Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2057266

Начальник транспортного відділу (якість, склад, охорона праці), 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 03.2024 по нині (1 місяць)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Організовує безперебійну та технічно грамотну експлуатацію обладнання та устаткування інституту.
Організовує розробку планів-графіків оглядів, випробувань, профілактичного ремонту обладнання, комунікацій, будівель, затверджує їх та здійснює виконання.
Узгоджує плани-графіки з підрядними організаціями, залученими до проведення ремонтів обладнання і комунікацій, бере участь в складанні титульних списків на капітальний ремонт та прийомку виконаних робіт.
Керує розробкою нормативних матеріалів по ремонту обладнання, аналізу показників його використання, по подовженню міжремонтних строків, покращення збереження обладнання.
Забезпечує контроль за своєчасністю перевірки і пред’явлення інспекції механізмів, обладнання.
Організовує забезпеченість всіх підрозділів інституту електроенергією, пальним, паром, газом, водою, здавленим киснем.
Розробляє норми видатку пального і всіх видів енергії та забезпечує щомісячне їх виконання.
Приймає участь у розробці планів реконструкції та модернізації систем енергозабезпечення інституту, в складанні технічних завдань на проектування нових і реконструкцію діючих об’єктів системи енергозабезпечення.
Забезпечує нагляд і належну експлуатацію за контрольно-вимірювальними, електроенергетичними, теплотехнічними приладами, що використовуються в інституті, проведенням робіт по захисту підземних споруд і комунікацій.
Організовує перевірку приладів обліку, контролю, захисту і автоматики.
Розробляє заходи по підвищенню надійності і економічності роботи всього обладнання, по створенню безпечних і здорових умов праці при експлуатації обладнання, комунікацій і запобіганню аварій.
Розробляє, затверджує та забезпечує виконання щомісячних планів робіт для інженерно-технічних працівників і робочого персоналу.
Дає висновки по раціоналізаторським пропозиціям і винаходам, що стосуються вдосконалення обладнання, економії всіх видів енергоресурсів, організовує впровадження прийнятих пропозицій.
Приймає заходи по забезпеченню підрозділів інституту необхідним обладнанням, запасними частинами і матеріалами стосовно інженерно-технічного обладнання комунікацій.
Забезпечує раціональну розстановку і використання кадрів, суворе дотримання державних інтересів і трудової дисципліни.
Проводить роботу по підвищенню ділової кваліфікації всіх ІТР і робітників інституту.
Приймає участь в розробці, затвердженні інструкцій і контролі за їх виконанням по дотриманню правил охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту інституту.
Забезпечує складання заявок на придбання устаткування, обладнання та необхідних запасних частин.

Інженер з охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту

з 09.2021 по 03.2024 (2 роки 6 місяців)
ВНЗ "Фаховий коледж інформаційних систем і технологій КНЕУ ім. В. Гетьмана”, Київ (Освіта, наука)

Розробка інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки
Розробка внутрішніх актів з ОП
Підготовка наказів, ведення відповідних журналів
Звітності з охорони праці
Проведення інструктажів та навчання для працівників з питань охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та ЦЗ
Запобігання нещасних випадків в коледжі
Контроль за дотриманням в коледжі вимог охорони праці та пожежної безпеки

Провідний інженер (Керівник групи автоматизованих систем)

з 09.2014 по 11.2020 (6 років 2 місяці)
Аеропорт "Бориспіль", Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: Управління діяльністю персоналу групи автоматизованих систем.

Проведення аналізу причин відмов та несправностей автоматизованих систем, вживав заходів щодо їх усунення і запобігання та перевірок точності вимірювальних приладів, манометрів, ваг, апаратів тощо;

Складав перелік та графік перевірок засобів вимірювальної техніки, ведення документації з метрологічного забезпечення.

Контроль якісті виконання робіт, що впливають на безпеку та якість ремонту, складання графіка планово-попереджувальних ремонтів та обслуговування обладнання, регулювання, випробування, електронного, електромеханічного, механічного, гідравлічного обладнання та його складових частин.

Проведення організаційно-технічних заходів, які підвищують продуктивність роботи, знижують витрати на технічне обслуговування та ремонт.

Складав плани роботи групи автоматизованих систем, щоденно проводив контроль за виконанням плану робіт.Контролював технічний стан автоматизованих систем, перевіряв якість проведеного обслуговування та ремонту.

Розробляв заходи щодо забезпечення безпечних та здорових умов праці у підрозділі, готує пропозиції щодо покращення умов праці, охорони праці та санітарно-оздоровчих заходів підприємства.

Забезпечував дотримання працівниками встановленого на підприємстві протипожежного режиму, вимог правил пожежної безпеки та інструкцій щодо заходів пожежної безпеки.

Під час своєї виробничої діяльності здійснює заходи щодо авіаційної та техногенної безпеки в межах компетенції.

Надавав інформацію для складання заявки до ВМТЗ на придбання обладнання, приладів, інструментів, запасних частин та інших матеріалів, які необхідні для виконання виробничих процесів.

Готував ТЕО на придбання обладнання, приладів, інструментів, запасних частин та інших матеріалів, необхідних для виконання виробничих процесів.

Проводив складання актів на списання товарно-матеріальних цінностей (далі – ТМЦ) та нематеріальних активів зі свого підзвіту в установленому порядку тощо.

Начальник складу Департамент закупівель

з 08.2012 по 09.2014 (2 роки 1 місяць)
Аеропорт «Бориспіль», Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: 1. Контролював виконання особовим складом усіх інструкцій та технологій, виробничих процесів постачання, приймання, зберігання та відпустки матеріальних цінностей.

2. Контролював ведення обліку наявних на складі матеріальних цінностей та звітну документацію про їх рух. Брав участь у проведенні інвентаризації матеріальних цінностей.

3. Здійснював (спільно з іншими структурними підрозділами) аналіз руху матеріальних цінностей за даними обробленої первинної документації та звітності з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, попередження втрат та непродуктивних витрат.

4. Контролював стан складських запасів.

5. Співпрацював зі спеціалістами відділу договорів закупівель щодо підготовки вимог для проведення тендеру, надає необхідну інформацію для укладання договорів.

6. Контролював правильне та повне використання підлеглими робочого часу, а також складає та контролює графік виходу на роботу персоналу СД.

7. Забезпечував безпеку польотів умежах своїх посадових обов'язків.

8. Розробляв заходи щодо забезпечення безпечних та здорових умов праці у підрозділі, готує пропозиції щодо покращення умов праці, охорони праці та санітарно-оздоровчих заходів підприємства.

9. Забезпечував дотримання працівниками встановленого на підприємстві протипожежного режиму, вимог правил пожежної безпеки та інструкцій щодо заходів пожежної безпеки.

10. Під час своєї виробничої діяльності здійснює заходи щодо авіаційної та техногенної безпеки в межах компетенції.

11. Відповідав за достовірність інформації, зазначеної у дорожніх листах, за виконану роботу виділеного транспорту та на його цільове призначення відповідно до заявки, візує їх.

12. Розробляв посадові інструкції підлеглого персоналу та положення про структурний підрозділ.

Досягнення: 2011-2013 рр. – розробляв на базі СУБД MS Access автоматизовану систему управління запасами автозапчастин (замовленнями) з використанням статистичних методів (А, В, С та X, Y, Z аналіз, прогнозування витрат та ін.).

Начальник базового складу ПММ. Служба забезпечення ПММ

з 08.2010 по 08.2012 (2 роки)
Аеропорт «Бориспіль», Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: 1. Організовував роботи зі своєчасного та якісного прийому, зберігання та відпустки ПММ, спецрідин у відділі базового складу ПММ відповідно до вимог Інструкції «Про порядок прийому, транспортування, зберігання, відпустки та обліку нафти та нафтопродуктів на підприємствах та в організаціях України».

2. Складав Акти прийому ПММ із залізничних цистерн, що надійшли на адресу ДП МА «Бориспіль».

3. Складав Акти приймання-передачі авіапалива із залізничних цистерн, що надійшли на адресу паливо-заправних компаній та передаються ДП МА «Бориспіль» на відповідальне зберігання.

4. Розробляв, впроваджував та контролював виконання особовим складом усіх технологій виробничих процесів з прийому, зберігання, заправки автотранспорту ПММ та спецрідин, які виконуються у відділі базового складу ПММ.

5. Розробляв та контролював виконання заходів щодо забезпечення збереження якості ПММ та спецрідин при виконанні технологічних процесів у відділі базового складу.

6. Вживав заходів щодо попередження випадків втрат і псування ПММ та спецрідин з вини особового складу відділу базового складу ПММ.

7. Отримував та обробляв заявки від паливо-заправних компаній на розміщення авіапалива у відділі базового складу ПММ.

8. Отримував та опрацьовував плани від паливо-заправних компаній на видачу авіапалива у відділі базового складу ПММ.

9. Надавав інформацію у бухгалтерії аеропорту щодо виставлення рахунків клієнтам відділу базового складу ПММ для здійснення передоплати послуг з відповідального зберігання авіапалива.

10. Контролював дотримання особовим складом правил охорони праці, пожежної безпеки, внутрішнього трудового розпорядку та в межах об'єктового режиму.

11. Надавав інформацію для складання заявки до ВМТЗ на придбання обладнання, приладів, інструментів, запасних частин та інших матеріалів, які необхідні для виконання виробничих процесів.

12. Готував ТЕО на придбання обладнання, приладів, інструментів, запасних частин та інших матеріалів, необхідних для виконання виробничих процесів.

13. Співпрацював із спеціалістами відділу договорів закупівель з підготовки вимог для проведення тендеру, надає необхідну інформацію для укладання договорів щодо виконання інвестиційного плану, поточних ремонтів, капітального будівництва.

14. Проводив складання актів на списання товарно-матеріальних цінностей (далі – ТМЦ) та нематеріальних активів зі свого підзвіту в установленому порядку.

15. Відповідно до наказів про проведення інвентаризації брав участь в інвентаризаційній комісії з визначення фактичних залишків нафтопродуктів та ТМЦ у відділі базового складу ПММ.

16. Під час своєї виробничої діяльності здійснює заходи щодо авіаційної та техногенної безпеки в межах компетенції.

Досягнення: Запровадив аналіз якості виконання процесів відділу базового складу ПММ.

Інженер, провідний інженер та начальник групи інтегрованої системи менеджменту

з 08.1996 по 08.2010 (14 років)
Аеропорт "Бориспіль" (Служба якості), Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: 1. Виконував роботу із планування підвищення якості послуг та охорони навколишнього середовища.

2. Проведення внутрішнього та зовнішнього аудиту системи управління якості та охорони навколишнього середовища структурних підрозділів, проведення аналізу внутрішнього аудиту, складання звітів щодо усунення та попередження невідповідностей виявлених при внутрішньому аудиті, здійснював контроль за діяльністю підрозділів підприємства щодо забезпечення відповідності якості послуг сучасному рівню потреб, експортним вимогам, тощо.

3. Брав участь у розробці, удосконаленні та впровадженні системи управління якістю, створених стандартів та нормативів якісних показників, контролювати їх дотримання.

4. Аналізував необхідну інформацію та показники якості, що характеризують послуги.

5. Вивчав причини, що викликають погіршення якості послуг, брав участь у розробці та впровадженні заходів щодо їх усунення.

6. Брав участь у створенні стандартів підприємства з управління якістю, атестації якості послуг, а також у розробці та впровадженні найбільш досконалих систем і методів контролю.

7. Готував пропозиції щодо зміни стандартів та інших документів із сертифікації та стандартизації, а також пропозиції, які надсилаються до відповідної базової організації зі стандартизації та сертифікації щодо необхідності або відмінності застарілих стандартів, удосконалення форм, методів та систем стандартизації.

8. Брав участь у розробці методик та інструкцій щодо поточного контролю якості послуг.

9. Підготовляв висновки щодо відповідності якості послуг, що надаються клієнту, чинним стандартам та оформляти документи для пред'явлення претензій.

10. Надавав методичну допомогу підрозділами підприємства з розробки та застосування стандартів та інших документів систем управління якістю.

Досягнення: 1. 1996 р. – брав участь у створенні служби якості в аеропорту «Бориспіль».

2. 1998 - брав участь у підготовці матеріалів з Моделі ділової досконалості Європейського фонду управління якістю до 3-го Українського національного конкурсу якості, де стали переможцями Конкурсу.

3. 2000-2001 – брав участь у підготовці матеріалів щодо Моделі ділової досконалості Європейського фонду управління якістю до Європейського конкурсу якості, та отримали сертифікат Європейського фонду управління якістю "Визнання досконалості".

4. 2002 р. – Розробляв та впроваджував системи управління якістю на базі міжнародного стандарту ISO 9001.

5. 2002-2006 р.р. Розробляв процеси та впроваджував процесний підхід в аеропорту.

6. 2002-2006 рр. Застосовував статистичні методи аналізу в управлінні процесами та якістю.

7. 2005 р. Розробляв та впроваджував інтегровану систему менеджменту в аеропорту на базі міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 14001.

Начальник служби спецтранспорту

з 12.1995 по 08.1996 (8 місяців)
Одеський об'єднаний авіазагін (аеропорт). (Служба спецтранспорту), Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: Контролював виконання виробничих планів ССТ, обліку та звітності щодо використання спецмашин ССТ та ПММ.

Контролював за правильним випуском на лінію технічно справних спецмашин та автомобілів ССТ, технічною експлуатацією спецмашин згідно з діючими інструкціями заводів виробників.

Планував та проводив заходи щодо уникнення пошкоджень повітряних суден, дорожньо-транспортних пригод та затримок вильотів повітряних суден з вини ССТ.

Організовував вивчення та виконання особовим складом ССТ вимог безпеки праці.

Відповідав за збереження, технічне обслуговування та ремонт спецмашин ССТ, своєчасне постачання та зняття спецмашин з державного обліку, а також їх перереєстрацію.

Планував та проводив технічне навчання щодо підвищення кваліфікації особового складу ССТ.

Розслідував дорожньо-транспортні пригоди транспорту ССТ, ведення обліку та звітності цих випадків.

Впроваджував державні та галузеві стандарти, проводив раціоналізаторську та винахідницьку роботу.

Досягнення: Активізував раціональне використання спецмашин ССТ та ПММ.

Організував належне використання запасних частин. Зменшив витрати на невиробничі витрати.

Організовував безпеку спецмашин ССТ.

Поліпшив умови для технічного обслуговування спецмашин ССТ

Розробив графік виходу роботу для персоналу, який займає зимовий вміст аеродрому.

Начальник перонної механізації (Служба головного механіка)

з 12.1989 по 12.1995 (6 років)
Одеський об'єднаний авіазагін (аеропорт)., Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: Планував видачу користувачам засобів перонної механізації та вживав заходів щодо скорочення простоїв засобів перонної механізації під час проведення технічного обслуговування та ремонту.

Контролював та вживав заходів щодо забезпечення робочих місць інструментами, обладнанням, пристроями, запасними частинами, агрегатами та матеріалами, необхідними для проведення технічного обслуговування та ремонту засобів перонної механізації, своєчасно складав заявки на їх придбання.

Контролював дотримання працівниками ділянки перонної механізації правил та норм охорони праці, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку, пожежної безпеки. Налагоджував ділові контакти з виробниками обладнання перонної механізації.

Брав участь у вивченні та впровадженні нової техніки, розгляді та введені раціоналізаторських пропозицій та винаходів ділянки перонної механізації.

Впроваджував організаційно-технічні заходи, які підвищують продуктивність роботи, знижують витрати на технічне обслуговування та ремонт.

Організовував та проводив технічне навчання спеціалістам ділянки. Складав щомісячні плани роботи ділянки перонної механізації, щоденно проводив контроль за виконанням плану робіт.

Контролював технічний стан засобів перонної механізації, перевіряти якість проведеного обслуговування, ремонту та їх заряджання. Досягнення: Поліпшив умови роботи робочих дільниць перонної механізації.

Розробив норми проведення технічного обслуговування та ремонту засобів перонної механізації.

Організовував систему фіксування несправностей засобів перонної механізації для планування закупівель запасних частин.

Організовував застосування комп'ютерної техніки на ділянці перонної механізації.

Організовував капітальний ремонт механізмів із продовженням терміну експлуатації.

Інженер перонної механізації (Служба головного механіка)

з 08.1988 по 12.1989 (1 рік 4 місяці)
Одеський об'єднаний авіазагін (аеропорт), Бориспіль (Транспорт, логістика)

Обов'язки: Аналізував причини відмов та несправностей засобів перонної механізації, вживав заходів щодо їх усунення та запобігання.

Організовував належний прийом та передачу користувачам засобів перонної механізації та вживав заходів щодо скорочення простоїв засобів перонної механізації під час проведення технічного обслуговування та ремонту.

Впроваджував організаційно-технічні заходи, які підвищують продуктивність роботи, знижують витрати на технічне обслуговування та ремонт.

Організовував та проводив навчання водіїв перонної механізації. Складав щомісячні плани роботи ділянки перонної механізації, щоденно проводив контроль за виконанням плану робіт.

Контролював технічний стан засобів перонної механізації, перевіряв якість проведеного обслуговування, ремонту та їх заряджання. Досягнення: Активізував раціоналізаторську та винахідницьку роботу.

Організовував належний прийом та передачу користувачам засобів перонної механізації та взаємодію між службами аеропорту з питань експлуатації.

Організовував систему фіксування несправностей засобів перонної механізації для планування закупівель запасних частин.

Освіта

Одеський державний економічний університет

Економіст підприємства, Одесса
Вища, з 1991 по 1995 (4 роки)

Київський інститут інженерів цивільної авіації

Інженер-механік, Київ
Вища, з 1982 по 1988 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

УАК Міжгалузевий центр якості "ПРИРІСТ". "Системи керування підприємством на основі стандартів ISO 9000 версії 2000 року"

03.09.2000 р. - 09.09.2000 р.

Академія якості, Bureau Veritas, Oracle та Sandholm Associates. Процеси та управління процесами в системі менеджменту якості

11.10.2000 р. - 13.10.2000 р.

УАК Міжгалузевий центр якості "ПРИРІСТ" Використання статистичних методів у сучасних системах менеджменту якості

11.12.2001р. - 13.12.2001р.

УАК Міжгалузевий центр якості "ПРИРІСТ". Менеджмент процесів як основа управління якістю на підприємстві за стандартом ISО

28.05.2002 р. - 29.05.2002 р.

Консультаційно-методичний центр „СЕРТИКОМ” «Застосування статистичних методів аналізу в управлінні якістю»

26.02.2003 р. - 28.02.2003 р.

Український Інститут якості "Практичні аспекти моделювання з використанням програмного засобу Control"

16.04.2003 р. - 16.04.2003 р.

ТОВ "Національний резерв" "Основи процесного підходу як науки. Застосування процесного підходу до удосконалення управління"

19.06.2003 р. -20.06.2003 р.

"СЖС Україна" ISO 9000:2000 Курс внутрішніх аудиторів

20.09.2003 р. - 03.10.2003 р.

"СЖС Україна" ISO 14001:1996 Курс внутрішніх аудиторів

11.05.2004 р. - 12.05.2004 р.

"СЖС Україна" ISO 9000:2000 Курс зовнішніх аудиторів

2008 р.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint Email 1С:Предприятие MS Access MS Visio ABBYY FineReader АСУП ABBYY Создание новых структурных подразделений Анализ работы с использованием статистических методов Разработка процессов и методик Разработка автоматизированных систем Закупка ТМЦ Написання ТЗ Водійські права кат. B Керування транспортними засобами Користувач Internet Управління персоналом Користувач ПК Управлінські навички Знання офісних програм Користувач 1С Адаптивність Неконфліктність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація


Професійні здобутки:
1. Маю виробничий досвід роботи в технічних службах аеропорту (служба головного механіка, служба спецтранспорту, служба забезпечення ПММ) служба якості, структурі фінансової дирекції та навички проведення занять з ІСМ та технічного навчання працівників.
2. Вивчив і використав комплекс за статистичними методами (Сім японських інструментів аналізу): - Визначення стану об'єкта, відтворюваності процесу, прогнозування показників і т.д.
3. Вміння моделювати та описувати процеси.
4. Розробляв методики та процеси системи управління якістю.
5. Володію інструментом менеджменту якості за міжнародними стандартами ISO серії 9000 та навичками щодо постановки та аналізу цілей системи менеджменту.
6. Сертифікований зовнішній та внутрішній аудитор систем менеджменту на базі міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 14001.
7. Розробляв з урахуванням СУБД MS Access автоматизовану систему управління запасами (замовленнями) з допомогою статистичних методів (А, У, З і X, Y, Z аналіз, прогнозування витрат та інших.).
8. Безаварійний стаж водія 43 років, категорія В, С.

Особисті якості: Характер спокійний, врівноважений, але свої погляди відстоюю, спостережливий, сприйнятливий, маю здатність до аналізу та логічно мислити, вмію слухати інших, підтримую своє професійне зростання шляхом відновлення знань, дотримуюсь моральних цінностей. Маю досвід роботи у команді та самостійно. Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: