Резюме від 11 січня 2017

Ірина

Помічник бухгалтера, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

КІБіТ

Облік і аудит, м. Біла Церква
Вища, з 2013 по 2015 (2 роки 3 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Додаткова інформація

Резюме
вул. Миру, 35
с. Трушки, 09152 тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Білоцерківський р-н,
Київська обл.
Кубенко Ірина Сергіївна
Бажана заробітна плата: від 4000 грн.
Мета: працювати з умовою професійного росту
Освіта: У 2010р. закінчила Трушківську загальноосвітню школу І – ІІІ ступенів (повна середня освіта).
Закінчила у 2012 році Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету за спеціальністю «Комерційна діяльність» та здобула кваліфікацію агента комерційних послуг (закінчила з червоним дипломом).
У січні 2016 року закінчила Київський інститут бізнесу і технологій (Білоцерківська філія) на заочному відділенні за спеціальністю « Облік та аудит», спеціаліст.
Особисті відомості: українка, 1993 року народження, неодружена.
Знання і навички: вільне володіння ПК ( знання Word, Exсel, Internet, электронна почта, 1С: Бухгалтерія ), знання мов: російська, українська; англійська-базова.
Попереднє місце роботи: 3 13.08.2013р.- 01.06.2016р. працювала касиром-оператором , потім офіс-менеджером на ФОП Паламарчук Т.В. (склад-магазин побутової хімії). Обов`язки: прийняття заявок від торгових агентів, закриття боргів, відпуск клієнтів за готівку та по перерахунку - видача рахунків, оформлення видаткових накладних, робити наряди водіям та возврати, набивання приходних накладних, проведення переоцінок, інвентаризації, оформлення договорів з клієнтами.
01.08.2016-26.09.2016р. працювала на ТОВ "Гунтех" бухгалтером. Обовязки: підготовка та обробка первинної документації (видаткові та прибуткові касові ордери, видаткові наладні, рахунки-фактури, доручення, ТТН, акти на списання),рознесення банківської виписки по рахунках, нарахування заробітної плати, відпускних та лікарняних, введення приходів по видаткових накладних в матеріальний звіт, виведення залишків по рахунках 202,201,209. Ведення журналів реєстрації доручень, замовлень і видаткових накладних.
Додаткова інформація: комунікабельність, бистре сприйняття інформації, не конфліктність, цілеспрямованість, не зупинятися на досягнутому, прагнення кар’єрного росту, відповідальність, працелюбність, добросовісність, акуратність, порядність, уміння спілкуватися, уважність, урівноваженість, чесність, здатність і бажання працювати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: