Резюме від 23 серпня 2022 PRO

Олена

Бухгалтер-кассир, офис-менеджер, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Козятин
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

касир , старший касир , бухгалтер обліково операційного відділу

з 11.2005 по 04.2010 (4 роки 5 місяців)
Відділення Вінницька оюласна дирекція ПАТКБ "Правекс-Банк", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Робота з фізичними і юридичними особами : прийом платежів від населення , обмін валюти ,продаж банківських металів та дорожніх чеків , загрузка та розгрузка касет банкоматів ,формування грошових коштів та визначення їх придатності ,приймання іноземної валюти на миттєве та довгострокове інкасо , підкріплення готікою операційних кас відділень , відкриття (закриття) поточних , депозитних , карткових рахунків , робота з банківськими чеками (оформлення та видача коштів)та платіжками , робота з касовими та бухгалтерським документами , виплата та відправка переказів по Україні та за її межі.

Освіта

Вінницький національний технічний університет

Економічний факультет менеджменту за спеціальністю "Менеджмент організацій" та здобула кваліфікацію менеджера-економіста, Вінниця
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Люблю активний відпочинок , пунктуальна , вмію працювати в команді , відповідально ставлюсь до роботи , швидко вчусь новому , вміння знаходити з людьми спільну мову .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: