Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 ноября 2023

Дмитро

Юрист

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Секретар судового засідання

с 10.2008 по 02.2018 (9 лет 4 месяца)
Приморський районний суд м. Одеси, Одеса (Державні організації)

Міневич Дмитро Олександрович Дата народження: 17 листопада 1987 (35 лет) Місто: Одеса [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
З 17.02.2021 року по теперішній час займаюсь юридичними консультаціями.
З 01.03.2018 року по 17.02.2021 рік працював юристом на ПП "Агрофірма "Будаки", представляв інтереси фірми в судових органах, був представником при укладенні договорів, займався організаційними робочими питаннями фірми, юридичні консультації.
З 09.06.2010 року по 28.02.2018 рік (7 років 7 місяців) працював в Приморському районному суді м.Одеси секретарем судового засідання. Протягом всього періоду своєї роботи сумлінно і відповідально виконував обов'язки секретаря судового засідання згідно посадової інструкції. Також, окрім обов’язків, передбачених законодавцем, беззаперечно виконував іншу роботу за вимогою безпосереднього керівника (судді). З 20.10.2008 року по 09.06.2010 рік був прийнятий до Приморського районного суду м.Одеси на посаду 1⁄2 друкарки. На протязі 1 року і 8 місяців напрацював довіру колективу в результаті чого був переведений на посаду секретаря судового засідання. Під час своєї трудової діяльності мав доступ до державної таємниці. Упродовж усього свого трудового стажу в Приморському районному суді з 2010 року з присвоєного при прийнятті на роботу 13 рангу просунувся до 8 рангу держслужбовця. Також, з 2011 року по 2015 рік, за сумлінне виконання службових обов'язків, а також за високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності при виконанні своїх службових обов'язків та ініціативність щороку заохочувався грамотами і подяками, про що відповідно зроблені записи в трудовій книжці.
Професійні навички та особісті якості: Легко орієнтуюсь в комп'ютерній техніці, комп'ютерних програмах, установці їх та усуненні поломок. Вільно володію українською мовою, англійською - на побутовому рівні. З легкістю "всмоктую" будь-яку інформацію, маю відмінну пам'ять, з легкістю знаходжу вихід із складних ситуацій, рішучий, знаюсь в людських якостях співрозмовника. Відповідальний, цілеспрямований, комунікабельний - спілкування з новими людьми в новій обстановці в робочому форматі дається легко, не прихільник «пустих» розмов, конкретний. Нові знання сприймаю з цікавістю та детально, вимогливий до себе і до колективу з яким працюю. Вмію організувати роботу, працелюбний та самоорганізований. Пунктуальність для мене запорука успіху. Маю свою точку зору, яку аргументовано відстоюю.
Шкідливих звичок не маю. У володинні маю власній автомобіль, стаж керування автомобілем 20 років, також маю категорію B,C.

Образование

Одеська юридична академія

Прокуросько-слідчий, Одеса
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)

У 2011 році закінчив Інститут підготовки професійних суддів Національного університету «Одеська юридична академія» та отримав диплом магістра. У 2009 році закінчив Одеську національну юридичну академію (факультет прокурорсько – слідчий), здобув повну вищу освіту та кваліфікацію юриста. У 2008 році в Одеській національній юридичній академії здобув базову вищу освіту. Після отримання диплома одразу було прийнято до Приморського районного суду м. Одеси.

Знания и навыки

Управління готелем Контроль запасів Ведення документації Управління рестораном Управління командою

Знание языков

Украинский — средний

Дополнительная информация

Шкідливих звичок не маю. У володинні маю власній автомобіль, стаж керування автомобілем 20 років, також маю категорію B,C.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Головний юрист, генеральний директор
Одесса

Юрист
Одесса

Юрист, юрисконсульт
Одесса, Днепр , еще 4 города

Юрист
Одесса

Юрист, помощник руководителя
Одесса, Удаленно

Адвокат, юрист
26000 грн, Одесса, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: