Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 Файл

Vasyl

Завідувач харчового блоку, менеджер відділу, керуючий магазину

Возраст:
46 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Василь Шаган
Дата народження: 5 квітня 1978
Місце проживання: м. Київ
Сімейний стан: одружений, двоє дітей.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета
-Керівник проекту, операційний директор, завідуючий виробництвом
Додатково
Наявність посвідчення водія категорії «В» (16 років досвід водіння ). Володію вільно комп’ютерними програмами: (R-Keeper,Compass, D-2,Microsoft Office,Profit, MMS, 1С,ФМС та іншими).
Професійний досвід
06.2022 - ТОВ « Ековіс Логістік Україна»
- Службовий фахівець складських приміщень Київ
12.2020 - 05.2022 ТМ «Велмарт & Велика Кишеня»
- Менеджер відділу Київ

07.2020 - 11.2020 ТОВ «Ашан Гіпермаркет Україна
- Керівник відділу Київ

10.2016 – 06.2020 «Меtro Cash & Carry Ukraine» LTD Київ
- Керівник проекту «Фаст Фуд»

09.2012 -11.2015 KFC Ukraine LTD Київ
- Керівник ресторану - «KFC»
10.2009 – 09.2012 ТОВ «МХП» ТМ «Крила» Київ
- Директор ресторану «Wings»

ТМ «Печена Картопля» Київ
07.2005-05.2009 - Керівник відділу з розвитку компанії «Печена Картопля»

ЗАТ « Швидко–Україна» Київ
11.2004-07.2005 - Директор ресторану «Швидко»
06.2001-11.2004 - Менеджер ресторану «Швидко»

Mc Donald’s Ukraine LTD Київ
12.2000-06.2001 - Працівник закладу ресторанного господарства
Посадові обов’язки
- Контроль якості товару, чистоти та культури обслуговування відвідувачів , дотримання всіх внутрішніх стандартів компанії. Підбір кадрів їх навчання та проведення атестаційної оцінки, керування колективами від 20 до 150 чоловік. Складання штатного розкладу. Касова дисципліна і первинна бухгалтерія. Проведення інвентаризації матеріальних цінностей. Організація та контроль роботи закладу (відділу) в сегменті : люди, продукція, обладнання, безпека та дотримання санітарно – гігієнічних норм за системою НАССР.
- Планування та контроль виконання бюджету операційного відділу . Організація і контроль за раціональним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів. Рух товару та прибуток закладу (відділу), скорочення витратів , аналіз ефективності підприємства. Технологія і вихід продукції, складання технологічних карт, аналіз асортименту та продажів. Співпраця з сервісними компаніями по організації обслуговування технологічного обладнання.
- Проектування будівельної частини закладу,аналіз ринку нерухомості,пошук нових приміщень для закладів швидкого харчування. Заключення договорів оренди, підготовка дозвільної документації до офіційного відкриття. Адміністративно-господарське забезпечення підприємства (ремонт електроприладів та технологічного обладнання, сантехнічних систем, забезпечення спец одягом працівників, наявність прибирального інвентаря, контроль за загальним технічним станом підприємства, додержання чистоти та санітарних норм приміщень).
- Проведення переговорів з потенційними покупцями бізнес пакету «Франчайзинг». Допомога покупцю франчайзингу «з нуля» в налагодженні процесів в контексті: люди,продукти,обладнання,безпека на робочому місці. Проведення аудиторських перевірок: оцінка, аналіз, підведення підсумків, рекомендації з приводу подальших дій.
Особисті якості
- Дисциплінований,пунктуальний,вимогливий,відповідальний і надійний. Швидко і легко адаптуюсь під різні процеси , трудолюбивий , комунікабельний, уважний до деталей . Професіональний підхід до розстановки пріоритетів та виконання задач вчасно, працювати незалежно і в команді,швидко засвоюю нові знання та застосовую їх на практиці. Вміння в короткі терміни перекваліфіковуватись в нову сферу діяльності, застосовуючи свій багатопрофільний досвід.
Інтереси
- Легка атлетика, футбол, бокс, автомобілі, рибалка.
Досягнення
- Посада заступника генерального директора мережі ресторанів швидкого харчування. Відкриття 20-ти закладів в Києві та регіонах України. Покращив товарообіг підприємства на 30%,скоротив текучість співробітників з 25 до 4 %.
Освіта
-2007 -2010 Національний університет харчових технологій (КВ№37577696)
Спеціальність: економіка підприємства. Кваліфікація: спеціаліст з економіки підприємства. Друга вища освіта.
-2001-2006 Національний педагогічний університет ім. М.П Драгоманова (КВ№29790452)
Спеціальність: педагогіка і методика середньої освіти, виробничі технології. Вища освіта.
- 1993 – 1996 Івано-Франківське вище художнє професійне училище №3 (ДК№001151)
Спеціальність: виробництво художніх меблів, спеціаліст 4-го розряду, верстатник деревообробних верстатів 3 -го розряду, повна загальна середньо спеціальна освіта.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: