Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2024 PRO

Mykyta

Директор юридичного департаменту, 200 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Львов, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор юридичного відділу

с 04.2012 по 01.2024 (11 лет 9 месяцев)
Аграрні Системні Технології, ТОВ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

З квітня 2012 року до сьогодні (понад 11 років) очолював юридичний департамент та обіймав інші керівні посади юридичного та супутніх напрямків одного з найбільших аграрних холдингів країни (до 160 тис. га, ТОП-8 в Україні), провідного виробника кукурудзи та сої.
Внаслідок, в тому числі, зважено обраній стратегії юридичного супроводу та розвитку, холдинг зріс у 8 разів за 10 років.
Досягнуті суттєві результати у ряді проектів стосовно реструктуризації заборгованості (економічний ефект: понесені витрати для закриття заборгованості у десятки разів менші за суму заборгованості).
Побудована оптимальна з точки зору стратегічних завдань та мінімізації ризиків структура холдингу та закладені підвалини щодо її подальшого реформування.
Запроваджено юридично-методологічну основу діяльності холдингу (розроблені шаблони різноманітних договорів, листів та інших документів).
Виграно ряд важливих судових справ.
Професійні навички.
- Оперативне керівництво та організація роботи юридичної служби (кількість підлеглих 5 – 18 осіб).
- Правове забезпечення функціонування аграрного бізнесу: підрядні роботи, оренда транспортних засобів, закупівля товарно-матеріальних цінностей, перевезення, зберігання та реалізація зерна; функціонування елеватору, зовнішньоекономічні контракти, генеральний підряд та будівництво, правове регулювання у сфері насіння, сортів рослин, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, пестицидів та агрохімікатів, фінансові послуги, кредитні відносини, побудова алгоритму забезпечення виконання зобов’язань (аграрні розписки, договори поруки, договори застави (у т.ч. майбутнього урожаю), іпотека (у т.ч. іпотека прав оренди)) тощо.
- Нерухомість та будівництво.
- Правовий супровід виробництва, ліцензування.
- Злиття та поглинання, вирішення корпоративних конфліктів.
- Земельне право: правове забезпечення збереження та розширення земельного банку, побудова алгоритму роботи з пайовиками стосовно викупу земельних ділянок, оренда, побудова алгоритму дій стосовно інших способів користування землею, в тому числі користування землями держаних підприємств.
- Корпоративне право.
- Побудова оптимальної корпоративної структури холдингу, в тому числі із залученням нерезидентських холдингових та трейдингових компаній.
- Супровід нерезидентської часини холдингу: холдингових, трейдингових, іміджевих компаній, а також трастів; побудова структури, підбір агентських компаній, комунікація та взаємодія з ними (юрисдикції: юрисдикції: Кіпр, ОАЕ, Швейцарія, Грузія, Чорногорія, БВО та ін.).
- Конкурентне та антимонопольне право: стратегічне планування, консалтинг вирішення спорів.
- Вирішення судових спорів: підготовка справ до розгляду та представництво інтересів у судах усіх інстанцій.
Міжнародний комерційний арбітраж. Супровід справ у Міжнародному комерційному арбітражному суді при ТПП України, арбітражі GAFTA, Лондонському суді міжнародного арбітражу (LCIA). Супровід виконання/протидії виконанню рішень міжнародних арбітражних судів та іноземних судів

Старший юрисконсульт, партнер

с 12.2006 по 12.2019 (13 лет)
Консіліо Легал, Київ (Юриспруденція)

З грудня 2006 року до грудня 2019 року працював на посаді юрисконсульта, старшого юрисконсульта, партнера у групі компаній, що надавали послуги, зокрема юридичні, щодо вирішення корпоративних конфліктів та обслуговування великих промислових об'єктів України. Серед найбільших клієнтів – Смарт-Холдинг, група «Приват». Зокрема, здійснював безпосередній юридичний супровід діяльності великих клієнтів компанії: ДАХК «Чорноморський суднобудівний завод» (м. Миколаїв), «Херсонський суднобудівний завод» та ін..

Образование

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний, Київ
Высшее, с 2001 по 2007 (6 лет)

Форма навчання – денна.
Освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр. Червоний диплом з відзнакою.
Спеціалізація "Господарське право".
Протягом навчання за час складання іспитів отримував лише оцінки «відмінно».
2011 року захистив кандидатську дисертацію на тему «Свобода підприємницької діяльності та її обмеження у законодавстві України». У 2012 році поєднував практичну діяльність із викладанням дисципліни «Господарське процесуальне право» на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Дополнительное образование и сертификаты

адвокат

2017

Знания и навыки

Цілеспрямованість Організаторські здібності Орієнтація на результат Управлінські навички Порядність Аналітичне мислення Творчий підхід Дисциплінованість Бажання вчитися і розвиватися Працьовитість

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Хоббі: бокс, подорожі (побував майже у 30 країнах).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: