Резюме від 3 вересня 2018

Анна

Юрист-хозяйственник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 03.2005 по нині (19 років 2 місяці)
СПД, ТОВ, Киев (послуги,реклама)

Досвід роботи юристом білше 10 років.

Освіта

Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого (м. Харків)

: господарсько–правовий; спеціальність: „Правознавство”; кваліфікація: Юрист, Харків
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

ЛІГА:ЗАКОН Інфодиск

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички:
•Вміння працювати в програмі Bitrix;
• господарське, корпоративне, цивільне, трудове право;
•повний юридичний супровід господарської діяльності юридичної особи;
•забезпечення безпеки ведення господарської діяльності;
•розробка договорів, экспертиза договорів та інших документів юридичної особи;
•стягнення дебіторської заборгованості;
•складання вимог, претензій, позовів, скарг, процесуальних документів;
•рішення трудових спорів, корпоративних спорів;
•оскарження дій податкової міліції та інспекції;
•листування з контролюючими органами (у тому числі НБУ та Генеральна прокуратура);
•представництво в судах усіх інстанцій, державних органах, органах місцевого самоврядування, представництво у відносинах з контрагентами;
•ведення переговорів щодо укладання, внесення змін, розірвання договорів;
•реєстрація юридичних осіб, реєстрація змін до установчих документів;

Досвід роботи юристом (більше 13 р.):
З 03.2005 і дотепер СПД,ТОВ

Досвід роботи юристом (більше 13 р.):
З 03.2005 і дотепер СПД,ТОВ
На даний час приватна практика (фрілансер)
16 листопада 2017 і до 30 травня 2018р. працювала у ТОВ «Українські страви» (ресторан) на посаді виконавчого директора. Посадові обов’язки: пошук та укладання договорів з постачальниками та підрядниками. Кадрова робота. Розміщення реклами в ЗМІ. Сртахування пожежної безпеки, вирішення питань в державних установах.
10 квітня 2015 р. і до 19 листопада 2015р. працювала у ТОВ «Марлос» (нафтопереробна компанія по виготовленню розчинників) на посаді юрисконсульта, а з 02 липня 2015р. ще обіймала посаду виконуючої обов’язки заступника директора Товариства. Посадові обов’язки:організація роботи офіса з «нуля» (оренда приміщення, пошук та підбір працівників, пошук підрядників для виконання поточних питань, таких як укладення договорів з інтернет-провайдером та з компанією по наданню комунікаційних послуг, встановлення камер спостереження, виготовленню рекламних носіїв). Представлення та захист інтересів Товариства в РДА, податковій інспекції, податковій міліції, податковій міліції по роботі з платниками податку в особливо великих розмірах, Генеральній прокуратурі України, прокуратурах м. Києва та прокуратурі печерського р-ну, Фіскальній службі. Проведення робочих груп. Розробка та юридичний супровід скарг на дії посадових осіб, ведення претензійно-позовної роботи, складання процесуальних документів та представництво інтересів у судах.
З 28 серпня 2012 р. і до 31 листопада 2012 р. працювала у ТОВ "Юридична компанія "Ніколас" на посаді юриста. Посадові обов’язки: розробка та юридичний супровід договорів, ведення претензійно-позовної роботи, складання процесуальних документів та представництво інтересів у судах, стягнення заборгованості, моніторинг законодавства з певного питання.
З 01 червня 2009 р. по 27 серпня 2012р. працювала у ТОВ «Рекламне Агенство «Конкорд» на посаді юриста. Посадові обов’язки: розробка та юридичний супровід договорів, ведення претензійно-позовної роботи, складання процесуальних документів та представництво інтересів у судах, реєстрація підприємств, ліквідація СПД, внесення змін до установчих документів, абонентське обслуговування підприємств (в тому числі з іноземним капіталом) стягнення заборгованості, моніторинг законодавства з певного питання, надання консультацій. Реєстрація торгових марок, знаків; ліцензування діяльності підприємств + приватна практика.
З 07 квітня 2008 р. по 15 січня 2009 р. – працювала в Юридичній фірмі «Економіко-правовий центр» на посаді юриста. Посадові обов’язки: розробка та юридичний супровід договорів, ведення претензійно-позовної роботи, складання процесуальних документів та представництво інтересів у загальних та спеціалізованих судах, реєстрація підприємств, ліквідація СПД, внесення змін до установчих документів, абонентське обслуговування підприємств, стягнення заборгованості, моніторинг законодавства з певного питання, надання консультацій.
Освіта: НЮАУ ім. Ярослава Мудрого (м. Харків): Дата закінчення: 07 лютого 2007 року; факультет: господарсько–правовий; спеціальність: „Правознавство”; кваліфікація: Юрист. За час навчання перебувала на стажуванні в органах прокуратури.
Особисті якості: комунікабельність, пунктуальність, акуратність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, організаторські здібності.
Іноземні мови: англійська зі словником

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрисконсульт, юрист-хозяйственник
39000 грн, Київ

Юрист-господарник
Київ

Юрист-господарник
Київ

Юрист-хозяйственник
60000 грн, Київ, Харків

Юрист-хозяйственник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-господарник
45000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.)

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: