Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Артур

Операційний директор, керівник проєктного офісу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

COO / Керівник проєктного офісу

з 04.2022 по нині (2 роки)
ТОВ, Київ (IT)

Аналіз та оптимізація процесів компанії. Пободова дорожнії карти по розвитку компанії. Учать у розробці стратегії компанії та контроль виконання стратегічних задач компанії.

Побудова проектного офісу компанії. Контроль виконання проектів на рівні портфелю проектків. Приорітизація та робота з ризиками на рівні портфелю проектів.

Побудова департаменту розробки ІТ продуктів компанії. Впровадження процесів роботи департаменту (Команда розробки продуктів, Команда впровадження, Команда технічної підтримки). Написання методологій та розробка шаблонів документів окремо під кожний напрямок.

Аналіз вимог та потреб користувачів. Аналіз продуктів конкурентів. Розробка дорожньої карти розвитку продуктів. Планування та контроль виконання робіт по продуктам. Загальна координація по розробці продуктів. Збір та аналіз вимог замовника, їх деталізація, формалізація. Керування групами розробників, аналітиків, тестувальників, технологів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Розробка технічних завдань на основі функціональних вимог структурних підрозділів замовника. Розробка проектної документації.

Заступник Міністра з питань цифровізації

з 07.2020 по 04.2022 (1 рік 9 місяців)
МОН, Київ (Державні організації)

Формування політики цифровізації Міністерства освіти та науки. Побудова загального бачення та єдиного продукту в рамках Міністерства. Побудова проектного офісу на рівні державних установ. Контроль виконання проектів на рівні портфелю проектів. Приорітизація та робота з ризиками на рівні портфелю проектів. Впровадження проектних підходів. Реалізація проектів цифровізації Міністерства освіти та науки, а також міжвідомчих проектів КМУ, Офісу Президента. Контроль виконання та впровадження проектів в тому числі контроль формування нормативно правових актів на продукт Міністерства.

Керівник проектного офісу, Керівник проекту

з 10.2019 по 07.2020 (9 місяців)
НАІС, Київ (IT)

Побудова проектного офісу компанії. Контроль виконання проектів на рівні портфелю проектків. Приорітизація та робота з ризиками на рівні портфелю проектів. Планування та контроль виконання робіт по проекту. Загальна координація по проекту. Збір та аналіз вимог замовника, їх деталізація, формалізація. Керування групами розробників, аналітиків, тестувальників, технологів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Розробка технічних завдань на основі функціональних вимог структурних підрозділів замовника. Розробка проектної документації.

Операційний директор / Керівник проектного офісу

з 09.2014 по 10.2019 (5 років 1 місяць)
Lizard Soft, Киев (IT)

Аналіз та оптимізація процесів компанії. Пободова дорожнії карти по розвитку компанії. Учать у розробці стратегії компанії та контроль виконання стратегічних задач компанії.
Побудова проектного офісу компанії. Контроль виконання проектів на рівні портфелю проектків. Приорітизація та робота з ризиками на рівні портфелю проектів.
Планування та контроль виконання робіт по проекту. Загальна координація по проекту. Збір та аналіз вимог замовника, їх деталізація, формалізація. Керування групами розробників, аналітиків, тестувальників, технологів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Розробка технічних завдань на основі функціональних вимог структурних підрозділів замовника. Розробка проектної документації.

Провідний аналітик відділу бізнес аналізу

з 01.2013 по 09.2014 (1 рік 8 місяців)
ООО "БМС Консалтинг", Київ (IT)

Напрямок діяльності : Сбір та аналіз вимог замовника на зміну, розробку нового ПЗ, їх деталізація, формалізація. Формування вимог по внесенню змін в інформаційні системи для задоволення вимог замовника. Керування групами розробників, аналітиків, тестувальників, технологів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Постановка технічних завдань на основі функціональних вимог структурних підрозділів. Розробка проектної документації.

Обов’язки: Сбір та аналіз вимог замовника, їх деталізація, формалізація. Аналіз та первинний запуск та введення в експлуатацію нових програмних продуктів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Постановка технічних завдань на основі функціональних вимог замовника. Постановка Розробка проектної документації, підготовка та розробка презентацій проектів. Надання консультації ключовим працівникам підрозділів замовника з приводу роботи з програмним та технічним забезпеченням в рамках впровадження нового ПЗ. Супроводження інформаційно-програмні системи під час впровадження. Керування групою розробників, аналітиків, тестувальників, технологів. Керування та участь в ІТ проектах. Здача результатів проектів в дослідну та в промислову експлуатацію.

Менеджер з аналізу банківського програмного забезпечення

з 11.2011 по 01.2013 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "PNN", Київ (IT)

Напрямок діяльності : Сбір та аналіз вимог замовника на зміну, розробку нового ПЗ, їх деталізація, формалізація. Формування вимог по внесенню змін в інформаційні системи для задоволення вимог замовника. Керування групами розробників, тестувальників, технологів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Постановка технічних завдань на основі знання функціональних вимог структурних підрозділів. Розробка проектної документації

Головний аналітик комп’ютерних систем відділу аналізу банківських систем

з 07.2006 по 11.2011 (5 років 4 місяці)
ПАТ „БАНК ФОРУМ”, Київ (IT)

Напрямок діяльності : Сбір та аналіз вимог замовника на зміну, розробку нового ПЗ, їх деталізація, формалізація. Формування вимог по внесенню змін в інформаційні системи для задоволення вимог замовника. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій. Постановка технічних завдань на основі знання функціональних вимог структурних підрозділів. Розробка проектної документації

Інженер-програміст 1 категорії відділу ІТ

з 10.2004 по 06.2006 (1 рік 8 місяців)
АКБ „Індустріалбанк”, Рівне (IT)

Напрямок діяльності: Адміністрування АБС, обслуговування всіх банківських АРМ-ів

Головний спеціаліст-системотехнік відділу виплати пенсій

з 06.2002 по 10.2004 (2 роки 4 місяці)
Управління Пенсійного фонду України в м. Рівне, Рівне (Державні організації)

Напрямок дільяності: адміністратор мережі, адміністратор бази даних, обслуговування функціональної працездатності програмного забезпечення та апаратних складових комп’ютерної техніки

Вчитель інформатики та трудового навчання

з 09.2001 по 05.2002 (8 місяців)
ЗОШ №24, Рівне (Освіта, наука)

Напрямок діяльності : Навчання учнів предметам інформатики та трудового навчання, оцінювання рівня знань та умінь учнів

Освіта

ПВНЗ „Європейський університет”

Економіки та менеджменту, Банківська справа, Рівне
Вища, з 2007 по 2008 (1 рік)

Рівненський державний гуманітарний університет

Фізико – технологічний, Трудове навчання та основи інформатики, Рівне
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова інформація

Рівень володіння мовами:
Українська- вільне володіння
Англійська - Pre Intermediate

Навики та досвід:
Аналіз, оптимізація та автоматизація процесів на рівні команд, департаментів, компаній та групи компаній. Побудова проектного офісу. Побудова проектних команд.
Аналіз та первинний запуск, введення в експлуатацію нових програмних продуктів. Проведення переговорів з представниками сторонніх організацій, та з представниками інших структурних підрозділів замовника. Постановка технічних завдань. Розробка проектної документації, підготовка та розробка презентацій проектів. Описання документації по супроводженню, адмініструванню, користуванні нових та існуючих програмних комплексів тощо. Розробка методологій управління проектами, департаментами, компанії та шаблонів документів.
Супроводження інформаційно-програмні системи під час впровадження. Проектування та побудова вітрин сховища даних. Досвід роботи з SQL, PL\SQL. Досвід в роботі по проектуванню ПЗ, в тому числі CRM-систем на базі Microsoft Dynamics, Корпоративних порталів, СЕД на базі MS SharePoint.
Досвід в роботі по керуванню та участі в бізнес та ІТ проектах, а також в керуванні групою розробників, тестувальників, аналітиків, технологів. Здача результатів проектів в дослідну та в промислову експлуатацію.
Опису бізнес процесів у вигляді графічних діаграм використовуючи нотації UML, EPC, BPMN та ін. Застосування CASE-інструментів при моделюванні та опису бізнес процесів.
Опис вимог замовника згідно рекомендацій вітчизняних та міжнародних стандартів ГОСТ 34, ГОСТ 19, ІЕЕЕ830, ІЕЕЕ1471 та ін.

Досвід роботи з основними банківськими продуктами:
АБС -SCROOGE-II(на рівні адміністрування), АБС - SCROOGE-III(на рівні адміністрування), АРМ-НБУ, NewStat, TCPFOSS, NBUmail, АБС - Б2(на рівні адміністрування), eFour(на рівні адміністрування), IS_Card, та ін.

Фіналіст Ukrainian IT Awards:
- номінація Business Analysis (2017);
- номінація Project manager (2019).

Презедент клубу бізнес-аналітиків та керівників проектів - IT Network

Організатор та доповідач конференції по бізнес-аналізу:
http://event.thinkersware.com/
http://bacon.itnetwork.com.ua/

Адміністратор групи "IT Network - Business Analysis & Project Management" - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Куратор проекту "Клуб аналитиків" - http://thinkersware.com/?page_id=212

Організатор та доповідач клубу Бізнес-аналітиків - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Організатор та доповідач клубу Керівників проектів - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мої публікації в інтернеті:
https://www.youtube.com/watch?v=XfFQYwg0dTc
https://www.youtube.com/watch?v=IbOyAFa8pf8
https://dou.ua/users/artur-seletskij/articles/

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: