Сайт поиска работы №1 в Украине
Резюме от 26 сентября 2023Файл
Мар'яна
Адміністратор, керівник ресторану, кухар, керуючий магазином, товарознавець
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Стрый
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9694534
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Пантюшова Мар'яна Василівна
Вік:33
Місто проживання: Стрий
Сімейне положення:не одружена
Контактний телефон: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада:кухар, адміністратор залу
Досвід роботи
Назва компанії:Ресторан карамель
Посада: кухар
Період роботи: 2010 — 2012
Обов’язки:Організація та контроль процесів кухні;
керувала щоденними кухонними роботами 8 підлеглих;
проводила співбесіди, наймала і вчила нових співробітників з 2010 року, що
дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 50%;
складала тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
контроль за технологією приготування і якістю страв;
контроль і підтримка санітарних норм;
контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
участь в розробці нових страв.
-Су-шеф (Квітень 2012 ‐ Жовтень 2014)
Відпочинковий комплекс "Феєрія"
Приготування страв за стандартами;
раціональне управління запасами, мінімізація відходів;
забезпечення необхідної форми подачі страви;
дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
Гірськолижний курорт "Плай"
Посада: адміністратор залу
Період роботи:2017-2020
Обов’язки:Організація роботи закладу, щоб досягти поставлених планових цілей. Забезпечення комфортних умов відвідувачів. Консультація клієнтів щодо пропонованих у
меню страв. Організація грамотного та ефективного обслуговування клієнтів. Результативне управління та контроль діяльності підлеглих. Складання графіка роботи
підлеглого персоналу та контроль його дотримання. Підтримка доброзичливої атмосфери на робочому місці. Дотримання закону про захист споживачів. Контроль за
терміном придатності продуктів, правил та вимог роботи з продуктами харчування. Контроль дотримання техніки безпеки та санітарних норм на робочих місцях.
Оформлення всіх документів та звітів для керівництва. Згладжування конфліктних ситуацій у колективі та з клієнтами. Проведення співбесід та підбір кандидатів на
підлеглі посади. Проведення інвентаризації . Робота із контрольно-касовим обладнанням. Організація та проведення урочистих заходів.
Супермаркет "АТБ"
Заступник керуючого магазином ОПеріод роботи: 2021-2022
Організація роботиз кадрами, здійснення підбору та розподілу працівників, контроль підвищення їх фахової майстерності, організія, їх технічне навчання.
Забезпечення виконання планів продаж, підтримання необхідного асортименту товару в магазині, здійснення замовлення товару узгодженого з відділом замовлень.
Виконання іншихрозпорядженбдиректора магазину пов’язані з поточною діяльністю магазину.
Ведення касової дисципліни
Освіта
ВПУ-34 Кухар 4розряду
(2006 ‐ 2010)
Бакалавр
ЛІЕТ -мерчандайзинг
(2010-2013)
Магістр
Львівська Комерційна Академія
(2013-2014) -комерційна діяльність.
Вміння та навики:
У мене відмінна пам’ять та смак, точний окомір, висока чутливість.
Вмію своєчасно розпізнати відхилення від технологічного процесу за
незначними візуальними чи запаховими ознаками. Можу з одного погляду
розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.
Додаткова інформація:
Комунікабельність,стресостійкість,
працелюбність,витривалість.
Вік:33
Місто проживання: Стрий
Сімейне положення:не одружена
Контактний телефон: [
e-mail: [
Посада:кухар, адміністратор залу
Досвід роботи
Назва компанії:Ресторан карамель
Посада: кухар
Період роботи: 2010 — 2012
Обов’язки:Організація та контроль процесів кухні;
керувала щоденними кухонними роботами 8 підлеглих;
проводила співбесіди, наймала і вчила нових співробітників з 2010 року, що
дозволило поліпшити виробничий процес на кухні на 50%;
складала тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
контроль за технологією приготування і якістю страв;
контроль і підтримка санітарних норм;
контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
участь в розробці нових страв.
-Су-шеф (Квітень 2012 ‐ Жовтень 2014)
Відпочинковий комплекс "Феєрія"
Приготування страв за стандартами;
раціональне управління запасами, мінімізація відходів;
забезпечення необхідної форми подачі страви;
дотримання чистоти й охайності на робочому місці;
зберігання кухонних приладів у належному технічному стані.
Гірськолижний курорт "Плай"
Посада: адміністратор залу
Період роботи:2017-2020
Обов’язки:Організація роботи закладу, щоб досягти поставлених планових цілей. Забезпечення комфортних умов відвідувачів. Консультація клієнтів щодо пропонованих у
меню страв. Організація грамотного та ефективного обслуговування клієнтів. Результативне управління та контроль діяльності підлеглих. Складання графіка роботи
підлеглого персоналу та контроль його дотримання. Підтримка доброзичливої атмосфери на робочому місці. Дотримання закону про захист споживачів. Контроль за
терміном придатності продуктів, правил та вимог роботи з продуктами харчування. Контроль дотримання техніки безпеки та санітарних норм на робочих місцях.
Оформлення всіх документів та звітів для керівництва. Згладжування конфліктних ситуацій у колективі та з клієнтами. Проведення співбесід та підбір кандидатів на
підлеглі посади. Проведення інвентаризації . Робота із контрольно-касовим обладнанням. Організація та проведення урочистих заходів.
Супермаркет "АТБ"
Заступник керуючого магазином ОПеріод роботи: 2021-2022
Організація роботиз кадрами, здійснення підбору та розподілу працівників, контроль підвищення їх фахової майстерності, організія, їх технічне навчання.
Забезпечення виконання планів продаж, підтримання необхідного асортименту товару в магазині, здійснення замовлення товару узгодженого з відділом замовлень.
Виконання іншихрозпорядженбдиректора магазину пов’язані з поточною діяльністю магазину.
Ведення касової дисципліни
Освіта
ВПУ-34 Кухар 4розряду
(2006 ‐ 2010)
Бакалавр
ЛІЕТ -мерчандайзинг
(2010-2013)
Магістр
Львівська Комерційна Академія
(2013-2014) -комерційна діяльність.
Вміння та навики:
У мене відмінна пам’ять та смак, точний окомір, висока чутливість.
Вмію своєчасно розпізнати відхилення від технологічного процесу за
незначними візуальними чи запаховими ознаками. Можу з одного погляду
розпізнати якість та рівень свіжості продуктів. Створюю нові рецепти та меню,
використовуючи сезонні інгредієнти та сучасні методи.
Додаткова інформація:
Комунікабельність,стресостійкість,
працелюбність,витривалість.
Другие резюме этого кандидата
Кухар на попередні замовлення
PROСтрый
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Кухар, Карамель,Золота форель,ГК Плай8 лет 7 месяцев
6 дней назад
Керуючий мережею магазинів, 25000 грн
PROСтрый
Высшее образование · Полная занятость
- Заступник керуючого магазин, АТБ2 года 6 месяцев
6 дней назад