спрямованість та робота на результат Робота з програмами: Poster,1С, В52 Ведення облікової документації Клієнтоорієнтованість Контроль проведення інвентаризацій Знання касової дисципліни Ведення переговорів з постачальниками Комунікабельність Контроль роботи ресторану Стресостійкість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний
  • Русский — свободно

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: