Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2024 PRO

Олена

Керуючий магазином, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 12.2023 по 02.2024 (2 месяца)
Франс.уа, сімейна пекарня, Солоне (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір та адаптація нових співробітників, організація та контроль роботи персоналу, робота з клієнтами, керування процесами прийому товару та його викладки на полиці, інвентаризація складу,перевірка касової дисципліни.

Керуючий магазином

с 09.2023 по 11.2023 (2 месяца)
Prostor, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Організація і контроль операційної діяльності магазину, контроль за виконанням плану продажів,робота з постачальниками,робота з товаром і асортиментом,контроль приймання, оформлення,інвентаризації,повернення, контроль за дотриманням касової дисципліни,робота з персоналом (прийом-звільнення,організація, мотивація тощо), спілкування з контролюючими органами.

Ведущий менеджер по складській л

с 11.2022 по 08.2023 (9 месяцев)
Головний офіс" Дистрибьюшн", Дніпро (Транспорт, логістика)

Аналіз показників логістики, бюджет складської логістики в 1С,перевірка 1С "заморожених товарних запасів", контроль складів по вагогабаритам,розробка оперативних бюджетів та заробітних плат усім робітникам складів,планові перевірки філіалів,перевірка площі складів та складських приміщень (документи з 1С), узгодження на списання ТМЦ,вибіркова перевірка карточек товару в 1С на правильність заповнення,облік робочого часу (навантаження на люд/зміну),перевірка категорізації ТМЦ, ротація ТМЦ,товарообіг та ціноутворення. В підпорядкуванні економісти складів,товарні логісти,зав.складами.

Економіст матеріальної бухгалтерії

с 02.1998 по 03.2013 (15 лет 1 месяц)
ДП"шахта"Південнодонбаська 3", Вугледар (Гірнича промисловість)

Як економіст займалась обробкою документації, пов'язаної з фінансами виробництва,звіти в податкову службу,фінансові потоки підприємства,здійснювала управління та контроль за усіма процесами на складі,а саме: керівництво роботою складу з прийому, зберіганню та відпуску ТМЦ; організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт, ведення складської документації та звітності, організація та проведення інвентаризацій,контроль зав.складом за веденням ним обліку складських операцій

Образование

Донецький унiверситет економiки та права

Економiка пiдприємства, Донецьк
Высшее, с 2002 по 2005 (3 года)

Знания и навыки

Знання офісної техніки Word Excel Internet Ел.пошта

Дополнительная информация

Чесна, відповідальна,стресостійка,енергійна,цілеспрямована,уважна,порядна,комунікабельна,чуйна та доброзичлива до оточуючих,ініціативна,вмію виділяти першочергові цілі і завдання,відкрита до всього нового.Хочу реалізувати накопичений досвід, знання та навички. Прагну самовдосконалення. Бажаю досягти успіху будь-якою ціною.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: