Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 апреля 2023 PRO

Кирило

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су-шеф

с 02.2022 по наст. время (2 года 4 месяца)
Marinara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Поетапний контроль приготування страв підлеглими.
Контроль за дотриманням товарного сусідства, санітарних норм, контроль маркування та чистоти.
Контроль здачі передачі зміни.
Складання графіків персоналу
Неаполітанська піца, робота з тістом, пастою

Су-шеф

с 02.2021 по 01.2022 (11 месяцев)
Beef meat & wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координація виносів страв із 4х процесів
Робота зі стейковою яловичиною високого рівня (USDA PRIME, JAPAN WAGYU, AUSTRALIAN KOBE STYLE ETC.)
Організація виїзних заходів під ключ.
Робота з операційною та бухгалтерською документацією.
Розробка сезонних пропозицій
Вирішення проблемних питань лінійного персоналу

Шеф-кухар

с 03.2020 по 11.2021 (1 год 8 месяцев)
Бухта Foodstation, Азітка, Одеський привоз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація безперебійної роботи кількох точок харчування
Складання меню та технологічних карт
Робота з постачальниками, моніторинг цін і контроль якості продукції, що поставляється
Підбір та навчання персоналу кухні.
Огранізація фестивальних виїздів

Образование

Учбовий центр "Анастасія"

Шеф кухар, Київ
Среднее специальное, с 2016 по 2016 (меньше 1 года)

Диплом Шеф-Кухар VI розряд.
Вивчав італійську, українську, європейську та східні кухні, сучасні методи обробки продуктів.

Переяслав хм Університет ім. Сковороди

Фінанси, банківська справа і страхування, Переяслав
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года)

Бакалавр 2016
Спеціаліст 2017

Знания и навыки

Розробка меню Управління виробництвом Управління персоналом Робота з постачальниками Контроль за собівартістю страв Контроль якості продукції Контроль якості Відкриття ресторану R-Keeper Poster Складання технологічних карт Контроль санітарних норм Організація виїздів Підбір лінійного персоналу Неаполітанська піца та паста Інвентаризація Європейська кухня Італійська кухня Українська кухня Східна кухня

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

  • Сергій Коровін

    Сергій Коровін

    Шеф кухар, Ресторан Marinara

    Контактные данные скрыты
  • Шпак Марія Сергіївна

    Шпак Марія Сергіївна

    Керуюча, Ресторан Marinara

    Контактные данные скрыты
  • Кулінський Олександр

    Кулінський Олександр

    Керуючий, BEEF meat & wine

    Контактные данные скрыты
  • Шемєнков Олексій

    Шемєнков Олексій

    Шеф кухар, BEEF meat & wine

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Цілеспрямований, звиклий до порядку шеф, бажаю реалізувати свої кулінарні ідеї та піднести людям свій погляд на кухню.

Працюю з 2016, люблю свою справу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: