Резюме від 25 січня 2023

Ірина

Продавець-консультант, адміністратор салону, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 05.2019 по 05.2021 (2 роки)
Giulia Порт Сіті ( жіночий та чоловічий одяг,нижня білизна,спортивний одяг,носочно-панчішні вироби), Луцк (Роздрібна торгівля)

Виконання плану продаж.Швидке, якісне консультування покупців та продаж продукції т.м. Giulia.Індивідуальний підхід до кожного клієнта.Знання касового апарату,POS-терміналу, програми 1С. Прийом та викладка товару згідно мерчейдазингу,підтримка чистоти в залі.Участь в інвентаризації.

Продавець-консультант

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
"Respect" -магазин взуття та сумок.Порт Сіті, Луцьк (Роздрібна торгівля)

Пропонування,підбір та продаж покупцям взуття та супутнього товару.Виконання планових показників,збільшення середнього чеку.Розрахунок покупця.Викладка товару в залі згідно стандартів маркетингу,підтримка чистоти,ведення обліку товару.

Адміністратор магазину

з 06.2012 по 06.2018 (6 років)
Т.Ц. Гранд Волинь,бутик "Prime's" (магазин брендового елітного жіночого одягу та аксесуарів), Луцьк (Роздрібна торгівля)

Продаж жіночого брендового одягу,взуття,нижньої білизни,сумок та жіночих аксесуарів, таких фірм:Valentino,Roberto Cavalli,Versace Collection,Ferre,VDP,Anna Rachele,Moschino,HugoBoss,Coemi,Якісна консультація та обслуговування клієнтів, допомога у виборі, поради у подальшому догляді за речами,розрахунок,викладка товару в залі,підтримка чистоти магазину,знання асортименту товару,замовлення товару на новий сезон(при виході нових колекцій у домі моди,перегляд їх прет а порте).Знання сучасних модних тенденцій та новинок у галузі моди.Знання програм: Torgsoft,1С,Exel,Microsoft Word,POS-терміналу,ведення бази даних клієнтів,пошук нових клієнтів.Індивідуальний підхід до кожного клієнта з врахуванням їхніх побажань для задоволення потреб у виборі того чи ін. товару.Ввічливе обслуговування.Спокійне вирішення конфліктних чи непередбачуваних ситуацій(якщо такі склалися).Все для того,щоб клієнт залишився задоволений і повернувся ще...!

Продавець-консультант непродовольчих товарів

з 10.2011 по 02.2012 (4 місяці)
ТзОВ "САВ-Дістрибьюшн" Фокстрот, Луцк (Роздрібна торгівля)

Якісне обслуговування клієнтів,надання кваліфікованої консультації про технічні характеристики побутової техніки,її якості та ціни.
Навчилась розуміти,спілкуватись з покупцями, допомагати їм зробити правильний вибір тієї чи іншої побутової техніки та надавати поради в подальшій експлуатації і обслуговуванні обраної ними продукції.Пояснення та переконання на рахунок додаткових гарантій та страховки товару.

Офіціант

з 06.2008 по 08.2009 (1 рік 2 місяці)
Тзов"ПАМА",Бар Майдан, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Ввічливе спілкування з відвідувачами закладу,швидке виконання їх замовлень.

Освіта

(МАУП)Міжрегіональна Академія управління персоналом ім. В. Липинського

Економіки і підприємництва,фінансовий менеджер, Луцьк
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси:Професійний візажист(2012 р). Студія «Стиль&Арт». Базовий курс «Brow master» за індивідуальною програмою(2021 р).

Працюю з 2012 р.

Тренінги по роботі з клієнтами,підвищення рівня продаж,забезпечення виконання планових показників,збільшення середнього чеку.

2019

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК Касові операції Торгсофт

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Порядна,трудолюбива,відповідальна за свої вчинки,пунктуальна,без шкідливих звичок,комунікабельна,не конфліктна,здатна до навчання,пізнання чогось нового,цікавого та корисного.,до ефективного планування своєї роботи.13 років в сфері послуг та продажів навчили бути стресостійкою та швидко і спокійно вирішувати форс-мажорні та конфліктні ситуації.Використовую свої сили,вміння та навички для досягнення поставлених цілей!


Життєвий принцип: "Знайди своє покликання - це стане сенсом твого життя".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: