Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 мая 2023 PRO

Юрій

Керівник автопарку, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Глобино
Готов работать:
Глобино, Киев, Кременчуг, Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Механік

с 08.2022 по 03.2023 (7 месяцев)
ТОВ "Стандарт Оіл 1", Кременчук (Транспорт, логістика)

Підтримання автопарку в роботоздатному стані. Планував і організовував ремонт транспорту для перевезення небезпечних вантажів (сідлові тягачі Renault Premium, DAF; напівпричепи цистерни Everlast, Feldbinder, Kassbohrer, Sahin Tanker). Контролював і поновлював дозвільну документацію для перевезення небезпечних вантажів (бітум, ДП).

Начальник цеху автопарк

с 09.2017 по 01.2022 (4 года 4 месяца)
ТОВ НВП "Глобинський свинокомплекс ", Глобине (Харчова промисловість)

Організовував роботу автотракторного парку для безперебійного забезпечення технологічних процесів підприємства технікою. Досвід роботи з різноманітною технікою вітчизняного і іноземного виробництва (забезпечення життєдіяльності свинокомплексів, забезпечення будівництва об'єктів підприємства) - сідлові тягачі MAN, МАЗ, КрАЗ; напівпричепи скотовози PEZZAIOLI, напівпричепи цистерни для сипучих матеріалів ZVVZ, OMEPS, FELDBINDER, KASSBOHRER; напівпричепи зерновози JANMIL, BODEX; загрузчики сухих кормів ЗСК на шасі ГАЗ, ЗІЛ, КамАЗ,МАЗ; міксери бетонорозмішувачі на шасі КрАЗ, MAN; фронтальні і вилкові навантажувачі, екскаватори, бульдозери, трактори обладнані фронтальним навантажувачем, різноманітне навісне обладнання (косарки роторні, обрискувач штанговий, екскаватор ланцюговий, дорожна фреза, насоси роторні). Організував власну СТО підприємства (підбір і встановлення обладнання, підбір і навчання персоналу, забезпечення інструментом). Організував встановлення і автоматизацію АЗС для власних потреб підприємства.

Начальник автоколони

с 04.2008 по 08.2017 (9 лет 4 месяца)
ТОВ "Комплекс Агромарс ", С.Гаврилівка (Харчова промисловість)

Забезпечення технологічних процесів підприємства справним транспортом (легкові службові і VIP автомобілі, вантажно-пасажирські автомобілі чергових і аварійних бригад, пасажирський транспорт для розвезення працівників підприємства, технологічний транспорт (прибирання і підготовка пташників до посадки добових курчат). Підбирав і комплектував автоколону кадрами згідно штатного розпису. Розробляв і контролював виконання автобусних маршрутів для підприємства власними і найманими автобусами, приймав міри для оперативної заміни при виникненні збою.

Образование

Подільський державний аграрно-технічний університет

Механізація сільського господарства, інженер-механік, Кам'янець-Подільський
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Новоушиц який технікум механізації сільського господарства

Експлуатація машинно-тракторного парку в рільництві, технік-механік, Нова Ушиця
Неоконченное высшее, с 1996 по 2000 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Підготовка уповноважених з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів

2020

Знания и навыки

Самомотивація MS Office MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook Windows Email Бітрікс24 1С:Підприємство Водійські права кат. B

Знание языков

Немецкий — средний

Дополнительная информация

Цілеспрямований, уважний до деталей, стресостійкий. Не терплю брехні і чвар. В вільний від роботи час захоплююсь рибальством, збиранням грибів, приготуванням страв на вогнищі (переважно із сім'єю).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: