Резюме від 28 квітня 2024

Валентина

Шеф-кухар, універсал, піцейола, пекар, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Святопетрівське
Готовий працювати:
Святопетрівське, Софіївська Борщагівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Річний технікум

Кок-кондитер, Київ
Середня спеціальна, з 1977 по 1980 (3 роки)

Додаткова інформація

Стаж работи:
1981-1983 – кулінарія « Чарівниця»
Посада: кондитер
1995-2000- ресторан « Млин»
Посада: шеф- повар, должностні обовязки ; обновленям меню, проработка нових блюд , составленя технологічних і
калькуляційних карт, контроль за виконанням санітарно-
гігіеніческих норм , технологій приготування, і реалізація продукції.
Знання технології зберігання
та обробки і приготуваня продуктів, оборудованя кухні, сучасних технологій,
всіх проізводственних процесів работи підприемства.
Опит підбора персонала, навчаня
і організація работи.
2000-2003- КАФЕ « PIZZA ChELENTANO»Посада: шеф- повар; допосадові обовязки; розробка
меню, підбір персоналу, навчаня персонала, проведеня дегустацій.
2003-2007-ресторан «Франциска», «Джосс».
Посада: шеф-повар: обовязки ,обновленя заміна
меню і навчаня
персонала робота
з оборудованям і работі
с дорогостоящими продуктами. Контроль отпуска блюд і їх приготуваня.
2007-2009- ресторан «Киевский»
Посада: зав. Виробництвом
Посадові обовязки: контроль якості отдачі блюд;
Контроль качества продукцій, отримання/ учот, продукциї теоретична,
практична, підготовка і піднятя кваліфікацій персонала, составленя
технологічниих карт; робота з поставщиками розробка
нових блюд.
2009-2010 - ресторан Санчо - Панса
Посада: зав. Виробництвом.
Приготування і видачі блюд, організація і проведення банкетів, фуршетів організація і проведення переучотів, контроль
за технологіей приготування блюд соблюдання рецептурних
карт; составлення калькуляцій.
2010-2011- ресторан « Вам сюда»
Посада: зав.Виробництвом посадові обязки:
приготування організація, управління и контроль всіеї діяльності
поварів; контроль розрахунку, закупки і якості продуктів.
01.06.2011-09.29.2013 - ресторан восточной кухні «L ’Kafa »Посада: шеф- повар, посадові обовязки: проработка нового меню. Калькуляція блюд оформлення технологічних карт,
контроль качества продуктов і регуліровання обьомів закупки продуктів, кожендневий контроль якості виконаних блюд.
15.09.2013-10.09.2014 ресторан Киевский. Зав .Виробництвом.
17.09.14по18.12.15 ФОП Лебедева .Посада шеф-кухарь.
30.08.16. по06.03.2017 ПП "Амелія"09.03.2017по16.05.2017 " ФОРА" продавець продовольчих товарів магазину N274.
19.05.2017по07.11.2018 ТОВ Альтернатива. Зав поризводством.
Приготування і отпуск блюд. 06.06.2019по10.01.2022"Солтана Консалтинг" старший кухар.Приготування і отпуск блюд контроль якості.Проработка
нових страв,навчання персонала.
Додаткова інформація: Знання ПК:
Водійське посвітчення: категория «В»
Лічні качества: високий уровень самоорганізації, відповідальність,
організаторскі спосібності, активна житева позиція, пунктуальність, целенаправленість.

Схожі кандидати

Кухар-універсал
34000 грн, Київ, Софіївська Борщагівка

Кухар-універсал
18000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.) , ще 2 міста

Помічник кондитера, кухаря, комірник, банківський працівник
Київ, Софіївська Борщагівка

Кондитер-шоколатье, пекарь
Софіївська Борщагівка

Кондитер, адміністратор, менеджер
Софіївська Борщагівка

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: