Резюме від 10 лютого 2024

Олена

Головний бухгалтер, фінансовий директор

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Тернопільська академія н/г , спеціальність бухгалтер - економіст

Бухгалтер- економіст, Луцьк
Вища, з 2001 по 2004 (2 роки 8 місяців)

Східно - європейський націон. університет,спеціал.- правознавство

Додаткова освіта та сертифікати

Торгово-промислова палата України, фінансовий тренер

2020

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet M.E.Doc Клієнт-Банк MS PowerPoint MS Outlook Email Internet Explorer MS Access Бухгалтерський облік Outlook Express Opera ЛІГА:ЗАКОН Парус Ведення звітності Хепі-бух Express Робота на посаді головного бухг-ра в т.ч.вир.п-ва, фін.директора Досвід управл.бізнесом 20років Стресостійкість

Додаткова інформація

В наявності водійські права ( стаж водіння - 14 років), автомобіль.
Ведення бухгалтерського та податкового обліку, організація та управління бізнесом, планування та звітність ( в т.ч. управлінська), супроводження перевірок, побудова схем роботи. Управління фінансовими потоками підприємства.
Організаційна робота: підбір персоналу, управління персоналом і координація його роботи, формулювання завдань для співробітників, вирішення всіх проблемних ситуацій у роботі, підготовка документації для кредитування, супроводження перевірки контролюючих органів; проведення переговорів і укладення договорів; оперативний аналіз господарської діяльності підприємства; організація та побудова роботи підприємств, вибір їх найоптимальніших систем оподаткування, розробка нових схем роботи підприємств задля економії витрат та збільшення прибутків.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: