Резюме від 23 лютого 2024 PRO

Ігор

Головний інженер, майстер, механік, енергетик, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 10.2017 по 11.2021 (4 роки 1 місяць)
ТОВ "Акція", Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Гол технолог

з 12.2009 по 10.2012 (2 роки 10 місяців)
представництво компанії Буккау-Вольф та Ллойбл (Німеччина), Тернопіль (Машинобудування)

Головний інженер

з 03.2007 по 03.2009 (2 роки)
Козівський цукровий завод, Козова (Харчова промисловість)

Зам директора по реконструкції заводу

з 08.2003 по 03.2007 (3 роки 7 місяців)
Козівський цукровий завод, Козова (Харчова промисловість)

Головний технолог

з 10.2001 по 12.2003 (2 роки 2 місяці)
Козівський цукровий завод, Козова (Харчова промисловість)

Освіта

Київський національний університет харчових технологій

Інженер технолог цукристих речовин, Київ
Вища, з 1985 по 1992 (6 років 8 місяців)

Знання і навички

Знання офісних програм Налаштування програмного забезпечення Прикладні програми Водійські права кат. CE Водійські права кат. D Водійські права кат. A Водійські права кат. B Знання доріг міста Вантажоперевезення Міжнародні перевезення Уважність Знання будови автомобіля Ремонт електроніки Ремонт електрообладнання Ремонт авто Ремонт ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Італійська — початковий

Додаткова інформація

Федів Ігор Володимирович

Мета: пошук роботи .
Особисті дані: українець 1968 року народження;

Освіта:
1985-1992 рр. – Київський технологічний інститут харчової промисловості. Спеціальність- інженер-технолог цукристих речовин.
Курси підвищення кваліфікацій при вказаному ВУЗі на протязі 15 років.
Досвід:
1990-1995рр. – Деражнянський цукровий завод.Хмельницька обл.
Помічник нач.зміни-начальник зміни-зам . головного інженера по питаннях очистки води , керівництво біологічною станцією очистки стічних вод та проблемами мікробіології. Також розробка лімітів та затвердження на скиди та викиди.

1995-2009 рр.-Козівський цукровий завод.Тернопільська обл.
Начальник зміни - головний технолог заводу –
зам.гол .інж. по реконструкції заводу - головний інженер заводу. Основні задачі- якісний ремонт обладнання заводу, підтримання технологічного режиму роботи обладнання, модернізація та автоматизація виробничих процесів, розробка нових алгоритмів роботи технологічних процесів. Зменшення собівартості продукції та економія енергетичних ресурсів.

З 2009 і по 2012рік – співробітник представництва німецької групи компаній з виробництва обладнання для цукрових заводів, м. Київ.
Ведучий інженер кафедри ресурсоощадних технологій в Національному університеті харчових технологій,м.Київ. Займався питаннями водопідготовки, мікробіологічна , хімічна та фізична очистка води, анаеробне бродіння в процесах переробки твердих побутових відходів. Розробка техніко економічного обгрунтування реконструкції продуктового відділення на різних цукрових заводах України та Росії. Наладка нового встановленого обладнання вказаних вище компаній-виробників. Навчання персоналу. Розробка та внесення в компютерну програму системи автоматизації продуктового відділення технологічних режимів роботи обладнання.

З 2017 по 2022 - гол.інженер аквапарку "Алігатор" в Тернополі. Вирішення питань фільтрації , очистки води в басейнах- обеззараження та видалення домішок. Наладка роботи обладнання басейнів, готелів, котелень та енергетики комплексу. Весь спектр робіт по ремонту - від будівельних до енергетики та автоматики .

З 29 лютого 2022 по червень 2023 - служба в ЗСУ, звання -сержант. , посада - командир відділення, начальник КТП

Особисті якості:
Характер спокійний та врівноважений, своє бачення вирішення проблем намагаюсь аргументувати, доброзичливий, комунікабельний в колективі, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.

Додаткові відомості:
Вільно володію російською мовою, вдосконалюю англійську мову та італійську мову.
Рідна мова – українська
Маю великий досвід та навички управління персоналом. Знання в галузі технології, механіки, теплотехніки, електрики,електроніки,систем управління процесами.
Досвід з установки,ремонту та наладки різного технологічного обладнання на цукрових заводах України та Росії, співпраці з різними підприємствами-підрядчиками-постачальниками обладнання. Також ремонт та обслуговування тепломереж, електроніки різного виду, електрики, насосів та обладнання водопідготовки , водовідведення, обслуговування систем очистки , обеззараження води.
Досвід по роботі з обладнанням сміттєпереробних заводів, знання технології сортування, та переробки (бродіння анаеробне) харчових відходів. Спільна робота по даній темі з німецькими розробниками даного обладнання .
Добре володію комп’ютером,(офісні програми,прикладні,управління процесами на виробництві, системні та мережеві програми, створення мереж та наладка,інтернет)
Маю посвідчення водія на всі категорії,вмію водити та маю досвід 30 років на різному транспорті. Є власний мікроавтобус. Постійне місце проживання- м. Тернопіль.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: