Резюме від 18 серпня 2022 PRO

Дмитро

Інженер-енергетик, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер-енергетик

з 01.2019 по нині (5 років 3 місяці)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Складання планів споживання електроенергії структурними одиницями, та контроль за виконанням розрахунків структурними одиницями за спожиту електроенергію, збирання звітів згідно затверджених форм.
Формування заявок для проведення планових, та аварійних робіт, розробка технічних обґрунтуваннь для придбання енергетичного обладнання та запасних частин.
Розробка заходів щодо підвищення надійності і економічної роботи електроустановок, пропозиції щодо запобігання аварій, контроль за додержанням правил охорони праці і техніки безпеки.
Розгляд технічної частини комерційних пропозицій учасників тендерних торгів із закупівлі енергетичного та теплотехнічного обладнання, з визначенням відповідності технічних характеристик запропонованого обладнання.
Розробка технічних умов на постачання та розподіл від ОСР електричної енергії структурним підрозділам помісячно, поквартально, з урахуванням змін складових, що входять до формування ціни на постачання електроенергії.
Контроль за наданням від структурних одиниць погодинних та подобових графіків коригування обсягів споживання електроенергії для мінімізації небалансів з подальшою передачею постачальникам електроенергії.
Оновлення, складових програми реконструкції та модернізації теплотехнічного обладнання структурних підрозділів та здійснення контролю за їх виконанням.
Виконання аналізу техніко-економічних показників теплотехнічного обладнання, аналізу ефективності проведення організаційно-технічних заходів

Провідний інженер цеху налагодження та випробувань

з 03.2013 по 12.2018 (5 років 9 місяців)
ПАТ ''Центренерго'' Трипільська ТЕС, Українка (Енергетика)

Випробування пилегазоочисного обладнання,
випробування теплофікаційного обладнання, налагодження режимів роботи теплових мереж, ГВП, ІТП, ЦТП, аналіз втрат пари і конденсату, робота з супутніми цехами і установами, складання звітів, виконання аналізів роботи обладнання, теплотехнічні розрахунки, робота з відповідною нормативною документацією. Також є досвід експлуатації енергетичних котлів, котельного допоміжного обладнання (насосів, вентиляторів, газового обладнання, та інші)

Інженер ВТВ

з 05.2012 по 12.2012 (7 місяців)
ДП Прип'ятьське МУ ВАТ "ЮТЕМ", Київ (Енергетика)

Виконання креслень, розрахунок матеріалів, введення супутньої документації, розрахунок норм витрати матеріалів

Освіта

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"

Теплові електричні станції, Теплоенергетичний факультет, специаліст, Київ
Вища, з 2007 по 2013 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікації НТУУ "КПІ"

2015 рік

Онлайн курси "Прозора енергетика"

2019

Знання і навички

MS Office AutoCAD Користувач Internet Windows Email Робота з оргтехнікою Робота з принтером Робота з ксероксом Робота з факсом Поштовий клієнт DOS Робота з котельними і турбінними установками, насосне обладнання

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальний, комунікабельний, пунктуальний, оперативний, швидко навчаюсь, цілеспрямований, працьовитий.

Пріоритет у напрямку роботи - теплотехніка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: