Резюме від 17 березня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2397333

Викладач, науковий співробітник, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е


Е-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Рік народження:12.06.1986 р.
Сімейний стан:Неодружена
Мета:Заміщення вакантної посади з метою подальшого вдосконалення, професійного росту та повноцінної реалізації наукового потенціалу
Освіта:
29.05.2014
Захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04. – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) на тему “Інституційні засади розвитку сільського підприємництва”.
2010-2013Навчання в аспірантурі.
Високий рейтинг навчання, середній бал за період навчання становить 5,0. Витримала конкурсний відбір на магістерську підготовку після отримання диплому бакалавра. Диплом бакалавра з відзнакою. Диплом магістра з відзнакою, рекомендація вступу до аспірантури.
Опубліковано більше 27 наукових праць. Автор методичних рекомендацій та типових програм для підготовки студентів спеціальності «Менеджмент ЗЕД». Співвиконавець державної бюджетної тематики Департаменту економічного розвитку аграрного ринку Міністерства аграрної політики та продовольства України.
Досвід роботи:
09.2013 – до теперішнього часу
Асистент кафедри менеджменту ЗЕД
08.2009 -12.2010Секретар-друкарка деканату екологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету
03.2009 – 05.2009Виробнича переддипломна практика на ЗАТ «АТЗТ «Коростенський фарфор», відділ ЗЕД та відділ маркетингу (м. Коростень)
Серпень 2008Стажування на Житомирському молочному заводі Рейнфорд (ДП ТОВ «Молочна фабрика «Рейнфорд»)
04.2006 – 09.2006Зовнішньоекономічна виробнича практика у Великобританії.
Мови:Українська – рідна, російська – вільно, англійська та німецька – читаю та перекладаю зі словником.
Особисті якості:Спокійна, урівноважена, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, відповідальна, безконфліктна, цілеспрямована, доброзичлива, комунікабельна, легко знаходжу спільну мову. Шкідливих звичок не маю.
Додаткові відомості:- досвідчений користувач ПК
- права водія – категорії «С» та «В» (з 2004 року).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії