Резюме від 27 вересня 2017

Алексей

Адвокат, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 11.2012 по 07.2015 (2 роки 8 місяців)
Публічне акціонерне товариство "МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК", Киев (Банки і банківська діяльність)

- Підготовка позовних заяв по стягненню з боржників Банку (юридичних, фізичних осіб), їх поручителів заборгованості за кредитними договорами/договорами про встановлення кредитного ліміту (овердрафту), збільшення розміру позовних вимог в судовому процесі, судове супроводження цих справ по всім судовим інстанціям, робота по зверненню стягнення на предмет іпотеки.
- Здійснення захисту інтересів Банку у місцевих та господарських судах всіх інстанцій (збір доказів, підготовка процесуальних документів, участь у судових засіданнях, отримання судових рішень, виконавчих документів, виправлення описок\помилок).
- Робота з виконавчою службою (відкриття виконавчого провадження, опис майна боржника, реалізація та інше).
- Зняття арештів із заставного майна в порядку адміністративного судочинства.
- Робота з нотаріусами.
- Збір матеріалів та безпосередньо підготовка заяв до правоохоронних органів про злочин.
- Представництво та захист інтересів Банку в кримінальному процесі.
- Представництво інтересів Банку в процедурі Банкрутства.

Юрист

з 04.2011 по 08.2012 (1 рік 4 місяці)
Товариство з обмеженою відповідальністю "КАСП", Киев (Юриспруденція)

- Ведення договірної роботи на підприємстві, складання зовнішньоекономічних контрактів, консультування працівників та власників Товариства з різних питань, повний спектр робіт з дебіторською заборгованістю, робота по зверненню стягнення заставного майна (іпотеки).
- Здійснення захисту інтересів Товариства у місцевих та господарських судах всіх інстанцій (збір доказів, підготовка процесуальних документів, підготовка позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, участь у судових засіданнях, отримання судових рішень, подання їх до примусового виконання).
- Перереєстрація підприємств, зміна складу учасників, директорів, інша робота з державними реєстраторами.
- Робота з виконавчою службою (відкриття виконавчого провадження, виявлення майна боржника, продаж майна боржника з прилюдних торгів та інше).
- Робота з нотаріусами.
- Супроводження перевірок підприємства контролюючими органами.
- Збір матеріалів та безпосередньо підготовка заяв до правоохоронних органів про злочин.
- Представництво та захист підозрюваного (обвинуваченого) та свідка в кримінальному процесі.
- Захист інтересів Банку в судах 1-ї, апеляційної та касаційної інстанцій (місцевих та господарських судах): з питань стягнення заборгованості за кредитним договором, звернення стягнення на заставне майно, на предмет іпотеки; стягнення заборгованості з поручителів; ініціювання процедури банкрутства боржника та представництво інтересів Банку як ініціюючого кредитора (кредитора вимоги якого забезпечені заставою) в процедурі банкрутства; представництво інтересів Банку в ході виконавчого провадження.

Додаткова інформація

•16.11.2010 – 16.02.2011.
Товариство з обмеженою відповідальністю «Рось – 1» - юрист.
Основні обов’язки:
Договірна робота – підготовка (розробка), погодження з контрагентом редакції Договору, аналіз, візування Договорів купівлі-продажу, постачання (в тому числі «тендерні»), оренди, надання рекламних послуг, зберігання, інших.
Робота з дебіторською заборгованістю – підготовка претензій та вимог про сплату боргу, позовів до суду та інших документів процесуального характеру та таких що необхідні для належного розгляду судової справи, ведення судових справ, робота з державними реєстраторами, супроводження виконавчого провадження, а також робота з пред’явленими до Товариства позовами.
Підготовка листів з різних питань, в тому числі і стосовно взаємовідносин Товариства з іншими підприємствами, установами та організаціями.
•22.12.2009-30.07.2010.
Товариство з обмеженою відповідальністю «СДМ Партнери» (юридична фірма) - юрисконсульт
Основні обов’язки:
Ведення претензійно-позовної роботи по цивільних та господарських справах (підготовка процесуальних документів та участь у судових засіданнях);
Розробка плану та подальша підготовка заяв про порушення справ про банкрутство підприємств (як від ініціюючого Кредитора, так і від Боржника);
Захист інтересів Кредитора (Банк) в процедурі банкрутства, вимоги якого забезпеченні заставою (оскарження судових актів, подача скарг на суддю, заяви до правоохоронних органів, скарги на арбітражного керуючого);
Супроводження виконавчого провадження;
Підготовка заяв про вчинення злочину;
Супроводження справ про адміністративні правопорушення.
•03.12.2008 – 03.12.2009
Товариство з обмеженою відповідальністю «Комп’ютер плюс…» - начальник юридичного відділу
Основні обов’язки:
Забезпечення захисту прав та інтересів Товариства, нагляд за дотриманням чинного законодавства при здійсненні господарської діяльності, допомога при вирішенні інших питань що виникають під час виробничої діяльності підприємства.
•17.05.2007 – 23.07.2008 р.
Відкрите акціонерне товариство «Акціонерна компанія «Київводоканал» - провідний юрисконсульт відділу претензійно-позовної роботи Юридичного департаменту Головного офісу

•26.01.2004 – 08.05.2007 р.
Територіальна державна інспекція праці у м. Києві – Головний державний інспектор праці відділу державного нагляду та контролю.


•Маю свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.
•Знання мов: українська, російська, англійська (розмовна).
•Вільно володію комп’ютером в середовищі Windows, офісним програмним забезпеченням, правовою базою «Ліга».
•Відповідальний, уважний, пунктуальний, комунікабельний, зважений, вмію зрозуміло доносити інформацію (усно та письмово), вмію працювати у колективі.
•Маю посвідчення водія категорії «В» та власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: