Резюме від 2 грудня 2020 PRO

Олександр

Технолог харчової промисловості (м'ясопереробка), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Сєвєродонецьк
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер-технолог

з 11.2019 по 09.2020 (10 місяців)
ТОВ «Авотоп», Київ (Інгредієнти для харчової промисловості. Офіційний представник ТМ AVO (Німеччина) в Україні)

- технологічна підтримка клієнтів;
- розробка та впровадження актуальних рецептур на підприємствах (м'ясопереробка);
- розробка нормативної документації;
- продажа і впровадження спецій, функціональних добавок, маринадів ТМ «AVO» на м'ясних відділах торгових мереж, м'ясокомбінатах, ковбасних цехах;
- розширення клієнтської бази та асортименту на ввіреному регіоні

Технолог

з 03.2017 по 08.2019 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Інтехспайсез", Київ (Інгредієнти для харчової промисловості. ТМ AVO (Німеччина), ТМ Fratelli Pagani (Італія))

- впровадження і продажа спецій, функціональних добавок, маринадів на підприємствах м'ясопереробної галузі, м'ясних відділах торгових мереж;
- складання актуальних рецептур і відпрацювання їх на виробництві;
- технологічна підтримка клієнтів;
- брав участь у виставці Inprodmash & Upakovka 2018;
- проведення семінарів для клієнтів.

Менеджер з продажу інгредієнтів для м‘ясопереробки

з 06.2016 по 12.2016 (6 місяців)
ТОВ Спайс Ленд, Київ (Інгредієнти для харчової промисловості)

- розширення клієнтської бази;
- продаж і просування інгредієнтів на підприємства м'ясопереробної галузі;
- технологічна підтримка клиентів.

Майстер дільниці виробництва ММО і заморожування м'ясопродукції на фрізерах

з 10.2014 по 06.2016 (1 рік 8 місяців)
Філія Гаврилівський птахівничий комплекс ТОВ "Комплекс Агромарс",ТМ "Гаврилівські курчата", Київ (АПК (Вирощування і переробка птиці))

-організація робочого процесу на дільниці;
-контроль за своєчасним використанням сировини;
-контроль за температурними режимами та якістю продукції, що виробляється;
-контроль за дотриманням рецептур;
-ведення звітної документації;
- вирішення кадрових задач.

Майстер машинно-технологічного відділення та відділення формування ковбасних виробів. Вагар.

з 04.2012 по 09.2014 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Сільгоспсервіс" ТМ "Smachnoff", Луганськ (Ковбасне виробництво (15 т/зміна))

- контроль за виконанням змінного завдання;
- контроль за раціональним використанням основної сировини і допоміжних матеріалів;
- ведення звітної документації;
- организація роботи відділення;
- вирішення кадрових задач;
- проведення інвентаризацій;
- зважування готових фаршів і ковбасних виробів, що випускаються з відділення на подальшу обробку;
- відповідальність за замовлення основної і допоміжної сировини, оболонки, для виконання змінного завдання.

Освіта

Луганський національний аграрний університет

Факультет харчових технологій. Інженер-технолог з переробки, зберігання і консервування м'яса та м'ясопродуктів, Луганськ
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

За час навчання проходив виробничу практику на ПАТ "Луганський м'ясокомбинат" в машинно-технологічному відділенні, в ролі помічника фаршескладача

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Водительские права кат. B 1С:Предприятие Користувач ПК Користувач Internet Водійські права кат. B 1С:Підприємство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Високий рівень відповідальності, цілеспрямований, орієнтований на досягнення результатів, сумлінно виконую покладені на мене обов’язки, вмію аналізувати та логічно мислити, порядний, оптиміст по життю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: