Резюме від 7 травня 2024 PRO

Лариса

Главный бухгалтер, 41 555 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Главный бухгалтер

з 04.2014 по нині (10 років 1 місяць)
коммунальное предприятие, Днепр (Днепропетровск) (Державні організації)

Ведення бухобліку(облік ОС, тов.-мат.цінностей, витрат на виробництво і реалізацію продукції, результатів господарсько-фінансової діяльності, розрахунків з постачальниками і замовниками).Проведення і оформлення інвентаризацій грошових коштів і товарно-матеріальних цінностей. Проведення процедури держзакупівель(тендер).Складання кошторисів на витрати і доходи комунального підприємства, звітність по виконанню кошторису.Нарахування зарплати, відрахування до бюджету. Розробка і здійснення заходів, спрямованих на дотримання фінансової дисципліни і раціональне використання ресурсів.Забезпечення керівникові порівнянної і достовірної бухгалтерської інформації по відповідних напрямах(ділянкам)

Главный бухгалтер

з 05.2013 по 04.2014 (11 місяців)
Ресторан"Черный верблюд", Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Ведение всех участков бухучета(работа с первичной документацией - банк, касса, подотчет,ОС,калькуляции, склад)Налоговый,статистический,финансовый учет.

Главный бухгалтер

з 10.2012 по 05.2013 (7 місяців)
"Завтрак на траве" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Практические навыки работы на всех участках (работа с первичной документацией - банк,касса, подотчет, ОС, производственный учет, калькуляции, склад, налоговый, статистический, финансовый учет) в различных отраслях, коммунальном хозяйстве, автоперевозки, гостиничный бизнес, сельское хозяйство. Оформление пакета документов для кредитования,управление финансовыми потоками.Разработка и осуществление мероприятий, направленных на соблюдение финансовой дисциплины и рациональное использование ресурсов.Обеспечение руководителям сопоставимой и достоверной бухгалтерской информации по соответствующим направлениям(участкам)

Главный бухгалтер

з 04.2012 по 08.2012 (4 місяці)
КП "Комунсервис", Дніпро (Послуги для населення та бізнесу)

Главный бухгалтер

з 09.2010 по 01.2012 (1 рік 4 місяці)
Спортивно-технический клуб(автошкола) (Образование, наука)

Главный бухгалтер

з 08.2005 по 08.2010 (5 років)
агрофирма, Дніпро (Сільське господарство, агробізнес)

Обеспечивала непрерывный и всеохватывающий документальный учет всех без исключения операций проводимых в хозяйстве.Оформляла хозяйственные операции для открытого грунта.Документировала механизированные сельхозработы. Операции с производственными запасами.Вела учет расходов по выращиванию овощей открытого и закрытого грунта.Учет производственной себестоимости.

Гл.бухгалтер

з 12.2004 по 05.2005 (5 місяців)
Приют для несовершеннолетних (Образование, наука)

Освіта

Каховский совхоз-техникум

Бухгалтерский учет, Каховка
Незакінчена вища, з 1980 по 1983 (2 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Первый городской образовательный центр

2007год

Центр державних замовлень, курс навчання з питань організації та здійснення державних закупівель

2015

Центр публічних закупівель;курс навчання з питань публічних закупівель в умовах воєнного стану

2023

Сертифікат Уповноваженої особи

2023

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Клиент-Банк 1С:Предприятие Соната ОПЗ Арт-Звит Знание офисных программ R-Keeper АРМ-ЗС StoreHouse Бюджетирование Prozorro Знание дорог города Постановка податкового обліку Стресостійкість

Додаткова інформація

Кваліфікація-маю значний досвід ефективного управління справами пов'язаними з фінансовою діяльністю підприємства.Оперативно застосовую в обліку мінливе і суперечливе законодавство з мінімальним ризиком для підприємства.Організовую стабільну, без авралів роботу фінансової служби. Вирішую фінансові питання з контрагентами, умію улагодити конфліктні ситуації із замовниками.Досвід відновлення запущеного обліку, зміни податків і ризиків штрафних санкцій.Досвід впровадження фінансового обліку з нуля. Відмінне володіння офісними програмами. Пунктуальність, уміння працювати з великим об'ємом завдань. Знання оподаткування на загальних підставах. Працелюбна, комунікабельна, добросовісна, здатна до самонавчання, висока міра відповідальності, працюю на результат. Не конфліктна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: