Резюме від 22 січня 2020

Едуард

Программист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Карпець Едуард Володимирович

20.09.1979 р.н.
Адреса: м.Київ
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Освіта: Рівненський Державний Гуманітарний Університет 1997 – 2002, Фізико-технологічний факультет, диплом спеціаліста (з відзнакою).

Досвід роботи:

07.2010 – по сьогоднішній день – Український процесінговий центр, провідний інженер-програміст відділу супроводу систем карткової емісії.
Супроводження системи карткової емісії (IS-CARD, IS-REP) – консультація, тестування, розробка та вдосконалення функціональностей, оптимізація процесів, усунення помилок в роботі системи, написання звітності НБУ та банківської звітності, впровадження нових функціональностей та оновлених версій системи.
Засоби розробки: Delphi (ООП, використання компонентів); PL/SQL Oracle (створення об’єктів БД Oracle, написання процедур, функцій, пакетів, тригерів, маю значний досвід написання SQL запитів, в тому числі з використанням аналітичних функцій, регулярних виразів, оптимізація запитів); IBExpert (написання процедур, запитів, створення об’єктів БД FireBird); NetBeans IDE, Eclipse (написання допоміжних програм); CVS, SVN, git (управління версіями); Jira (багтрекер); маю досвід програмування на Java SE, Java EE, Python.

08.2009 – 07.2010 - Банк «Хрещатик», процесинговий центр, головний інженер відділу ведення рахунків та персоналізації управління фінансового адміністрування.
Фінансове адміністрування програмного комплексу SmartVista. Тестування функціональностей системи та співпраця з розробниками для вдосконалення функціональних можливостей системи. Розробка програм для автоматизації роботи відділу (активація карток, закриття рахунків, обробка клірингових файлів, створення звітів), макроси для обробки інформації в електронних таблицях. Добре орієнтуюся в реляційних СУБД (Oracle, FireBird) вмію писати SQL запити будь-якої складності, маю досвід написання блоків і процедур PL/SQL (Oracle).
Засоби: TOAD, SmartVista Back Office, SmartVista Front End.

01.2009 – 08.2009 - Гімназія, вчитель фізики та інформатики.

07.2008 – 01.2009 - Банк «Національний стандарт», м. Київ, програміст-адміністратор баз даних.
Установка та підтримка програмного забезпечення серверу та робочих станцій, розробка об’єктів (таблиць, процедур) баз даних для внутрішнього використання, розробка програмного забезпечення для взаємодії з базами даних (FireBird, Oracle), адміністрування системи емісії платіжних карток IS-CARD.
Досягнення: Розробив і впровадив програмне забезпечення (середовище розробки Delphi7), що дозволяє автоматизувати і організувати роботу працівників банку.
Засоби розробки: Delphi 7, IBExpert, SQL Navigator 4.4, IS-CARD, Eclipse.

03.2006 – 09.2007 - Обласна державна адміністрація, м. Рівне, системний адміністратор.
Установка та підтримка програмного та апаратного забезпечення серверу та робочих станцій, локальної мережі, адміністрування файл-сервера на базі Windows Server 2003. Навчання працівників використовувати в роботі можливості програмних засобів.
Досягнення: налаштував файловий сервер і програмне забезпечення для роботи з поштою, факсом, мережею, проксі-сервер тощо, що забезпечило надійну роботу обчислювальної техніки. Маю досвід створення веб-сайтів засобами PHP i MySQL. Розробив ряд програм, що дозволяють контролювати і діагностувати роботу системи (в тому числі використовуючи клієнт-серверну технологію).
Засоби розробки та адміністрування: Delphi 7, Macromedia Dreamweaver MX, PUTTY, Remote Administrator тощо.

09.2002 – 03.2006 - Гімназія, вчитель інформатики.
Установка та підтримка програмного та апаратного забезпечення робочих станцій, локальної мережі. Навчання учнів основ комп’ютерної грамотності, програмування, обробки та використання інформації, використання мережі Інтернет.
Досягнення: забезпечив надійну роботу комп’ютерної техніки, мережі. Переможці та призери районних та обласних олімпіад.
Засоби: Turbo Pascal 7.0, Delphi 7, Word, Excel, Access, JavaScript, HTML.


Список знань і інструментів:
Скриптові мови програмування (bat, cmd, vbs)
Мови для створення макросів – VBA (Word, Excel)
Фінансове адміністрування програмного комплексу SmartVista.
Адміністрування системи емісії платіжних карток IS-CARD.
Адміністрування баз даних Firbird, Oracle.
Програмування баз даних - SQL, PL/SQL (Firebird, Oracle).
Програмування – Delphi7 (ДР 8 років), Java;
веб-програмування (Php, JavaScript, HTML, CSS, MySQL).
Адміністрування сервера (Windows Server 2003),

Особисті якості/про себе:
Розвинене алгоритмічне та аналітичне мислення.
Комунікабельний, швидко навчаюсь, неконфліктний, без шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Back end програміст
Київ

Junior Front-end программист
Дистанційно

Аналітик, розробник, тестувальник
Дистанційно

Front-end розробник
Дистанційно

Front-end програміст
36000 грн, Дистанційно

Програміст WordPress
25000 грн, Харків, Дистанційно

Усі схожі кандидати