Резюме від 5 квітня 2017

Олена

Начальник КРВ, внутренний аудитор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Черевко Олена Володимирівна

ОСВІТА:
Вища – Дніпропетровська державна фінансова академія, кваліфікація – магістр фінансів.

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД:

2014 - 2016 – начальник відділу аудиту, контролю та бухгалтерського обліку управління внутрішнього аудиту Дніпропетровської обласної державної адміністрації;

2013 – головний державний фінансовий інспектор Державної фінансової інспекції в Дніпропетровській області;

2000 - 2011 – головний контролер-ревізор контрольно-ревізійного управління в Дніпропетровській області.

• Проведення аудитів: фінансового, відповідності, ефективності.

• Проведення ревізії фінансово-господарської діяльності державних підприємств та бюджетних організацій, в частині стану і достовірності бухгалтерського обліку та фінансової звітності, достовірності та законності здійснених витрат, використання і збереження фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильності визначення потреби в бюджетних коштах та взяття зобов’язань, правильності складання та виконання фінансових планів.
• Визначення дохідності по окремих господарських операціях, клієнтах, підрозділах, видах діяльності.
• Контроль за виконанням умов укладених договорів (повнота, своєчасність виконання, претензійна робота). Аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості.

СПЕЦІАЛЬНІ ЗНАННЯ ТА НАВИКИ:
Володію російською та українською відмінно. Досвідчений користувач комп’ютерних програм: Microsoft Office (Word, Excel); правова система «ЛІГА-ЗАКОН», Internet.

У 2014-2015 роках проходила тренінги із внутрішнього аудиту ефективності та фінансового аудиту в межах українсько-голландського проекту “Запровадження державного внутрішнього контролю та внтрішнього аудиту в Україні”.

ОСОБИСТІ ДАНІ/РИСИ:
• Компетентність, відповідальність, аналітичні здібності, точність, комунікабельність, акуратність, висока схильність до навчання та самоосвіти, здатність працювати як в команді так і самостійно.
• Готовність до відряджень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: