Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9833182

Адміністратор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор

с 09.2023 по 03.2024 (6 месяцев)
ТОВ Красень І К, Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Образование

ДДАЕУ

Факультет менеджменту і маркетингу, спеціальність менеджмент, Дніпро
Неоконченное высшее, с 2020 по 2024 (4 года)

Знания и навыки

Стресостійкість Продуктивність Комунікабельність Ведення CRM Прямий продаж Активний продаж Робота із запереченнями Управління командою Самомотивація Ведення документації Лідерство

Дополнительная информация

Доброго дня! Мене звати Микола, мені припала до ока Ваша вакансія, так як бачу в ній себе. Наразі працюю три місяці менеджером із імпорту в компанії “EcoCup”, але через розбіжності з керівником на рахунок офіційного працевлаштування вимушений знову податися в пошуки. До зміни місця роботи працював адміністратором офісу та помічником керівника в компанії ТОВ «Красень І К» комунікація на всьому рівні виробництва, постійні розмови та переговори з постачальниками продукції та замовниками, укладання договорів із замовниками, періодичний моніторинг продукції якою займається компанія, також веду звітності, планування робочого процесу, видання завдання відведеному персоналу та перевіряю виконання їх роботи, виконую додаткові доручення від керівництва, також постійні обговорення процесу та нових ідей із керівником. Працюю в базових офісних програмах на досвідченому рівні, завжди готовий до вивчення чогось нового, так як раніше про галузь у якій наразі працюю нічого не знав і зараз маю достатньо високі знання.
До нинішньої роботи працював у компанії Vodafone 1,5 року, починаючи з оператора вхідної лінії та через свої досягнення пройшов відбір до оператора чату та досягав вершин уже там, постійною мотивацію для додаткових продажів були додаткові гроші за успішність у цій справі, тому також займав одні з перших місць. Про себе можу сказати: обожнюю досягати цілі та важливо бачити потенціал, пунктуальний, стресостійкий, приймаю зважені рішення, знаходжу вихід із ситуації, чесний, працюю добросовісно (так щоб за мою роботу не було стидно). Наразі маю повних 21 рік, навчаюся на четвертому курсі спеціальності «Менеджмент і Адміністрування».
Моєю метою на роботі є досягання нових вершин, так як бачу себе амбітним та людиною яка може брати на себе відповідальність і виконувати задачі добросовісно, також оптимізація процесу та висловлення своїх ідей із подальшою їх реалізацією.
Мої хоббі, це вивчення нових для себе програм і їх освоєння, відвідування тренажерної зали та читання книг.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: