Резюме від 24 жовтня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2235712

Банківський працівник, продавець, адміністратор, 1 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Прокопчук Марія Іванівна 1. 08 1991 р.


Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Городок, вул. Ткача, 23
тел. дом. 20-12-25, моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Отримання роботи. Хочу знайти найкраще застосування своїм знанням та навчатися нового.

Освіта: 1997-2006 рр. навчалася у Городоцькій загальноосвітній школі 1-111 ступенів.
2006-2009рр. Рівненський коледж економіки і бізнесу, спеціальність «Банківська справа», де здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста з банківської справи. Проходила практику у АБ «Кліринговий Дім».
2009-2011рр. навчалася у Тернопільському національному економічному університеті і отримала базову вищу освіту освіту за напрямком підготовки «Фінанси і кредит» та здобула кваліфікацію бакалавра з фінансів та кредита.
Працювала в супермаркеті продавцем-консультантом.
Знання: Упевнений користувач ПК, вільно володію українською та російською мовами, англійською розмовляю і перекладаю зі словником, активна, комунікабельна, здатна до швидкого навчання, бажання працювати, вміння розрізняти пріоритети.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: