Резюме від 23 травня 2021

Галина

Головний бухгалтер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Білгород-Дністровський
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Одеса, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер

з 07.2018 по нині (5 років 10 місяців)
Управління освіти, культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради, с. Старокозаче (Освіта, культура, спорт)

Вільно працюю у сфері Публічних закупівель. Готую проекти змін і доповнень до Положення про бухгалтерію, у т. ч. щодо визначення оптимальної структури бухгалтерії та чисельності її працівників, з обґрунтуванням необхідності зазначених змін і доповнень, подаю проекти цих документів на розгляд начальнику Управління.
Розподіляю завдання та обов’язки між працівниками бухгалтерії, контролюю їх виконання, розробляю проекти посадових інструкцій працівників бухгалтерії, за необхідності готую проекти змін і доповнень до посадових інструкцій, з обґрунтуванням необхідності змін і доповнень, подаю проекти цих документів на затвердження начальнику Управління.
Контролюю дотримання працівниками бухгалтерії правил внутрішнього трудового розпорядку.
Забезпечую своєчасне проведення в структурних підрозділах перевірок і документальних ревізій, інвентаризації.
Ознайомлюю працівників бухгалтерії з необхідними для роботи нормативно-методичними документами та інформаційними матеріалами.
Контролюю: відображення господарських операцій на рахунках бухгалтерського обліку; дотримання працівниками бухгалтерії та інших підрозділів підприємства порядку оформлення та обліку первинних документів, вимог законодавства щодо списання (передачі) рухомого та нерухомого майна; належне оформлення матеріалів щодо нестач грошових коштів та майна, псування активів; належне проведення розрахунків при оплаті товарів, робіт та послуг, відповідність перерахованих коштів обсягам виконаних робіт, придбаних товарів чи наданих послуг згідно з умовами укладених договорів; стан погашення та списання дебіторської заборгованості відповідно до законодавства; підготовку та подання звітів, які передбачають підпис головного бухгалтера, відповідно до нормативних актів, затверджених форм та інструкцій; планування бюджету, кошторисів, штатних розписів закладів освіти, аналізує використання бюджетних коштів за їх призначенням.
На основі даних бухгалтерського обліку забезпечую складання бюджетної та фінансової звітності підприємства та подання її визначеним користувачам у встановлені строки.
Погоджую кандидатури працівників підприємства, яким надається право складати та підписувати первинні документи щодо проведення господарських операцій, пов’язаних із відпуском (витрачанням) грошових коштів, документів, товарно-матеріальних цінностей, нематеріальних активів та іншого майна.
Вживаю заходів щодо підвищення рівня фінансово-бюджетної дисципліни працівників бухгалтерії, запобігання несанкціонованому виправленню записів у первинних документах і регістрах бухгалтерського обліку.
Складаю баланс підприємства, зокрема основні засоби та інші позаоборотні активи, запаси і затрати, грошові кошти, розрахунки та інші активи, власний капітал, розрахунки, доходи, витрати.
Забезпечую взаємодію з банківськими установами

Головний бухгалтер

з 08.2017 по 05.2018 (9 місяців)
ТОВ "ВАРУНА ПЛЮС", смт. Сергіївка (Виробництво та реалізація питної води)

Організація та контроль обліку, ведення податкового та бухгалтерського обліку підприємства.
Нарахування заробітної плати.
Підготовка і подача податкової, статистичної, бухгалтерської, управлінської та аналітичної звітності по виконанню ключових показників ефективності.
Ініцюювання автоматизації обліку виробничих процесів та аналізу звітовності.
Організація учбового процесу по підвищенню кваліфікації.
Відновлення бухгалтерського обліку

Головний бухгалтер

з 02.2017 по 08.2017 (6 місяців)
Відділ освіти, науки, молоді та спорту Білгород-Дністровської районної ради, м. Білгород-Дністровський (Образование, наука)

Забезпечувала ведення бухгалтерського обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних.
Організовувала роботу бухгалтерської служби, здійснювала контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій.
Контроль за неухильним дотриманням порядку оформлення та подання до обліку первинних документів.
Вжиття всіх необхідних заходів для запобігання несанкціонованому та непомітному виправленню записів у первинних документах і регістрах бухгалтерського обліку та збереження оброблених документів, регістрів і звітності протягом встановленого терміну.
Брала участь у підготовці та поданні інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера, до органів вищого рівня у відповідності з нормативними актами, затвердженими формами та інструкціями.
Брала участь у проведенні інвентаризаційної роботи на підприємстві, оформленні матеріалів, пов'язаних з нестачею та відшкодуванням втрат від нестачі, крадіжки і псування активів підприємства.
Забезпечувала перевірку стану бухгалтерського обліку у філіях, представництвах, відділеннях та інших відокремлених підрозділах.
Організовувала роботу з підготовки пропозицій для власника (керівника) підприємства щодо:
визначення облікової політики підприємства, внесення змін до обраної облікової політики, вибору форми бухгалтерського обліку з урахуванням діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних; розроблення системи і форм внутрішньогосподарського (управлінського) обліку та правил документообігу, додаткової системи рахунків і регістрів аналітичного обліку, звітності і контролю господарських операцій; визначення прав працівників на підписання первинних та зведених облікових документів; вибору оптимальної структури бухгалтерської служби та чисельності її працівників, підвищення професійного рівня бухгалтерів, забезпечення їх довідковими матеріалами; поліпшення системи інформаційного забезпечення управління та шляхів проходження обробленої інформації до виконавців;
впровадження автоматизованої системи оброблення даних бухгалтерського обліку з урахуванням особливостей діяльності підприємства чи удосконалення діючої.

Главный бухгалтер

з 09.2015 по 11.2016 (1 рік 2 місяці)
ООО "Шабская ферма", Белгород-Днестровский (Выращивание крупного рогатого скота)

Ведение кассовый операций. Работа в системе Клиент-Банк, Медок, 1С 8. Составление и регистрация НН. Начисление и выплата заработной платы. Взаимодействие с поставщиками, покупателями, органами контроля. Составление и сдача налоговой, финансовой, статистической и управленческой отчетности. Оптимизация налогообложения. Налаживание работы в программе 1С 8 УПП (постановка вопросов для программистов: коммуникация программ с 1С 8 Бухгалтерия, Клиент-Банк, Медок).

Главный бухгалтер

з 01.2015 по 08.2016 (1 рік 7 місяців)
КРАП "ЗАРЯ", Шабо (Рыбохозяйственное-аграрное предприятие)

Подготовка и отправка платёжных поручений
Распечатка выписок банка, получение и сдача документов в банк
Начисление зарплаты, ЕСН. Выплата заработной платы
Составление и сдача налоговой, финансовой и статистической отчетности
Ведение кассовых операций

Главный специалист Днестровского териториального отдела

з 04.2013 по 12.2014 (1 рік 8 місяців)
"Западно - Черноморская рыбоохрана", Белгород-Днестровский (Охрана биоресурсов Украины)

Ведущий специалист

з 05.2012 по 04.2013 (11 місяців)
"Западно-Черноморская рыбоохрана" Днестровский территориальный отдел, Белгород-Днестровский (Охрана биоресурсов Украины)

Бухгалтер по совместительству

з 03.2012 по 08.2012 (5 місяців)
ЧП "Ягуар - 2005" (Рыболовство; предоставление услуг в рыболовстве)

учет операций по банку, кассе, учет расчетов с подотчетными лицами, начисление зарплаты, ЕСН, составление и сдача налоговой отчетности. Восстановление бухгалтерского учета предприятия

Бухгалтер по совместительству

з 01.2011 по 05.2012 (1 рік 4 місяці)
ООО "Тритон" (Выращивание и реализация зерновых культур. Рыболовство.)

Восстановление бухгалтерского учета предприятия

Главный бухгалтер

з 06.2010 по 05.2012 (1 рік 11 місяців)
КРАП "ЗАРЯ", Шабо (Рыбопромышленно - аграрное предприятие)

Контроль составления финансовой отчетности отделом бухгалтерии
Подготовка и отправка платёжных поручений
Распечатка выписок банка, получение и сдача документов в банк
Начисление зарплаты, ЕСН
Выплата заработной платы
Составление и сдача налоговой отчетности

Освіта

Державний заклад вищої освіти "Університет менеджменту освіти"

Публічне управління та адміністрування, Київ
Вища, з 2019 по 2020 (1 рік 3 місяці)

Другий рівень вищої освіти

Полтавский университет экономики и торговли

"Учет и аудит", Полтава
Вища, з 2013 по 2014 (11 місяців)

Киевская национальная академия Статистики, учета и аудита

Бухгалтерский учет и аудит, Б - Днестровский
Незакінчена вища, з 2010 по 2012 (2 роки 3 місяці)

Белгород-Днестровский кооперативный техникум

Бухгалтерский учет и аудит, Белгород-Днестровский
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (2 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

FACTOR EDUCATION, семинар "Полугодовая отчетность - 2016"

25-30 июня 2016г.

"Київська бухгалтерська служба", семінар "Все про ПДВ online"

13.09.2016 (1 день)

Правові та практичні аспекти публічних закупівель в Україні

2021, 3 дні

IV Всеукраїнський з'їзд кадровиків - 2019 Тактика і стратегія кадрової роботи

2019, 1 день

Курс навчання у сфері здійснення публічних закупівель

2019 рік, 2 дні

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS Office Пользователь Internet Бухгалтерский учет ЛИГА:ЗАКОН Налоговая отчетность Бест-Звит Соната 1С УПП Налоговый учет Ведение отчетности

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Деловые качества: Способность к принятию решений, требовательность к себе и окружающим, стремление к организации четкого и сбалансированного производственного процесса.
Личные качества: Исполнительность, коммуникабельность, пунктуальность, обучаемость, стрессоустойчивоcть.
Дополнительные навыки: Знание оргтехники; ПК – опытный пользователь, знание программ Office, Microsoft Exel, Word, МЕДОК, Бест Звит,
Профессиональные навыки : • Знание налогового законодательства и НСБУ; • Составление и сдача финансовой и налоговой отчетности самостоятельно; • Ведение бухгалтерского и налогового учета; Взаимодействие с налоговыми органами – положительный опыт общения. Ведение кадровой документации.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: