Резюме від 29 жовтня 2023 PRO

Світлана

Фахівець з якості, 40 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Ворзель, Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник служби контролю якості

з 10.2019 по 04.2021 (1 рік 6 місяців)
Деліція, ПП, Буча (Харчова промисловість)

Формування та координування роботи групи харчової безпечності.

Розробка та впровадження документації згідно з вимогами стандартів (IFS Food, ISO 22000, FSSC 22000). Робота з документами та протоколами СУБХП згідно з вимогами методик виконання процесів.

Організація роботи виробничої лабораторії.

Моніторинг та аналіз показників результативності функціонування СУБХП.

Організація та проведення навчання співробітників підприємства у галузі розробки, впровадження та удосконалення СУБХП (в т.ч. простежуваність)

Організація та проведення внутрішніх аудитів (розробка графіка проведення внутрішніх аудитів, програми аудитів, формування групи аудиторів). Аудити постачальників.

Повний супровід зовнішніх аудитів та перевірок контролюючих організацій.

Робота з рекламаціями.

Інженер з якості

з 04.2019 по 10.2019 (6 місяців)
Деліція, ПП, Буча (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження документації згідно з вимогами стандартів (IFS Food, ISO 22000, FSSC 22000). Робота з документами та протоколами СУБХП згідно з вимогами методик виконання процесів.

Організація та проведення внутрішніх аудитів на підприємстві.

Оформлення протоколів засідань Групи харчової безпечності, контроль виконання заходів.

Консультації співробітників підприємства у галузі розробки, впровадження та удосконалення системи управління безпечністю харчових продуктів.

Участь у розробці проекту дизайну пакувальних матеріалів (надання та розміщення необхідної інформації). Своєчасне внесення змін до маркування готової продукції відповідно до чинного законодавства України та країни замовника.

Участь у розробці паспортів товару для торговельних мереж.

Вибірковий контроль за якістю виготовленої продукції.

Спеціаліст з якості

з 07.2012 по 01.2014 (1 рік 6 місяців)
ТОВ"Завод декоративної упаковки", Киев (декоративна упаковка)

консультації з питань сертифікації і оптимізації виробничих процесів

Заступник директора з якості

з 09.2007 по 07.2012 (4 роки 10 місяців)
ТОВ "Інвікта", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробка документації системи управління якістю в відповідності з вимогами ДСТУ ІSО 9001-2001 та іншими погодженими зі споживачем чи замовником нормативними документами; розробка змін до діючого ТУ. Розробка та реєстрація корегуючих і попереджувальних дій; розробка посадових інструкцій; відпрацювання оптимальних форм реєстрації результатів вибіркового контролю якості; розробка і забезпечення внесення змін в базу «Параметри випуску і упаковки продукції» на базі програми 1С-Підприємство; організація інформування персоналу про вимоги споживача і функціонування системи управління якістю; робота з рекламаціями, аналіз і підготовка відповідей на претензії. Організація роботи лабораторії у відповідності з вимогами чинних нормативних документів. Контроль за станом засобів вимірювальної техніки та допоміжного обладнання, які застосовуються на підприємстві. Оформлення сертифікатів якості. Оптимізація виробничих процесів. Організація і проведення внутрішніх аудитів СМЯ. Повний супровід перевірок контролюючими організаціями.

Спеціаліст з якості

з 06.2006 по 09.2007 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Інвікта" (виробництво упаковки для харчових продуктів (ПС,ПЕТФ))

розробка документації з системи управління якістю; впровадження системи "ІSО 9001"; організація вихідного контролю якості продукції; робота з рекламаціями

Освіта

Київський Національний університет технологій та дизайну

Факультет хімічних технологій.Спеціальність - технологія переробки полімерів., Київ
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 11 місяців)

Червень
2001 р.Закінчила Ладанську ЗОШ 1-3 ступенів з золотою медаллю.

Липень 2001 р.Вступила до Київського Національного університету технологій та дизайну (КНУТД). Факультет хімічних технологій. Кафедра технології полімерів та хімічних волокон. Спеціальність - технологія переробки полімерів.

Липень 2004 р.Вступила до інституту післядипломної освіти при КНУТД. Спеціальність - фінанси.

Липень 2005 р.Отримала диплом бакалавра за напрямком хімічна технологія та інженерія.

Серпень 2005 р.Навчання в магістратурі КНУТД за спеціальністю - технологія переробки полімерів. Приймала участь у наукових проектах кафедри - наукові напрямки: технології мікрокапсулювання полімерними покриттями, технологія спінених поліуретанів. Маю дві друковані статті. Перемагала у Всеукраїнському конкурсі студентських робіт з актуальних питань пакувальної індустрії України

Червень 2006 р.Отримала диплом магістра за спеціальністю технологія переробки полімерів. Одержала кваліфікацію - магістр хімік-технолог. Тема магістерської роботи: "Розробка складу покриття і технології мікрокапсулювання аміачної селітри".

Червень 2006 р.Отримала диплом спеціаліста інституту післядипломної освіти при КНУТД за спеціальністю фінанси. Тема дипломної роботи: "Поліпшення результатів фінансової діяльності фірми".

Додаткова освіта та сертифікати

навчальні курси BSI (Москва) за напрямком "Внутрішній аудит системи управління якістю ІSО 9001 - 2001"

2006рік

Requirements of the Standard for Auditing Quality and Food Safety of Food Products Awareness Training Course/ IFS Food v.7

2021

BRC food safety standard requirements (rev.8). Вимоги глобального стандарту з безпеки харчових продуктів BRC (rev.8)

2020

Оцінювання ризиків, пов'язаних з системами менеджменту, на основі міжнародних стандартів серії ISO 31000

2020

Організація системи простежуваності - в чому складність? Секрети ефективного тестування системи простежуваності на підприємстві

2020

Створення програми передумови "Очистка та санітарна обробка", контроль її результативності, валідація, моніторинг та верифікація

2020

Менеджмент підприємства - цілі та дії з їх досягнення, процеси та показники їх результативності, ідент-я та аналіз-я ризиків

2020

Вимоги системи менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог IFS Food Версія 6.1

2019

Порядок проведення аудитів систем менеджменту у відповідності до ISO 19011:2018 "Настанови щодо аудиту систем менеджменту"

2019

Вимоги до дегустаторів, вибір членів дегустаційної комісії. Організація роботи дегустаційної комісії

2019

Особливості та шляхи переходу на нову 5-ту версію схеми сертифікації FSSC 22000. Food Defense. Food Fraud

2019

Розробка та впровадження ПП, яка охоплює вимоги до водопостачання та безпечності води, пару, льоду в рамках СУБХП

2022

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Email 1С:Підприємство Водійські права кат. А та В 3D друк

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості
Відповідальна, наполеглива, цілеспрямована. Не боюся труднощів, люблю навчатися, вмію вчити. Люблю спілкуватися, вмію знаходити підхід до людей.

Інтереси
Спорт, 3D - друк, фотографія, туризм, література.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: