Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2023 PRO

Олександр

Бармен, адміністратор, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен

с 06.2021 по 06.2022 (1 год)
Готельно - ресторанний комплекс "Podol PLAZA", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Метрдотель. Менеджер ресторану

с 03.2017 по 06.2018 (1 год 3 месяца)
Готельно - ресторанний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Координація обслуговування відвідувачів ресторану.
Складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на
роботу, дотримання встановленого дрес-коду закладу;
-Управління та контроль роботи персоналу (від 8-50 осіб)
-Прийом замовлень на проведення банкетів, фуршетів, організація та
контроль їх проведення
-Вирішення внутрішніх проблем, конфліктних ситуацій гостями
-Складання звітності
-Організація закупівель продуктів на кухню
-Контроль якості обслуговування гостей
-Спілкування з відвідувачами

Бармен

с 02.2015 по 10.2016 (1 год 8 месяцев)
Готельний комплекс "Київ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 06.2014 по 07.2015 (1 год 1 месяц)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший Бармен

с 05.2013 по 03.2014 (10 месяцев)
Готельний комплекс "Хрещатик", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 02.2012 по 04.2013 (1 год 2 месяца)
Готельний комплекс "Opera", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 10.2011 по 02.2012 (4 месяца)
Готельний комплекс "Турист", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 06.2006 по 09.2011 (5 лет 3 месяца)
Готельний комплекс "Київ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор готелю

с 11.2005 по 09.2006 (10 месяцев)
Готельний комплекс "Light HOUSE, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на
роботу, дотримання встановленого дрес-коду закладу;
-Управління та контроль роботи персоналу (від 15-60 осіб)
-Прийом замовлень на проведення банкетів, фуршетів, організація та
контроль їх проведення
-Вирішення внутрішніх проблем, конфліктних ситуацій гостями
-Складання звітності
-Організація закупівель продуктів на кухню
-Контроль якості обслуговування гостей
-Спілкування з відвідувачами

Бармен

с 07.2003 по 02.2005 (1 год 7 месяцев)
Готельний комплекс "Русь", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 06.2002 по 05.2003 (11 месяцев)
Готельний комплекс "Братислава", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Київський університет туризму і права

Менеджмент управління, Київ
Высшее, с 2004 по 2006 (2 года)

Управління процесами планування та організації, досягнення фінансових та технологічних ресурсів для досягнення завдань.

Києвський технікум гостинного господарства

Технологія харчування, Київ
Высшее, с 1999 по 2002 (3 года)

Практичне та інформативне володіння навиками, з таких напрямків підрозділів, як:
Кухар 4р.
Бармен 4р.
Офіціант 4р.

Знания и навыки

R-Keeper Poster

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: