Резюме від 17 вересня 2023 PRO

Володимир

Інженер-енергетик, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Крюківщина
Готовий працювати:
Вишневе (Київська обл.), Гатне, Крюківщина

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника відділу

з 06.2019 по 03.2023 (3 роки 9 місяців)
СВКП Київводфонд, Київ (Державні організації)

Контроль за роботою фонтанних комплексів та їх обслуговування. Контроль за роботою насосних агрегатів. Насоси Wilo, Speroni, Dab, KRP. Керування персоналом 15 чоловік. Складання договорів з підрядними організаціями. Оформлення службових записок на придбання товарів та матеріалів на наступний рік. Складання табелю та графіка виходу на роботу. Проведення капітальних і поточних ремонтів фонтанів. Забезпечення працівників, згідно діючих норм, спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами особистого захисту; у встановлений термін подавати заявки, на їх придбання у відділ поставки. Ведення журналу випробувань захисних засобів (діелектричні рукавиці, пояса, мотузки) та електро інструментів. Забезпечення своєчасного та якісного проведення всіх видів інструктажу, навчання, перевірки знань і допуску персоналу до самостійної роботи. Зняття показників електричної енергії та води, обробка їх та передача до відділу ЕМ та ГВ. Контроль за виконанням робіт по підготовці фонтанів до пуску, а саме: чистка форсунок, мийка баків, чаш фонтанів, відкачування води з приямків, ревізія насосного обладнання, ліхтарів (підсвітка фонтану), понижаючих трансформаторів напруги для освітлення.

Заступник начальника цеху

з 01.2015 по 06.2019 (4 роки 5 місяців)
ПрАТ АК Київводоканал, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Організація роботи насосного обладнання та персоналу. Управління персоналом – 37 осіб. Контроль роботи насосного обладнання та запірної арматури. Дрібний ремонт обладнання. Подання заявок на виконання ремонтних робіт механічного та електрообладнання. Контроль за виконанням капітальних та поточних ремонтів. Складання табеля та графіків виходу на роботу персоналу. Складання місячних, квартальних та річних звітів. Контроль за витратою електроенергії та перекаченої води. Контроль за виконанням графіків ППР механічного та електрообладнання. Видача наряду завдання персоналу.

Інженер енергетик

з 09.2008 по 01.2015 (6 років 4 місяці)
Шведско українская группа SU GROUP, Київ (Енергетика)

Розробка електричних схем за тех. завданням.
Підбір обладнання за каталогом.
Упорядкування специфікацій.
Монтаж та налагодження щитів керування н/агр.
Підключення та запуск станцій управління на об'єктах
Програмування частотних перетворювачів АВВ, Danfos, Hydrovar
Тестування обладнання (частотні перетворювачі HYDROVAR)
Маю IV групу допуску в електроустановках до 1000В
Навички роботи: робота з обладнанням АВВ, Lovato, Schneider, ETI, Moeller, LS частотні перетворювачі HYDROVAR

Інженер 1 категорії

з 12.1999 по 09.2008 (8 років 9 місяців)
ПрАТ Київводоканал, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Управління персоналом до 50 осіб, контроль за роботою насосного обладнання, запірної арматури, усунення несправностей насосного та механічного обладнання, ремонт запірної арматури та подання заявок на її придбання. Робота з тепловими мережами отримання форми Е-8, підготовка до опалювального сезону, зняття показань та надання в УТРМ роздруківок витрат теплової енергії.
Експлуатація та ремонт електромеханічного обладнання, Контроль знезараження води, Проведення навчально-тренувальних занять з охорони праці та техніки безпеки з персоналом. Робота з документацією – річні та квартальні звіти щодо витрати електроенергії та води. Складання та контроль за виконанням графіків ППР. Маю IV групу допуску в електроустановках до 1000В.
Набув досвіду: організації керівництва насосної станції 2-го підйому.

Електрик 3 розряду

з 08.1998 по 12.1999 (1 рік 4 місяці)
ПрАТ Київводоканал, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Розробка електричних схем, Монтаж та налагодження пускових шаф керування, Ремонт станцій керування, Запуск станцій керування на об'єктах,
Тестування обладнання, Ремонт насосного обладнання та електромеханічного обладнання, Ремонт телефонного обладнання

Освіта

КНУБіА

АіТ, Київ
Вища, з 2005 по 2006 (1 рік)

Київський національний університет будівництва та архітектури. Отримав диплом спеціаліста зі спеціальності «Автоматизоване керування технологічними процесами». Присвоєно кваліфікацію – інженер з автоматизації

КНУБіА

АіТ, Київ
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Київський національний університет будівництва та архітектури. Отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».

КТЗТ

Вагонне господарство, Київ
Середня спеціальна, з 1994 по 1998 (4 роки)

Київський технікум залізничного транспорту Здобув диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Технічне обслуговування та ремонт вагонів». Присвоєно кваліфікацію - технік-електромеханік з ремонту холодильних установок

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS PowerPoint AutoCAD САПР MS Visio sPlan Обслуговування вакуумних каналізаційних станцій Обслуговування фонтанів MS Office Користувач ПК

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Личные качества: Аналитический склад ума, работоспособность, способность к прогнозированию, настойчивость, работа в команде .


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: