Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2024 PRO

Володимир

Керівник, менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Великие Мосты
Готов работать:
Великие Мосты, Жолква, Сокаль, Червоноград

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Виконавчий директор

с 07.2021 по 12.2021 (5 месяцев)
ТОВ "ВЕМО", Великі мости (Будівельна промисловість, деревообробка)

Загальне керування та контроль.
Створення,покращення,підтримка виробничих та управлінських процесів.Підтримка та покращення взаємовідносин з клієнтами та партнерами.Визначення та слідкування за ключовими показниками результативності,забезпечення досягнення метрик продуктивності та ефективності.Економічний аналіз підприємства.Вирішення складних ситуацій...

Менеджер інвестиційних проєктів,постачання

с 02.2018 по 08.2021 (3 года 6 месяцев)
ТОВ "Автономні Джерела Струму", Великі мости (Машинобудування)

Участь у розробці політики підприємства з питань технічного забезпечення.Розробка проектів та впровадження їх у виробництво. Укладання договорів з підрядними організаціями на вигідних умовах.
Розробив та впровадив проекти по скороченню витрат для підприємства (власне виробництво різноманітних деталей). Деталі виготовлялись методом різноманітних прес-форм,штампів та модернізацією старого обладнання,що дало підприємству суттєво скоротити витрати та відповідно збільшити прибуток.Всі прорахунки, аналізи проводив самостійно.Кожен проект супроводжував,корегував аж до його окупності. Усі початі мною проекти були успішно завершені.
Набув досвіду в економічній,інжинерній та виробничій діяльності.

Керівник відділу закупівель

с 06.2008 по 01.2013 (4 года 7 месяцев)
ТОВ "ВЕМО", Великі мости (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація відділу ,та їх обовязків. Планування складських закупок.Контроль за станом запасів сировини та регулювання виробничих запасів на підприємстві.Планування фінансових потреб.Контроль за виконанням плану по закупівлях та складських запасів.Пошук альтернатив економії для підприємства (ціна ,якість).Укладання договорів з клієнтами на вигідних умовах .Моніторинг ринку. Відрядження виставки.
Організував відділ який вчасно та ефективно забезпечував матеріально-технічними ресурсами,що надало можливість підприємству працювати на всю свою потужність,та підняти авторитет (в свій час) на ринку .

Образование

МАУП

Економіст. Фінансовий менеджмент., Львів
Высшее, с 2000 по 2007 (7 лет)

Знания и навыки

Управління проєктами (виробництво) Запуск виробничого процесу Керування ланцюгом постачання Стратегічне планування Економічний аналіз виробництва Управління транспортною логістикою Знання складської логістики Контроль технічного стану обладнання Ведення переговорів Читання креслень Укладання договорів Користувач 1С Знання офісних програм

Дополнительная информация

Одружений. Троє дітей.
Наявність власного автотранспорту.
Водійські права категорії А. В. С. Е.
Чіп. Код - 95.
Дійсний закордонний паспорт.
Інтерес до нових наукових відкриттів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты