Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 марта 2024 PRO

Тетяна

Начальник виробництва, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Мукачево

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділення банку

с 06.2007 по 04.2023 (15 лет 10 месяцев)
ПриватБанк, Мукачево (Фінанси, банки, страхування)

В обовязки входитло внесення пропозицій по формуванню KPI всіх вхідних відділень та контроль досягнення виконання планів KPI всіма працівниками Мукачівської філії (в філію входило 5 відділень по м. Мукачево). Проведення підсумкових нарад з керівництвом банку про досягнення поточних результатів та плани робіт по покращенню проблемних показників. Забезпечення пошуку та проведеня співбесід з прийняття на рботу працівників відділень для забезпечення виконання Штатного розпису по філії яка була в моєму підпорядкуванні. Навчання персоналу і забезпечення виконання трудової дисципліни всіма підлеглими працівниками банку, а також дотримання Трудового кодексу. Мотивація підлеглих співробітників та колектив на досягнення цілей підрозділу та банку в цілому. Допомога в розвитку та просуванню підлеглих співробітників за рахунок передачі професійних знань і навичок. Створення сприятливого клімату в колективі. Забезпечення с відділень банку матеріально-технічними, рекламно-інформаційними та іншими ресурсами, необхідними для виконання поставлених завдань. Організація відкриття та закриття відділення згідно встановленого графіку роботи, забезпечення дотримання режиму роботи відділення, за необхідності погодження тимчасової зміни режиму роботи. Здійснення контролю перерахунку готівкових коштів у касі відділення, а також своєчасне замовлення готівки для підкріплення каси відділень для забезпечення безперебійної роботи.


Забезпечення пошуку та проведення переговорів з залучення на обслуговування в Банк клієнтів сегменту VIP-корп. (сегмент клієнтів з прибутком від 30 млн. на рік). Забезпечення охоплення даних клієнтів максимальною кількістю продуктів банку для досягнення максимального прибутку банку.

Образование

Тернопільський Національний Економічний Університет

Фінанси, Тернопіль
Высшее, с 2008 по 2010 (2 года)

Знания и навыки

Стратегічне планування Старанність

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Якимів Андрій Михайлович

Якимів Андрій Михайлович

Керівник Західного регіонального управління, АТ КБ ПриватБанк

Контактные данные скрыты

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: