Резюме від 3 січня 2024

Анжелика

Бухгалтер, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Тел [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Ел.пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дехтяренко Анжеліка Олександрівна
Національність:українка Сімейний стан:заміжня, двоє дітей
Освіта:
2006р. НВПЕТ «Економіка підприємства»(Звягель),молодший спеціаліст;
2008р. ІПСТ «Фінанси і кредит» (Житомир),бакалавр;
2011р. Університет Економіки і Права«Крок» «Економіка підприємства» (Київ),магістр.
Додаткова освіта:2005р. 4 розряд оператора комп’ютерного набору.

Професійний досвід:
3 міс. 2005р. пом. керівника прив. під-ва будматеріалів «Ізобуд», м.Звягель: ведення взаємовідносин із покупцями, інвентаризація, замовлення на виробництво товару, звіти про роботу під-ва на головний офіс. Досягнення: допомога керівнику в відкритті, організація роботи складу, залучення нових клієнтів, розширення асортименту.
3 міс. 2006р. пом.бухгалтера ТРЦУ«Україна», м. Київ: розрахунки із замовниками (договори, акти, накладні), контроль наявності оригіналів документів від постачальників та замовників, облік довіреностей, надання консультаційних послуг. Досягнення: переведення договорів із замовниками в електронний вигляд.
08.2008-04.2012 економіст АКБ«Правекс-Банк», м.Київ: контроль виконання режиму поточних рахунків фіз. осіб в нац. та ін. валютах, перевірка вірності стягнення комісій, внесення параметрів аналітичного рах., консультація/відкриття/закриття розпоряджень, сформованих відділеннями, перевірка юр. справ фізичних осіб, підготовка для НБУ та внутрішніх звітів. Досягнення: за час випробувального терміну освоїла другу ділянку роботи (на 2 місяць).
економіст ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК»,м.Київ: зарахування переказів фіз. осіб в ін. валюті на пот. рахунки та без відкриття рахунку, контроль правильності оформл. платіжних документів для переказів фіз. осіб по території України, підготовка звітів для НБУ, продаж іноземної валюти фіз. осіб, консультація відділень по напрямку виконуваної роботи.Досягнення: розслідування вхідних та вихідних платежів у повному об’ємі.
06.2012-11.2012 помічник бухгалтера ПП "Р.К.Майстер-принт", м.Київ: договора з покупцями, оформлення платіжних документів, виписка довіреностей, контроль наявності оригіналів документів, відправка пошт. кореспонденції, ведення наказів на прийняття-звільнення, переміщення, рознесення банку, перевірка перв. документації, контроль наявності, звірка з постачальниками, забезпечення життєдіятельності офісу. Досягнення:паралельне виконання обов'язків пом. бухгалтера і офіс-менеджера.
2012—2014 бухгалтер ТОВ "Е-ФОТО" м.Київ:формування,обробка і виписка первинної документації по гот. і б/гот. розрахунку (рах.-факт., рах. вх., видаткові накл., акти виконаних робіт, прибуткові накл., послуги сторонніх організацій,податкові накл., банківскі виписки, ПКО і ВКО, акти звірок, затрати, запис книги придбання, акти списання).Клієнт-банк (створення платіжних доручень на оплату, рознесення банку).Контроль наявності оригіналів документів від контрагентів. Ведення дебіт. і кред. заборгованості. Планування, аналіз і контроль руху грошових коштів. Контроль оплати всіх податків.Книга обліку доходів,книга нарахування заробітної плати, відомості №2 і ЖО №2,головна книга. Реєстр виданих і отриманих ПН.Облік кадрів (заяви, накази). Планування ПДВ,податок на прибуток без здачі звітності. Закупівля, планування матеріалів для виробництва, направлення діяльності кур'эра. Досягнення: виконання обов'язків бухгалтера і логіста одночасно.
2015-2016. бухгалтер ПП «Ресурсінвест-1», м.Київ: Видаткові накладні, рахунки-фактури, авансові звіти, посвідчення про відрядження, нарахування добових, податкові накл. і розрахунки коригування, передача на відповідальне зберігання і зняття з відповідального зберігання, договора з банками, збір реєстраційних документів, отримання сертифікатів, оформлення ЕЦП, акти звірок, архівація
03.2016-08.2016р. бухгалтер ТОВ "Вудпак", м. Новоград-Волинський: Клієнт-банк, рознесення банку, акти списання, переміщення між складами, реалізація, прибуткові накладні, податкові накладні вхідні/вихідні, розрахунки коригування, виконавчі листи, заяви-розрахунки в ФСС.
09.2016-03.2017р. спец. із закупівель ТОВ "МІАТЕРРА", м.Корець: обробка заявок, контроль лімітів, співпраця з бухгалтерією
02.2021-08.2021р.бухгалтер Управління освіти і науки:рахунки вхідні, довіреності, план закупівель по усім підрозділам, його реалізація та контроль, відрядждення, участь у енергоефективності підрозділів.
09.2023-11.2023 бухгалтер з реалізації
Знання мов: Англійська pre-intermediate, німецька зі словником, російська–вільно.
Користувач ПК: ОС 95/98/200/XP (Word, Excel, Access, Power Point, Internet,1С 7.7, 8.2) ОДБ, ЗВІТ, ORACLE, NOTUS/LOTUS, МВРУ/SWIFT, Outlook, Ліга Закон.
Особисті якості: Аналітичне та логічне мислення, здатність працювати в колективі, швидко навчаюсь новому, виділяю головне і концентруюсь на виконанні завдання, планування робочого часу, пунктуальна, комунікабельна, прагнення до професійного зросту. Шкідливих звичок не маю.
Хоббі–рукоділля, біг.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Житомир, Дистанційно

Головний бухгалтер
Житомир

Бухгалтер
Житомир

Бухгалтер
Житомир

Бухгалтер
20000 грн, Житомир

Головний бухгалтер
Житомир

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: