Що означає налаштування видимості резюме «Розміщено на сайті» або «Приховано»?

Резюме може бути розміщене на сайті або приховане для перегляду роботодавцями. Налаштування видимості «Приховано» зручно використовувати:

  • щоб не видаляти резюме, поки ви не шукаєте роботу. Коли ви знову будете шукати роботу, ви просто розмістите резюме і не будете створювати його заново;
  • коли надсилаєте резюме на вакансії, але не хочете, щоб його знаходив хтось інший.

Увага! Резюме в стані «Приховано» можна надсилати на вакансії.

Пам'ятайте, роботодавці часто дивляться резюме і не публікують вакансії, тому краще не приховуйте резюме. Якщо для вас важливо шукати роботу анонімно — приховайте лише особисті дані.

Додаткова інформація

Чи була ця відповідь корисною для вас?

Не змогли знайти відповідь?

Запитайте у служби підтримки