Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июня 2019

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/994605

Директор по развитию

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора з технічних питань

с 10.2013 по наст. время (10 лет 7 месяцев)
Автобізнес та автосервіс

Образование

НТУ

Дорожні та будівельні машини та устаткування, Київ
Высшее, с 1983 по 1988 (4 года 11 месяцев)

Військова спеціальність "Будівництво військових доріг та аеродромів"

Дополнительная информация

СУРЖЕНКО ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ

ОСОБИСТІ ДАНІ:
Дата та місце народження: 4 жовтня 1966 року, м. Київ
Телефон: м. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
БАЖАНА ПОСАДА:
У державній або комерційній структурі з питань економіки, планування роботи та розвитку підприємства, включаючи вирішення адміністративно-організаційних питань.
ЗАРОБІТНА ПЛАТНЯ:
Відповідна фаховому рівню та досвіду роботи.

ОСВІТА:
1983-1988 - Київський автомобільно-дорожній інститут імені 60-річчя Великої Жовтневої соціалістичної революції. Спеціальність – інженер-механік.
1995-1997 - МІПО Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». Факультет економіки та права. Спеціальність – економіст.
2010 – Університет економіки та права «КРОК», післядипломна освіта за спеціальністю - фінансовий директор.

ДОСВІД ПРОФЕСІЙНОЇ І ТРУДОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ:
Серпень-вересень 2010 – заступник Генерального директора МДЦ «Артек» з питань економіки та фінансів.
2008-2010 – начальник відділу планування і розвитку дорожньої інфраструктури ДП «Експертиза дорожнього сервісу» Державної служби автомобільних доріг України (Укравтодор) Міністерства транспорту та зв’язку України.
2006-2008 - комерційний директор в проектно-монтажній компанії «ЕРА»
2005-2006 – завідувач лабораторіями медико-інженерного факультету НТУУ «КПІ» - заступник декана факультету.
2003-2005 – комерційний директор фірми ТОВ «Дніпро-Нафта»
1999-2003 – комерційний директор у науково-виробничому об'єднанні «ІНФІД»
1996-1999 – заступник начальника відділу маркетингу дочірнього підприємства в м. Києві «Юніверсал Дістрібьютінг»
1995-1997 – студент Міжвідомчого інституту післядипломної освіти національного технічного університету України «КПІ». Факультет економіки та права.
1993-1996 – інженер, комерційний директор приватної виробничо-комерційної фірми «ДІОКС»
1990-1993 – керівник туристичних груп у туристичній фірмі ТОВ «Гермес Алекс»
1988-1990 – інженер-конструктор на експериментально-механічному заводі тресту «Будмеханізації» ГОЛОВКИЇВМІСЬКБУДУ

ПОСАДОВІ ОБОВ'ЯЗКИ:
-Вирішення питань, пов’язаних із плануванням економічної діяльності та фінансуванням Міжнародного дитячого центру «Артек»; організація управлінського обліку результатів господарсько-фінансової діяльності МДЦ «Артек». Контроль за економним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, а також збереженням власності підприємства та інше;
-Укладання договорів з економічних та будівельних питань;
-Проведення тендерів, залучення інвесторів у фінансовій і будівельній сферах, планування і розвиток дорожньої інфраструктури, взаємодія з всіма регіональними службами автомобільних доріг України, експертиза дорожнього сервісу і послуг, що надаються, підприємствам і населенню в цій сфері, взаємодія і спільні проекти з державними органами і підприємствами, направлені на інвестування в автомобільно-дорожній сервіс і розвиток дорожньої інфраструктури України, робота з проектами в рамках програми ЄВРО-2012;
-Як завідувач лабораторіями та заступник декана факультету, вирішував завдання, пов’язані з адміністративно-господарськими питаннями, приймав активну участь у створенні та становленні нового факультету КПІ, проводив тендери щодо закупівлі наукового обладнання та відповідних матеріалів для належного функціонування факультету. Проводив переговори щодо пошуків інвестицій, направлених на будівництво нового корпусу КПІ;
-Укладання договорів щодо збуту та закупівлі паливно-мастильної продукції, налагодження торгівельної мережі підприємства та ведення економічно-планової діяльності;
-Укладання договорів щодо закупівлі та збуту товарів народного вживання, ведення експортно-імпортних контрактів, організація мережі підприємства, планові та економічні питання діяльності підприємства, робота щодо сертифікації продукції, робота з митними органами, а також транспортними організаціями при експорті продукції підприємства.
-Організація, збір, супровід, підготовка документів туристичних груп за кордон, організація в’їзду-виїзду, візова підтримка, прийом та відправлення туристичних груп.
-Конструкторські проекти щодо виготовлення експериментального устаткування.

ОСОБОВІ ЯКОСТІ:
Відповідальність, цілеспрямованість, прагнення до професійного зростання і самовдосконалення, вміння керувати трудовими колективами, високі лідерські і комунікативні здібності, творчий підхід до вирішення проблемних питань, аналітичне мислення, ініціативність, емоційно-вольова стійкість, сумлінність, принциповість і об'єктивність.
ІНШІ НАВИКИ ТА ЗНАННЯ:
Знання української, російської та німецької мов, професійний користувач ПК (Продукти Мicrosoft Office - Word, Exсel, PowerPoint та інші), знання по психології (гештальтпсихологія, екопсихологія, психодрама), посвідчення автоводія з 1983 року категорія В.


Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: