Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 Файл

Vasyl

Завідуючий господарством

Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Василь Шаган
Дата народження: 5 квітня 1978
Місце проживання: м. Київ
Сімейний стан: одружений, двоє дітей.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета
-Керівник проекту, операційний директор, завідуючий виробництвом
Додатково
Наявність посвідчення водія категорії «В» (16 років досвід водіння ). Володію вільно комп’ютерними програмами: (R-Keeper,Compass, D-2,Microsoft Office,Profit, MMS, 1С,ФМС та іншими).
Професійний досвід
06.2022 - ТОВ « Ековіс Логістік Україна»
- Службовий фахівець складських приміщень Київ
12.2020 - 05.2022 ТМ «Велмарт & Велика Кишеня»
- Менеджер відділу Київ

07.2020 - 11.2020 ТОВ «Ашан Гіпермаркет Україна
- Керівник відділу Київ

10.2016 – 06.2020 «Меtro Cash & Carry Ukraine» LTD Київ
- Керівник проекту «Фаст Фуд»

09.2012 -11.2015 KFC Ukraine LTD Київ
- Керівник ресторану - «KFC»
10.2009 – 09.2012 ТОВ «МХП» ТМ «Крила» Київ
- Директор ресторану «Wings»

ТМ «Печена Картопля» Київ
07.2005-05.2009 - Керівник відділу з розвитку компанії «Печена Картопля»

ЗАТ « Швидко–Україна» Київ
11.2004-07.2005 - Директор ресторану «Швидко»
06.2001-11.2004 - Менеджер ресторану «Швидко»

Mc Donald’s Ukraine LTD Київ
12.2000-06.2001 - Працівник закладу ресторанного господарства
Посадові обов’язки
- Контроль якості товару, чистоти та культури обслуговування відвідувачів , дотримання всіх внутрішніх стандартів компанії. Підбір кадрів їх навчання та проведення атестаційної оцінки, керування колективами від 20 до 150 чоловік. Складання штатного розкладу. Касова дисципліна і первинна бухгалтерія. Проведення інвентаризації матеріальних цінностей. Організація та контроль роботи закладу (відділу) в сегменті : люди, продукція, обладнання, безпека та дотримання санітарно – гігієнічних норм за системою НАССР.
- Планування та контроль виконання бюджету операційного відділу . Організація і контроль за раціональним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Рух товару та прибуток закладу (відділу), скорочення витратів , аналіз ефективності підприємства. Технологія і вихід продукції, складання технологічних карт, аналіз асортименту та продажів. Співпраця з сервісними компаніями по організації обслуговування технологічного обладнання.
- Проектування будівельної частини закладу,аналіз ринку нерухомості,пошук нових приміщень для закладів швидкого харчування. Заключення договорів оренди, підготовка дозвільної документації до офіційного відкриття. Адміністративно-господарське забезпечення підприємства (ремонт електроприладів та технологічного обладнання, сантехнічних систем, забезпечення спец одягом працівників, наявність прибирального інвентаря, контроль за загальним технічним станом підприємства, додержання чистоти та санітарних норм приміщень).
- Проведення переговорів з потенційними покупцями бізнес пакету «Франчайзинг». Допомога покупцю франчайзингу «з нуля» в налагодженні процесів в контексті: люди,продукти,обладнання,безпека на робочому місці. Проведення аудиторських перевірок: оцінка, аналіз, підведення підсумків, рекомендації з приводу подальших дій.
Особисті якості
- Дисциплінований,пунктуальний,вимогливий,відповідальний і надійний. Швидко і легко адаптуюсь під різні процеси , трудолюбивий , комунікабельний, уважний до деталей . Професіональний підхід до розстановки пріоритетів та виконання задач вчасно, працювати незалежно і в команді,швидко засвоюю нові знання та застосовую їх на практиці. Вміння в короткі терміни перекваліфіковуватись в нову сферу діяльності, застосовуючи свій багатопрофільний досвід.
Інтереси
- Легка атлетика, футбол, бокс, автомобілі, рибалка.
Досягнення
- Посада заступника генерального директора мережі ресторанів швидкого харчування. Відкриття 20-ти закладів в Києві та регіонах України. Покращив товарообіг підприємства на 30%,скоротив текучість співробітників з 25 до 4 %.
Освіта
-2007 -2010 Національний університет харчових технологій (КВ№37577696)
Спеціальність: економіка підприємства. Кваліфікація: спеціаліст з економіки підприємства. Друга вища освіта.
-2001-2006 Національний педагогічний університет ім. М.П Драгоманова (КВ№29790452)
Спеціальність: педагогіка і методика середньої освіти, виробничі технології. Вища освіта.
- 1993 – 1996 Івано-Франківське вище художнє професійне училище №3 (ДК№001151)
Спеціальність: виробництво художніх меблів, спеціаліст 4-го розряду, верстатник деревообробних верстатів 3 -го розряду, повна загальна середньо спеціальна освіта.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Заведующий хозяйством, энергетик
25000 грн, Киев

Завгосп
18000 грн, Киев

Завхоз
Киев

Завхоз
12000 грн, Киев

Завхоз, завскладом, администратор
Киев

Управляющий, завхоз
35000 грн, Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: