Резюме від 5 жовтня 2017

Іван

Регіональний менеджер, директор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Іваненко Іван Іванович
1.03.1970р.н.
М.Тернопіль
Конт. тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання посади директора, комерційного директора, територіального менеджера, регіонального менеджера, керівника відділу продажу, супервайзера.

Вимоги до роботи: отримання роботи, яка дозволить використати свій набутий досвід, знання та навики, бажана ЗП від 20000 грн.

Освіта:
1987-1991рр.-Військовий інженерно-космічний інститут ім.О.Можайського (5-тий ВУЗ в СРСР) м.Санкт-Петербург, спеціальність- «інженер космічних військ».
1991-1993рр.-Тернопільський технічний університет, спеціальність-"інженер".
2008-2009рр.-Тернопільський національний економічний університет, спеціальність-"економіка підприємства".

Досвід роботи:
1993-1994рр.- «Обласне підприємство електромереж»-інженер. Обов`язки: обслуговування та ремонт електрообладнання служби телемеханіки.

1994-1995рр.МП «Імпульс»(продукти харчування)- торговий агент. Обов`язки: реалізація продуктів харчування у м.Тернополі
.
1995-1996рр.МП «Імпульс»-керівник відділу продажу, заступник директора. Обов`язки: робота з пошуку та підбору персоналу, проведення переговорів та заключення договорів та угод про співпрацю, контроль оплати за продукцію.

1996-2003рр.СМП «Елтон»(побутова техніка)- засновник та директор. Обов`язки: організація діяльності підприємства з «нуля», підбір персоналу, пошук постачальників та дистриб`юторів, - та налагодження співпраці з ними, організація діяльності торгового персоналу, організація документообороту, аналіз та вдосконалення діяльності підприємства, взаємодія з контролюючими органами.
Успішний продаж побутової техніки торгових марок GEFEST, ATLANT, NORD, Дружковка по області та регіону.

2003-2005рр.МП «Будівничий»(будівництво і ремонт)- директор. Обов`язки: організація діяльності та керівництво будівельними бригадами.

2004-2005рр.ТОВ «Гетьман Холдинг»(алкогольна продукція)-регіональний менеджер. Обов`язки: реалізація та «просування» продукції через торговий відділ дистриб`ютора, формування команди мерчендайзерів, планування та контроль їх роботи, робота з торговими представниками: постановка завдань та контроль виконання, збільшення клієнтської бази, подання звітності в центральний офіс.

2005-2015рр.МП «Меблевик+»(елітні меблі)- керівник виробництва. Обов`язки: організація виробництва з «нуля», і т. д.

2012-2017рр.ПП Торгівля запчастинами до автомобілів.

Додаткова інформація: Знання комп`ютера на рівні користувача. Посвідчення водія В,С, стаж 29 років. Маю власні легкове та вантажне авто. Одружений, виховую двох дітей.

„5 „ 10 2017 р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: