Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 PRO

Іван

Керівник відділу продажу

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Днепр, Киев, Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Регіональний керівник

с 04.2013 по наст. время (11 лет 1 месяц)
ТОВ ТК ОПТІМ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регіональний керівник філій компанії (в т.ч., ПМ направлення «теплотехніка» (ТПК, НГК, ГПВН, ЄВН, ТА, ТН, інше)). Контроль та управління філіями компанії (фінансовий, адміністративний), робота з територіальними менеджерами та персоналом філій. Участь у формуванні та корекції політики компанії відповідно до регіональної ситуації. Технічна та адміністративна підтримка "продажників", та клієнтів. Семінари по продуктам портфелю. Польові коучинги, контроль, сумісна робота з "проблемними", та основними "гравцями" в регіонах. Підбір та адаптація певного персоналу філій.

Керівник проєкту

с 03.2012 по 04.2013 (1 год 1 месяц)
Fondital S.p.a, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

представник проекту «Fondital, Nova Florida, «приватні бренди»» в Україні.
Представлення інтересів компанії на території країни (переговорний процес, маркетингові активності, навчання торгового персоналу, презентація компанії в клієнтській мережі, виставки, семінари, інше). Формування певної кількості, та "якості" імпортерів. Контроль комерційної та територіальної політики.

Керівник проєкту

с 03.2009 по 03.2012 (3 года)
ТОВ ТД Водна техніка, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Вивід (повернення) на ринок ТМ Fondital в категорії газовий котел та алюмінієвий радіатор. Тісна співпраця з імпортером (робота з менеджерами територій, клієнтами, будівельними компаніями) – відбудова дилерської сітки з «0».Формування, контроль ціноутворення та політики продажів на території країни. Планування та виведення на ринок нових продуктів (категорій), формування запасів, від співпраці з виробництвом до регіональних складів імпортера. Маркетинг. Інше.

Менеджер з експорту

с 03.2008 по 11.2008 (8 месяцев)
Вітмарк-Україна, СП, ТОВ, Одеса (Харчова промисловість)

Менеджер відділу експортних продажів. Управління продажами по ряду країн східної Європи, та країн СНГ. Робота над виведенням продуктів компанії та розвитком продажів до Північної Америки (США, Канада). Співпраця з імпортерами по розвитку брендів компанії (пошук імпортерів, ротація, аналіз роботи, робота з покриттям, стратегія розвитку, дотримання політик, навчання персоналу, тощо).

Регіональний менеджер

с 02.2007 по 02.2008 (1 год)
ТОВ Вікс-Фільтрон, Кривий Ріг (Автобізнес та автосервіс)

Регіональний менеджер (ТМ Filtron, WIX, Mann+Humel, інші "private label"). Аналіз ринку для формування портфелю виробництва нового заводу на території України (пошук, аналіз та ротація дистрибуторів, регіональних сіток, планування продажів, розробка та моніторинг ціноутворення). Робота з торговими командами, тренінги, польові коучинги, співучасть в виставках.

Керівник представництва

с 10.2002 по 03.2007 (4 года 5 месяцев)
ТОВ Сандора, Інші країни (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керівник представництва в Республіці Білорусь. Реформа структури продажів на території, робота з питання кількості та якості імпортерів, торгових команд (розбудова фокусних та ексклюзивних команд на платформі імпортерів). Переговорний процес та планування закупок/продажів імпортерів. Формування та контроль цінової та регіональної політики, кредитно-фінансових відносин. Формування та контроль мотивації персоналу команд. Реалізація трейд-маркетингових програм.

10.2002 - 10.2005, ТОВ ДП "Торговий Дім "Sandora", FMCG. Територіальний менеджер м. Кривий Ріг.

Пошук та розвиток дистрибуторів на території, контроль територіальної політики. Контроль фінансової дисципліни дистрибутора. Формування та робота з фокус-командами, управління ексклюзивними мерчандайзерами. Пошук, навчання, введення в роботу персоналу, аналіз роботи персоналу.

Торговий представник

с 01.2002 по 10.2002 (9 месяцев)
ІДС Аква Сервіс, ТОВ, Кривий Ріг (Харчова промисловість)

Активні продажі та мерчандайзинг ТМ Миргородська, ТМ Трускавецька, ТМ Аляска, ТМ Старий Миргород, ТМ Поляна (ТСБ), продукція ІнБев Україна, ТМ СП Вітмарк.

Образование

Інститут журналістики та масових комунікацій

Псхологія, Запоріжжя
Высшее, с 2022 по 2025 (3 года)

ДНАЄУ

Технологічний, Дніпро
Высшее, с 2010 по 2013 (3 года)

ДНМА

Електротехніка ГМК, Кривий Ріг
Неоконченное высшее, с 1997 по 2000 (3 года)

Знания и навыки

Здатність до навчання Уміння аналізувати Планування продажу Управлінські навички Побудова відділу продажу Продаж B2B Впровадження системи KPI Ведення CRM Користувач 1С FMCG-продаж Ведення переговорів Управління командою

Дополнительная информация

Готовність до переїзду.
Наявність транспорту, водійського посвідчення.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: