Резюме від 10 січня 2020

Вадим

Исполнительный, технический директор, главный инженер-энергетик, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер - электрик

з 11.2016 по 01.2020 (3 роки 2 місяці)
Brokelmann и др., Варшава, Милич (Експлуатація електроустановок виробничого підприємства, виробництво електропродукції продукції)

Експлуатація виробничого підприємства, виконання електромонтажних робіт і обслуговування силових 0,4 кВ і слабкострумових кабельних ліній та устаткування підприємства, електрообладнання ГРЩ, ВРП, систем освітлення, вентиляції, відеоспостереження.

Головній інженер - енергетик

з 03.2013 по 04.2014 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Фоззі - фуд, Киев (Транспорт, логістика)

Проведення технічного надзору і прийняття в експлуатацію, нових і реконструйованих існуючих розподільчих логістичних центрів ТОВ «Фоззі-Фуд».
Робота в командировках по об’єктам у м. Київ, м. Харків, м. Одеса, м. Запоріжжя.
Комплексне управління комерційної нерухомістю і експлуатація інженерних систем будівель, систем диспетчеризації, електромереж, вентиляції, водопостачання, водовідведення, очисних споруд, пожежогасіння, котельнь, теплопостачання, акумуляторних, засобів комерційного обліку, дизель-генераторних станцій, рівня освітлення у відповідність з нормативними документами для офісних і складських приміщень. Контроль дотримання заданого температурного режиму температури і вентиляції в секціях розподільчих центрів. Робота з проектною документацією. Складання, видача технічного завдання (ТЗ) і контроль виконання підрядними організаціями робіт відповідно до ТЗ. Розробка, впровадження заходів з енергозбереження РЦ. Участь у заходах щодо усунення порушень в роботе енергообладнання РЦ. Складання квартального, піврічного, річного бюджету, контроль дотримання бюджету. Розробка, складання і контроль звітності по комунальних платежах з орендодавцями, суборендарями РЦ ТОВ «Фоззі-Фуд»

Головний енергетик

з 08.2011 по 10.2011 (2 місяці)
ТОВ «Бетон Комплекс», Киев (завод ЖБК)

Безперервне забезпечення виробництва електроенергією, водопостачанням, паром, газом, теплом. Контроль за раціональним використанням енергетичних ресурсів. Розробка та впровадження заходів з енергозбереження. Безпечна експлуатація РП 10 кВ, ТП 10/0,4 кВ, ВРП і мереж 0,4 - 10 кВ, систем газопостачання, теплопостачання,
водопостачання, водовідведення, вентиляції, кондиціонування, виробничого устаткування.
Робота з контролюючими державними органами.
Звільнився за власним бажанням.

Технічний директор (головний енергетик)

з 08.2009 по 08.2011 (2 роки)
ПАТ «Дванадцятий Київський авторемонтний завод" (комерційна нерухомість)

Комплексне керування об’єктами нерухомості загальної площею 27354,8 м2. Технічний і інфраструктурний менеджмент. Керування договорами оренди, дебіторської заборгованістю. Оптимізація бізнес процесів, контроль бюджету і скорочення витрат. Робота з підрядними організаціями.
Робота з контролюючими державними органами.
Відповідальність за охорону праці, екологічний стан підприємств, пожежну безпеку.
Безпечна експлуатація трансформаторних підстанцій 2960 кВт, ВРП і мереж 0,4 - 10 кВ, систем газопостачання, теплопостачання, водопостачання, водовідведення, вентиляції, кондиціонування, виробничого устаткування, ліфтів.

Інженер-інспектор

з 04.2007 по 08.2009 (2 роки 4 місяці)
АК « Київенерго» СВП "Енергозбут Київенерго" (енергозабезпечення)

Укладання (переукладення) договорів про користування електричною енергією. Перевірка виконання договірних відносин. Електроаудит підприємств м. Київ, складання Актів порушень, видача нарядів і розпоряджень. Допуск до експлуатації нових (реконструйованих) електроустановок. Надання кваліфікованих консультацій щодо користування електричною енергією (у приймальні дні) абонентам СВП «Енергозбут Київенерго».
Знання: Охорони праці, ПКЕЕ, ПУЭ, ПТЕ, ПБЕЕ, ППБ, ГОСТ, СНиП, ДНиП, ДНАОП, Законів і Нормативних Актів України.

Електрослюсар КВП і А, САР і ДК

з 04.1994 по 01.2007 (12 років 9 місяців)
ДП НАЕК «Енергоатом» ВП "Запорізька атомна електрична станція" (виробництво електричної енергії)

Монтаж, налагодження, безпечна експлуатація, технічне обслуговування систем автоматичного регулювання і дистанційного контролю технологічним процесом (САР і ДК), контрольно вимірювальних приладів і автоматики (КВП і А), автоматичних систем керування технологічними процесами (АСКТП), систем вентиляції, виробничих і теплових установок. Упровадження засобів комплексної механізації й автоматизації виробничих процесів. Налагоджування й іспит засобів захисту і автоматики.

Освіта

Київський національний економічний університет імені В. Гетьмана.

Спеціаліст з економіки підприємства, Київ
Вища, з 2009 по 2011 (1 рік 9 місяців)

Знання дисциплін: економіка підприємства; маркетинг; менеджмент; статистика; оптимізація бізнес-проектів; гроші і кредит; фінанси; економічний аналіз; економіка праці й соціально-трудові відносини; підприємництво та бізнес культура; національна економіка; капітал підприємства; бухгалтерський облік; мікроекономіка; макроекономіка; інформатика

Запорізький національний технічний університет

Спеціаліст з електротехнічних систем електроспоживання., Запоріжжя
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

Знання дисциплін: моделі та методи оптимізації систем електропостачання; організація, планування та управління виробництвом; основи енергоаудиту; основи керування енерговикористанням; енергозбереження; електричні системи та мережі; електричні станції та підстанції; електропостачання промислових підприємств; релейний захист та автоматика у системах електропостачання; охорона праці в галузі; електротехнологічні, енергетичні установки.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Додаткова інформація:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
•комп’ютер: Windows, MS-Office, Internet, E-mail – досвідчений користувач;
•знання англійської: середній рівень;
•хоббі: економіка, енергетика, робота;
•не курю, спиртне не вживаю.
•права категорії «А», «В»;

Особисті якості: працездатність, вміння відстоювати інтереси компанії, системний підхід, спрямованість на результат, організаторські здібності, вимогливість, стресостійкість, вміння самостійно приймати і відповідати за рішення, високий рівень самоорганізації та самомотивації, ініціативність, активність, чесність, порядність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: