Резюме від 8 травня 2023 PRO

Андрій

Агроном, плодовод, консультант (ЗЗР, добрива, насіння), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Умань
Готовий працювати:
Вінниця, Кропивницький, Полтава, Умань, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Агроном

з 05.2022 по 11.2022 (6 місяців)
ТОВ "Український сад", с. Юрівка Макарівський район (Садівництво та зберігання фруктів)

Утримання саду згідно технологічних умов. Контроль внесення ЗЗР, добрив виконання робіт у саду. Складання та контроль графіку збору врожаю. Дотримання вимог та супровід документації до сертифікації Global G.A.P.

Головний агроном

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
ТОВ “Антарес*A”, с. Мойсівка, Драбівський район, Черкаська область (Садівництво, рослинництво)

Виконання організаційних та виробничих завдань щодо перспертиви розвитку інтенсивного грушевого саду підприємства. Розробка та запровадження дієвих систем захисту та живлення з метою покращення фітосанітарного стану на господарських площах культури груші. Контроль виконання ручних та механізованих робіт. Проведення обліку робочого часу, використання ПММ та ТМЦ. Розробка технологічних карт догляду та закладання багаторічних насаджень, календарне планування робіт.

Фахівець з плодівництва та виноградарства

з 07.2019 по 04.2021 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "СПП "ЛАНА", Плодородне (Вирощування польових та плодових культур)

Догляд за багаторічними насадженнями — садом. Захист, живлення та дотримання технології вирощування яблуні, черешні, абрикоса, сливи та винограду. Розробка та дотримання технологічних карт, проектів посадки та сортозаміни молодими насадженнями. Контроль виконання робіт працівниками та дотримання економічно обгрунтованих правил ведення господарства. Контроль та планування збору врожаю з подальшим виконанням норм щодо технології зберігання та збуту якісної продукції садівництва.

Агроном-консультант

з 06.2014 по 04.2019 (4 роки 10 місяців)
ПП Кузьміченко, Умань (Продаж біопрепаратів та трихограми в Черкаській області та надання консультацій щодо їх використання. Менеджер зі збуту ПАТ «Агрохімцентр» Реалізація насіння, добрив, мікродобрив, та засобів захисту рослин.)

Робота з керівництвом, агрономічними службами сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств. Проведення дослідів і днів поля по застосуванню нових технологій в захисті рослин і агрохімії.

Агроном-консультант

з 09.2013 по 05.2015 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "Франдеса", Київ (Виробництво засобів захисту рослин)

Сформував базу с/г виробників Черкаської та частково Вінницької і Кіровоградської областей. Провів польові дослідження семи препаратів та бакових сумішей в зоні правобережної частини Лісостепу України. Провів навчання менеджерів щодо використання препаратів виробництва ТОВ»Франдеса». Організатор Дня поля.

Менеджер з продажу насіння, добрив, засобів захисту рослин

з 11.2012 по 09.2013 (10 місяців)
ПрАТ "Компанія "Райз", Умань (Реалізація ЗЗР, насіння, добрив та мікродобрив.)

Проводив пошук нових клієнтів для компанії параллельно з підтримкою щодо надання послуг уже існуючих. Надавав консультації по підбору насіння, добрив та мікродобрив згідно технологій вирощування та територіального розміщення господарств. Проводив прямі продажі матеріальних цінностей, що пропонувала компанія.

Аспірант кафедри захисту й карантину рослин

з 10.2009 по 12.2012 (3 роки 2 місяці)
Уманський національний університет садівництва, Умань (Наукова діяльність у сільському господарстві)

Проводив дослідження в плодовому розсаднику яблуні по темі захисту підщеп від грунтових та сисних шкідників. Написав дисертацію по проведеним дослідженням. Проводив викладацюку роботу.

Торговий представник

з 12.2005 по 08.2007 (1 рік 8 місяців)
ООО"Агроаптека", Київ (Оптовий продаж засобів захисту рослин, насіння і добрив для населення.)

Сформував базу клієнтів, а саме спеціалізованих магазинів та фізичних осіб для реалізації перпаратів та насіння для роздрібного продажу. Надав консультацію по їх приміненню та ефективності.

Освіта

Умансьеий державний аграрний університет

Плодоовочівництво та виноградарство, Умань
Вища, з 1995 по 2000 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Кузьміченко Андрій Миколайович.
Отримав агрономічну освіту в 2000 році. Спеціальність - плодоовочівник-технолог.
Стаж роботи в аграрному секторі з 1999р. Направленіе-- Захист рослин. Є досвід роботи як в комерційних структурах (продажу ЗЗР, насіння, добрив), так і в Державній інспекції захисту рослин.
В даний час закінчую аспірантуру на кафедрі Захисту і карантину рослин, Уманського національного університету садівництва.
Для більш докладної інформації відповім на всі питання за контактами: тел [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ,
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: