Резюме від 16 лютого 2024

Михаил

Головний інженер проєкту, аналітик, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 11.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
ТОВ «ВКФ «СТАНДАРТ-АВТО», Київ (Будівництво об'єктів транспортної інфраструктури)

Виконані задачі: Ведення проектних робіт з розробки верхнього облаштування конструкцій мостових переходів, бар’єрного огородження, шумозахисного огородження за європейськими стандартами. Розробка проектів з антикорозійного захисту металевих та залізобетонних конструкцій мостів та естакад.
Керівництво проектними роботами з «Будівництво ділянки метрополітену від дамби Русанівських садів до станції метрополітену «Райдужна» (основні огороджуючі конструкції перегінних тунелів та станції метрополітену «Райдужна») в складі проекту «Будівництво Подільського мостового переходу через. Дніпро в м. Києві». Подальший супровід (авторський нагляд) вищезазначених робіт.
Отриманий досвід: Повна розробка проекту конструкцій шумозахисного огородження за європейськими стандартами, що досі не застосовувалось в Україні та подальше виготовлення металевих конструкцій з монтажем на об’єктах будівництва. Було розроблено конструкції кріплення на металевих конструкціях обабіч автомагістралей. Розроблено проектну документацію, що відповідає реальному застосуванню антикорозійного захисту металевих та залізобетонних конструкцій мостів та естакад за допомогою матеріалів провідних світових виробників. Розроблено проектну документацію по основним огороджуючим конструкціям перегінних тунелів та станції метрополітену «Райдужна», що має перехід з естакадних прольотів до призматичного насипу з подальшим зануренням під землю.

Додаткова інформація

Кухарчук Михайло Сергійович

Дата народження: 18 березня 1979 (38 років)
Місто: Київ
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Вища (спеціаліст)
09.1997 - 07.2003 – Київський Національний університет будівництва і архітектури
Спеціальність: міське будівництво і господарство

Очікувана заробітна плата 25000грн.

Червень 2003 - липень 2009
ДП «ПІ Укрметротунельпроект».
Інженер ІІІ - Інженер І-й, категорії.
Досягнення - Проектування об'єктів метрополітену по Україні. Якість виконаної роботи мала кількість зауважень підрядних будівельних організацій і Державної експертизи. Запроектовано і виконано нагляд за будівництвом ст. "Бориспільська", "Червоний Хутір", "Вирлиця", "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська", "Виставковий центр". Брав участь в розробці Подільсько-Вигурівської та Лівобережної ліній метрополітену в складі комплексної транспортної схеми м. Києва до 2020 р.

Серпень 2009 - березень 2012
ООО «Інжкомпроект» провідний інженер.
Досягнення - Проектування об'єктів водопроводу та каналізації по Україні і країнам СНД. Якість виконаної роботи, мала кількість зауважень підрядних будівельних організацій, і Державної експертизи. Є досвід проектування і супровід зовнішніх водопроводів і каналізації діаметрами від 100 мм до 3400мм з використанням сучасних технологій і матеріалів.

Березень 2012 - грудень 2014
ДП «ПІ Укрметротунельпроект».
Провідний інженер з 07.07.2013 начальник відділу траси і колії.
Досягнення - Запроектовано і виконано нагляд за будівництвом ст. "Іподром", "Теремки" з перегонами. Брав участь в розробці Подільсько-Вигурівської та Лівобережної ліній метрополітену. Аналітика правильності виконання проектної документації підрядними організаціями.

Грудень 2014 - квітень 2017
ВО КМР КМДА КП "Київське інвестиційне агентство"
Досягнення - Інженерна аналітика можливості реалізації інвестиційних проектів нерухомості (житло, торгівля, розваги, транспорт)

Червень 2017 - січень 2018
ВО КМР КМДА КП "Спецжитлофонд"
Керівник проектів, аналітика містобудівної та проектної документації.

Січень 2018 - серпень 2018
ТОВ «Метротунельпроект»
Заступник директора, аналітик
Ведення міжнародного проекту з будівництва другої черги будівництва метрополітену у місті Дніпро. Адаптація (коригування) проектної документації виконаної турецькою компанією Yksel та проходження Державної експертизи з отриманням позитивного висновку.

Отриманий досвід: Участь у значному міжнародному проекті. Розробка моделі адаптації різних розділів проектної документації. Співпраця з проектантами Yksel - ознайомлення з діючими Українськими нормами на виконання проектних робіт, одночасне коригування креслень з зняттям зауважень у експертизі.

Серпень 2018 - теперішній час
ТОВ «АВС-build»

Ведення проекту концепція-аналіз, проектування, експертиза, отримання дозволу у ДАБК, робоча документація з підготовки до будівництва Ж/К "ParkHills".

Отриманий досвід: Подальша реалізація одного з недобудованих житлових комплексів А. Вохцехівського, розроблена проектна документація, отриманий позитивний висновок експертизи, отриманий Дозвіл від ДАБК.

Знання мов:
Українська - рідна, російська - вільно, англійська - базовий рівень.

Професійні навички:
Вільне володіння програмами MS Offiсе та графічними програмами (AutoCAD 2D,3D), базовий рівень користування (CorelDRAW X5).

Персональні дані:
Якості / інтереси: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, оптимізм, швидко навчаюсь. Надаю перевагу активному відпочинку на природі, подорожам; фотолюбитель.
Займаюсь радіо (UT4UDQ).

Сімейний стан: одружений, є дитина.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: