Резюме від 20 липня 2023 PRO

Григорій

Інженер з кошторисної роботи, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник виробничо-технічного відділу

з 07.2018 по 11.2022 (4 роки 4 місяці)
ТОВ "ВОРСКЛА ЕНЕРДЖІЗ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота з генпідрядниками і субпідрядниками, перевірка проектно-кошторисної документації, актів виконаних робіт, контроль якості виконаних робіт та їх відповідності ДБН.
Брав участь у проектах: улаштування контактної мережі зал. дор., будівництво і ремонт котеджів та квартир, капітальна реконструкція Старокостянтинівського молокозаводу, будівництво фотогальванічних електростанцій у Вінницькій області, будівництво виробничих та побутових будівель для підприємств залізниці, будівництво залізничної гілки Ревака-Кайнари, будівництво автомобільних доріг та гідротехнічних споруд на території Одеської області та Республіки Молдова, будівництво залізничної лінії Кагул - Джурджулешти.

Начальник виробничо-технічного відділу

з 07.2015 по 07.2018 (3 роки)
ДП "Енергомонтажний поїзд 707", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота з генпідрядниками і субпідрядниками, перевірка проектно-кошторисної документації, актів виконаних робіт, контроль якості виконаних робіт та їх відповідності ДБН.

Головний інженер

з 04.2013 по 07.2015 (2 роки 3 місяці)
ПП "Серкон", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота із замовниками, генпідрядниками та субпідрядниками. Підготовка договорів, контроль якості виконаних робіт та їх відповідності ДБН. Складання кошторисів та актів виконаних робіт.

Інженер по проектно-кошторисній роботі

з 08.2012 по 02.2013 (6 місяців)
"Капіталбудсервіс" ТОВ, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання робіт з проектування та складання кошторисів будівельних об'єктів, складання та перевірка актів виконаних робіт.

Начальник виробничо-технічного відділу

з 01.2004 по 11.2011 (7 років 10 місяців)
ДП «Залізниця Молдови» Механізована колона №15, Молдова м.Бендери (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання обов'язків керівника будівництва на об'єктах, робота із замовниками, генпідрядниками та субпідрядниками. Складання калькуляцій вартості готової продукції.
Підготовка договорів на виконання робіт, контроль якості виконаних робіт та їх відповідності ДБН. Складання проектно-кошторисної документації.

Виконроб

з 08.1992 по 01.2004 (11 років 5 місяців)
Дорбудтрест Молдавської залізниці Механізована колона №15, Молдова м.Бендери (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Робота над виконанням виробничих завдань, поставлених перед ділянкою, згідно з проектно-кошторисною документацією. Керівництво виробничо-господарською діяльністю ділянки, облік та подання звітності

Освіта

Київський автомобільно-шляховий інститут

Мости и дорожні машини, Київ
Вища, з 1986 по 1992 (6 років)

Спеціальність «Мости та тунелі». Кваліфікація «Інженер-будівельник».

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК AutoCAD АВК Робота з генпідрядниками і субпідрядниками, перевірка проектно-

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Брав участь у проектах: улаштування контактної мережі зал. дор., будівництво і ремонт котеджів та квартир, капітальна реконструкція Старокостянтинівського молокозаводу, будівництво фотогальванічних електростанцій, будівництво виробничих та побутових будівель для підприємств залізниці, будівництво залізничної гілки Ревака-Кайнари, будівництво автомобільних доріг та гідротехнічних споруд на території Одеської області та Республіки Молдова, будівництво залізничної лінії Кагул - Джурджулешти.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: