Резюме від 27 грудня 2023 PRO

Ірина

Главный бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Буськ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер (єдиний)

з 04.2014 по 11.2015 (1 рік 7 місяців)
ПП "Західний Туристичний Центр" ресторан Гридниця, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення бухгалтерського обліку ресторану. Касові операції, контроль проведення розрахунків через РРО, калькуляції готових страв, визначення собівартості реалізованих товарів з використанням торгівельного методу, банківські операції, заключення договорів та виписка актів наданих послуг, ведення податкового обліку, реєстрації ПН, основні засоби, проведення інвентаризації, нарахування заробітної плати, ведення кадровоо обліку. Архівування первинних документів та облікових регістрів. Підготовка та здача звітності в контролюючі органи.
Ведення ФОП 3 група (надання туристичних послуг). Заповнення книги доходів, первинні документи, здача звітності.

Бухгалтер (єдиний)

з 09.2012 по 08.2019 (6 років 11 місяців)
ПП Меблі, Львів (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація бухгалтерського обліку на підприємстві, облік виробництва (складання калькуляції продукції), облік готівкових та безготівкових операцій, складання договорів, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, облік товарно-матеріальних цінностей на складі, контроль та списання матеріалів у виробництво, нарахування зарплати, кадровий облік.
Ведення управлінського обліку з метою оптимізації витрат та підвищення результатів діяльності. Складання та подача внутрішніх звітів для керівника та зовнішніх (податкова, статистика, пенсійний) для контролюючих органів.

Головний бухгалтер

з 11.2010 по 11.2012 (2 роки)
ТзОВ "РУ-Компані", Буськ (Оптова торгівля алкогольними напоями, продуктами харчування, діяльність кафе, виробництво ячмінного та житнього солоду, зовнішньоекономічна діяльність)

Організація бухгалтерського обліку на підприємстві, ведення обліку розрахунків і постачальниками та покупцями, касових та безготівкових операцій, РРО, облік основних засобів, облік ТМЦ на складі, ведення клієнт-банку, нарахування заробітної плати, кадрова робота, складання фінансової, податкової та статистичної звітності.
Облік зовнішньоекономічної діяльності: формування митних документів, складання зовнішньоекономічних договорів, продаж інвалюти на біржі банку, облік розрахунків з іноземними покупцями, відшкодування ПДВ.
Досвід бухгалтерського обліку громадського харчування.

Головний бухгалтер

з 12.2007 по 04.2011 (3 роки 4 місяці)
ПП "Аматі" (оптова торгівля, ЗЕД)

Організація бухгалтерського обліку на підприємстві, розрахунки з постачальниками та покупцями, нарахування заробітної плати, кадрова робота, облік ТМЦ, імпорт, експорт, складання та подача фінансової, статистичної та податкової звітності.

Ведення переговорів, листування, комерційні пропозиції та укладання договорів з іноземними покупцями. Оформлення митних документів, контроль за відвантаженням та замитненням товарів.

Освіта

НУ "Львівська Політехніка"

Економічний, облік і аудит, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Додаткові курси підвищення кваліфікації та вивченню 1С "Бухгалтерія" МАУП м. Львів

Знання і навички

M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Соната Знання офісних програм Ведення звітності Приват24 Хепі-бух Вправний

Додаткова інформація

Досвід роботи головним бухгалтером, єдиним бухгалтером більше 10 років. Знання всіх ділянок обліку, робота у різних галузях. Постійне самонавчання та проходження курсів та тренінгів для бухгалтерів.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
Дистанційно, Київ, Черкаси

Головний бухгалтер
30000 грн, Дистанційно

Главный бухгалтер
Дистанційно, Київ

Главный бухгалтер
12000 грн, Дистанційно, Київ

Головний бухгалтер, фінансовий директор
Дистанційно

Главный бухгалтер
Дистанційно, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: