Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Дмитро

Адміністратор, керуючий готелем-рестораном

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор, керуючий готелем-рестораном

с 04.2018 по 10.2021 (3 года 6 месяцев)
ЧП, Одеська область (Готельно-ресторанний бізнес)

З квітня по жовтеть 2018-2021 років працював Адміністратором-керуючим готельним-рестораним комплексом.
З 09.06.2010 року по 28.02.2018 рік (7 років 7 місяців) працював в Приморському районному суді м.Одеси секретарем судового засідання. Протягом всього періоду своєї роботи сумлінно і відповідально виконував обов'язки секретаря судового засідання згідно посадової інструкції. Також, окрім обов’язків, передбачених законодавцем, беззаперечно виконував іншу роботу за вимогою безпосереднього керівника (судді).
Легко орієнтуюсь в комп'ютерній техніці, комп'ютерних програмах, установці їх та усуненні поломок. Вільно володію українською мовою, англійською - на побутовому рівні. З легкістю "всмоктую" будь-яку інформацію, маю відмінну пам'ять, з легкістю знаходжу вихід із складних ситуацій, рішучий, знаюсь в людських якостях співрозмовника. Відповідальний, цілеспрямований, комунікабельний - спілкування з новими людьми в новій обстановці в робочому форматі дається легко, не прихільник «пустих» розмов, конкретний. Нові знання сприймаю з цікавістю та детально, вимогливий до себе і до колективу з яким працюю. Вмію організувати роботу, працелюбний та самоорганізований. Пунктуальність для мене запорука успіху. Маю свою точку зору, яку аргументовано відстоюю.
Шкідливих звичок не маю. У володинні маю власній автомобіль, стаж керування автомобілем 20 років, також маю категорію B,C.

Образование

Одеська Юридична Академія

Прокуросько-слідчий, Одеса
Высшее, с 2004 по 2011 (7 лет)

У 2011 році закінчив Інститут підготовки професійних суддів Національного університету «Одеська юридична академія» та отримав диплом магістра. У 2009 році закінчив Одеську національну юридичну академію (факультет прокурорсько – слідчий), здобув повну вищу освіту та кваліфікацію юриста. У 2008 році в Одеській національній юридичній академії здобув базову вищу освіту.

Знания и навыки

  • Управління готелем
  • Контроль запасів
  • Ведення документації
  • Управління рестораном
  • Управління командою

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: