Резюме від 8 січня 2017

Инна

Лаборант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лаборант

з 03.2005 по 07.2013 (8 років 4 місяці)
ТОВ "ЖМЗ",ТОВ" В Г" (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

ТОВ" ЖМЗ"
Обовя зки: відбір проб,виконання аналізів(кислотність,термічна стійкість молока, наявність соди , аміаку,% жиру,щільність молока.),комп ютерний набір накладних.
ТОВ "В Г"
Обовя зки: відбір проб,виконання аналізів
(% солі,% вологості,%кислотності,щільність тузлуків), відбір зразків –свідків та контроль за ними. Ведення відповідних журналів (32 шт)
Контроль:температурних режимів виробничих приміщень,закладок іградіентів,контроль використання миючих засобів,ефективність миючих засобів,контроль за санітарним виглядом працівників, та виробництва ,перевірка на знання санітарних норм у працівників, ведення відповідних журналів.Приймання та відгрузки сировини:температурний режим,наявність супровідних документів,маркування,пакування,зовнішній вигляд сировини.Ведення медоглядів( реєстру та планування проходження),виклик СЕС та супроводження при відборі змивів та відборі проб на виробовування.

Освіта

ЖПЛТТ

Лаборант ХБА, Житомир
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

лаборант химикобактериологического анализа

Додаткова освіта та сертифікати

ЖНАУ,технологический,Житомир

с 09.2011 по 06.2016

Знання і навички

MS Office Користувач ПК

Додаткова інформація

Цвига Інна Юріївна.22.07.1986р.н.
Навчалась :з 01.04.1994-2002р. ЗОШ №25 м. Житомира.
з 01.09.2002 р.-24.06.2005 р ЖПЛТТ-лаборант хіміко бактеріологічного аналізу з 01.09.2011р ЖНАЕУ-технолог переробки м ясної та молочної продукції.
Місця роботи: ВАТ «Житомирський Маслозавод» 30.06.2005р -13.05.2009р
лаборант хіміко –бактеріологічного аналізу
Обовя зки: відбір проб,виконання аналізів(кислотність,термічна стійкість молока, наявність соди , аміаку,% жиру,щільність молока.),комп ютерний набір накладних.
ТОВ»Вогні Гестії»23.03.2011р-01.04.2013р. лаборант хімічного аналізу .
Обовя зки: відбір проб,виконання аналізів
(% солі,% вологості,%кислотності,щільність тузлуків), відбір зразків –свідків та контроль за ними. Ведення відповідних журналів (32 шт)
Контроль:температурних режимів виробничих приміщень,закладок іградіентів,конроль використання миючих засобів,ефективність миючих засобів,за санітарним виглядом працівників, та виробництва ,перевірка на знання санітарних норм у працівників, ведення відповідних журналів.Приймання та відгрузки сировини:температурний режим,наявність супровідних документів,маркування,пакування,зовнішній вигляд сировини.Ведення медоглядів( реєстру та планування проходження),виклик СЕС та супроводження при відборі змивів та відборі проб на виробовування.
ТОВ»Вогні Гестії» 01.04.2013р.01.07.2013р технолог рибного виробництва
Обов язки:контроль технологічних процесів :розробка, соління,копчення,пакування ,маркування,зберігання,ротація на складах рибної продукції,виконання котрольних робіт по сировині,……….
Особиста характеристика : пунктуальна, працьовита, цілеспрямована,ініціативна,надійний працівник .
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: