Резюме від 29 листопада 2017

Ольга

Спеціаліст відділу врегулювання страхових спорів

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова освіта та сертифікати

тренинг в контакт-центре

2015, 1 неделя

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Шевченко Ольга Валеріївна
Контактна інформація: мобільний телефон – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 27 жовтня 1988 року
Місце народження: Хмельницька область, м.Хмельницький.
Місце проживання: м.Київ
Сімейний стан: заміжня.
Освіта: повна вища.

2010 р. закінчила Хмельницький університет управління та права за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста.
Маю сертифікат за наказом від 09.06.2010 р. № 452/10 виданий Юридичною клінікою м. Хмельницький Університету управління та права за фахом «Фахівець з інтерв’ювання, консультування громадян та підготовки процесуальних документів».
Відомості про роботу:
з 01.07.2009 по травень 2011 року працювала в Навчально-консультативному центрі при Українській універсальній біржі (м. Полтава) на посаді юрисконсульта;
з 07.09. 2011по жовтень 2012 року працювала в Хмельницькому бюро технічної інвентаризації на посаді реєстратора прав власності на нерухоме майно.
Особисті якості: характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано; пунктуальна, відповідальна, доброзичлива, комунікабельна, уважна, вмію аналізувати та логічно мислити, схильна до монотонної роботи та до роботи в команді. Легко та швидко навчаюсь. Шкідливих звичок не маю.
Додаткові відомості: володію українською та російською мовами, вивчаю англійську. Маю практичний досвід роботи з клієнтами, а також є впевненим користувачем ПК та активним інтернет-користувачем. Вмію швидко та якісно набирати текст українською та російською. Перебуваю у відпустці по догляду за дитиною, тому приорітетним є робочий графік до 17.00, з обов'язковими вихідними в суботу та неділю

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: