Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2023 Файл

Роман

Спеціаліст технічної підтримки, координатор проєкту, перекладач

Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

КУЛИЧ РОМАН СПЕЦІАЛІСТ З ТЕХНІЧНОЇ ПІДТРИМКИ /
КООРДИНАТОР ПРОЄКТІВ / ПЕРЕКЛАДАЧ

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

м. Київ

Спеціаліст з технічної підтримки з загальним досвідом 2+ роки. Також маю досвід у якості координатора проєктами ( 9 місяців та один проєкт у сфері будівництва у Тбілісі) та перекладача з загальним досвідом 3+ роки. Сумлінний, уважний та відповідальний у роботі, швидко навчаюсь та здатний приймати швидкі рішення і адаптуватись до різних задач.

ОСВІТА КНЛУ
диплом магістра

ДОСВІД

Закінчив Київський національний лінгвістичний університет за спеціальністю "переклад (англійська, німецька), отримав диплом магістра.

Diebold-Nixdorf 2017 - 2018
Спеціаліст з технічної підтримки
Підтримка користувачів у телефонному та онлайн форматах, а також через тікет-систему Oracle. Встановлення, тестування, виправлення проблем з програмним забезпеченням на пристроях користувачів, виявлення фізичних пошкоджень/дефектів з користувачем на лінії та відправка деталей та техніка на місце.

ІТ-Інтегратор 2018 - 2021 Перекладач
Переклад технічної, юридичної документації компанії, взаємодія з іноземними партнерами-постачальниками ІТ рішень, переклад на онлайн та офлайн зустрічах.

БК Максібуд Інжиніринг 2021 Координатор проєкту / перекладач
Координація взаємодії інженерів компанії "Максібуд" з європейськими та американськими партнерами. Переклад документації з/на англійську, усний переклад на Zoom конференціях, створення графіку виконання робот та узгодження з замовником та партнерами, моніторинг дедлайнів.

Brightfin 2021 - 2022 Cпеціаліст з технічної підтримки
Підтримка користувачів у телефонному та онлайн форматах, а також через тікет-систему MAX. Допомога користувачу у вирішенні проблем з програмним забезпеченням/ремонтом пристрою за гарантією.

Myle Transportation 2022 - 2023 Диспетчер / логіст
Допомога водіям та пасажирам у телефонному режимі, прокладання маршрутів для водіїв, створеннярозкладів.Моніторингвчасноготаякісноговиконаннядоставокта транспортування людей з обмеженими фізичними можливостями до лікарень/місць постійного перебування.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: